Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 feb 2009 - Anul XIV, nr. 44 (4030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avarie de proporţii

Trei cartiere ale Sucevei, rămase fără apă caldă şi căldură

Marţi, 24 Februarie 2009 (16:47:13)

Aproape jumătate din locuitorii Sucevei au rămas marţi după-amiază fără apă caldă şi căldură, pe o perioadă de aproximativ şapte ore, după ce pe magistrala II de termoficare a apărut o nouă avarie de proporţii. Efortul echipelor de termoficare de a rezolva problema parţial, cât să permită furnizarea căldurii şi apei calde până miercuri dimineaţă au fost zădărnicite de amploarea spărturii din conductă.

“Pierderile sunt prea mari pentru a putea furniza în continuare apă caldă şi căldură. Deşi a fost pompată mai multă apă în sistem, deja conductele se golesc şi căldura şi apa caldă nu mai ajung la consumatori. Singura opţiune este să oprim total magistrala II şi să efectuăm reparaţiile necesare, pentru a relua furnizarea agentului termic în cursul nopţii”, a declarat marţi, în jurul orei 16.00, şeful direcţiei de termoficare, Neculai Frunzaru.

Oprirea magistralei II a afectat furnizarea apei calde şi căldurii în trei mari cartiere ale Sucevei – Obcini, George Enescu şi Zamca.

După depistarea zonei în care s-a produs avaria, în curtea unei case de pe strada Dragoş Vodă, au estimat că pentru remedierea spărturii apărute în conducta magistralei II sunt necesare lucrări care durează minim 6-7 ore.

“Sperăm ca furnizarea căldurii să fie reluată în jurul orelor 22.00 – 23.00. Această porţiune din magistrala II ar fi trebuit înlocuită cu ani de zile în urmă, fiind prima pe lista de priorităţi a programului Suceava - utilităţi şi mediu, demarat în urmă cu patru ani. Acum avem necesarul de ţevi pentru a o schimba şi sperăm ca astfel să se termine cu numeroasele probleme din această zonă”, a adăugat Neculai Frunzaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei cartiere ale Sucevei, rămase fără apă caldă şi căldură.
 Vizualizări articol: 2583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei cartiere ale Sucevei, rămase fără apă caldă şi căldură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei