Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 feb 2009 - Anul XIV, nr. 44 (4030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tradiţie

Flutur va avea o poartă bucovineană şi la intrarea în noul său birou

Marţi, 24 Februarie 2009 (15:55:37)

Intrarea în noul birou al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, se va face printr-o poartă bucovineană, care va fi construită după modelul celei existente la nivelul al doilea al Palatului Administrativ. Flutur urmează să se mute în biroul în care începând din anul 1990 a fost destinat prefecţilor judeţului Suceava. În momentul de faţă, viitorul birou al lui Flutur se află în reamenajare totală, lucrările urmând a fi finalizate, cel mai probabil, în cursul acestei zile. Din informaţiile pe care le avem, după finalizarea lucrărilor urmează ca la intrarea în biroul preşedintelui CJ Suceava să fie montată şi o poartă bucovineană. O astfel de poartă a fost construită în cursul anului trecut, la începutul mandatului de preşedinte al lui Gheorghe Flutur, la intrarea în actualul său birou de la etajul al doilea al Palatului Administrativ. Pe lângă poarta bucovineană, a fost amenajat şi un cerdac, în care sunt expuse obiecte tradiţionale din Bucovina, respectiv costume populare, ştergare, obiecte de ceramică, poloboace pentru brânză de oi, o evanghelie, haine preoţeşti şi imagini din judeţ.

În momentul de faţă, la primul etaj al Palatului Administrativ este organizat un adevărat şantier, fiind montate deja uşi noi la mai multe birouri. Potrivit planului de reorganizare a spaţiilor din Palatul Administrativ, preşedintele CJ Suceava va avea biroul la primul nivel, în timp ce vicepreşedinţii Daniel Cadariu şi Vasile Ilie îşi vor desfăşura activitatea la parterul clădirii, în birourile aflate în dreapta şi stânga intrării principale.

În acelaşi timp, salariaţii Prefecturii îşi vor muta birourile la nivelul al doilea al clădirii. Astfel, prefectul Sorin Popescu va ocupa actualul birou al lui Gheorghe Flutur, iar cei doi subprefecţi vor prelua birourile vicepreşedinţilor CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur va avea o poartă bucovineană şi la intrarea în noul său birou.
 Vizualizări articol: 773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur va avea o poartă bucovineană şi la intrarea în noul său birou1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Flutur e nesimtit ! trimis de
(24 feb 2009, 18:00:52
flutur e un mare nesimtit ! drumurile si podurile nu au fost refacute, nu sunt bani pentru proiecte ,pentru refacerea drumurilor calamitate in urma inundatiilor din iulie 2008 , pentru drumuri de ocolire a oraselor dar avem bani pentru porti bucovinene ! mare nesimtit , astia nu sunt oameni normali !e si prost pe deasupra , turismul bucovinean se relanseaza cu drumurile , caile de acces , nu cu portile lui bucovinene !
1.1  RE: Flutur e nesimtit ! trimis de
(25 feb 2009, 00:33:47
Bine punctat! pe langa cele spuse mai sus de 123456,eu asi vrea sa stiu unde sunt asa numitele reduceri la sange de cheltuieli in cadrul CJ de care ne-a vb atata timp domnul presedinte! Vad ca se fac economii la sange nu alta! Tara arde si baba se piaptana!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei