Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 feb 2009 - Anul XIV, nr. 41 (4027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atanasiu: PNL nu poate arunca la coşul de gunoi echipa care a dat cea mai bună guvernare

Vineri, 20 Februarie 2009 (19:11:53)
Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu declară că se aşteaptă ca Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antionescu să fie aleşi în viitoarea conducere a PNL deoarece liberalii “nu îşi pot arunca la coşul de gunoi echipa care a dat cea mai bună guvernare pentru România".

"Eu cred că PNL, care a dat cea mai bună guvernare de după 1989 cu rezultate economice anul trecut care au fost cele mai bune din istoria României, nu îşi poate arunca la coşul de gunoi echipa care a adus aceste rezultate. Din această echipă fac parte şi doi dintre candidaţii la preşedinţia partidului, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, care a fost prim-ministru, şi Ludovic Orban, care a fost ministru. Crin Antonescu nu a făcut parte din echipa guvernamentală, dar, în schimb, a sprijinit-o din postura de parlamentar. Eu zic că niciunul dintre cei trei nu poate fi aruncat la coşul de gunoi", a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, Teodor Atanasiu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit vicepreşedintelui PNL, liberalii vor decide la congres poziţiile pe care le vor ocupa cei trei lideri în conducerea partidului.

Întrebat dacă s-au format anumite grupuri în PNL care să-i susţină pe anumiţi candidaţi, Atanasiu a spus că acestea sunt doar "speculaţii pe care le transmit presei unii sau alţii dintre lideri, încercând să se poziţioneze mai bine sau mai prost".

Potrivit acestuia, şi în PNL "viaţa este vie", iar în momentul în care se apropie un congres de alegeri, este normal ca lumea "să se întâlnească, să discute şi poate să ajungă la gânduri comune".

"Cei care vor avea majoritatea vor câştiga, dar majorităţile nu pot fi obţinute fără campanii electorale. Când e vorba de primari, campaniile electorale se fac în văzul lumii, la partide campaniile se fac nu în văzul lumii, ci în văzul membrilor de partid. În fiecare săptămână sunt două sau trei întâlniri pe un grup mai mic sau mai mare de judeţe sau de lideri ai partidului care încercă să ajungă la un numitor comun. Şi vor continua până în preziua congresului, că aşa este firesc", a afirmat Atanasiu.

Până în acest moment, şi-au anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu, Crin Antonescu şi Ludovic Orban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atanasiu: PNL nu poate arunca la coşul de gunoi echipa care a dat cea mai bună guvernare.
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Atanasiu: PNL nu poate arunca la coşul de gunoi echipa care a dat cea mai bună guvernare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei