Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 feb 2009 - Anul XIV, nr. 41 (4027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest

Deputatul Irimescu a ieşit “pe şest” din PNL

Vineri, 20 Februarie 2009 (17:43:48)

Decizia deputatului de Rădăuţi, Mircea Irimescu, de a demisiona din PNL l-a luat prin surprindere pe colegul său din Parlament, senatorul Tiberiu Prodan. Prodan a declarat, vineri, în conferinţă de presă, că a aflat despre demisia deputatului Irimescu “de la consultanţii noştri din partea grupului PNL de la Camera Deputaţilor”. “Am primit informaţia că domnul Irimescu a depus o cerere pe care încă n-o semnase - urma să discute cu preşedintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu - în care menţiona că îşi dă demisia de onoare din PNL urmând să activeze o perioadă în PNŢCD şi că îşi rezervă dreptul ca atunci când consideră de cuviinţă, deoarece a îmbrăţişat valorile liberale, să revină în PNL”, a declarat senatorul. Acesta a explicat că protocolul dintre PNL şi PNŢCD permite celor care au candidat pe listele liberalilor să îşi dea demisia, să rămână ca reprezentanţi ai PNŢCD, să primească sprijin logistic şi să rămână în grupul PNL din Camera Deputaţilor sau în Senat. “Este un gest de fair play din partea noastră pentru că şi noi am fost preluaţi în anii 1990 de PNŢCD. Domnul Irimescu decide. Nu este un capăt de ţară, el rămâne parlamentar sucevean şi un parlamentar de dreapta, asta este foarte important şi noi zicem că o să colaborăm în continuare bine”, a arătat Tiberiu Prodan.

Deputatul Irimescu nu a dorit să comenteze prea mult gestul său, a spus totuşi că, sâmbătă, are loc o întrunire la comitetului central de conducere al PNŢCD şi a dat de înţeles că este important ca el să aibă statut de membru de partid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Irimescu a ieşit “pe şest” din PNL.
 Vizualizări articol: 1198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Irimescu a ieşit “pe şest” din PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei