Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 feb 2009 - Anul XIV, nr. 41 (4027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Vine, vine primăvara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se încing în toată ţara meciuri grele pe nămeţi, hai să ne jucăm băieţi! Tocmai când s-o bag pe-aia din fiecare an, cu ghiocelul care ar fi Cupa UEFA, ne-a pocnit o iarnă cu zăpezile de altădată.  Nu-i tocmai rău, căci sudiştii, mai ales, ajunseseră să vadă zăpadă doar la televizor. Noroc că, prevăzători, am evitat necazul prezenţei vreunei echipe româneşti în această „primăvară” europeană, că păţeam exact ca acu’ trei ani, la Steaua cu Villarreal. Uite că ne-am învăţat minte şi nu am mai purtat oamenii degeaba pe drumuri. Bineînţeles, ne-a rămas să chibiţăm la gura sobei, un rol care ne prinde.

Aşadar, şaisprezecimile viitoarei Europa League, împărţite pe două zile, ne-au surprins miercuri cu trei scoruri de mai mare neprezentarea. Hamburg a redimensionat-o pe NEC Nijmegen, asta aşa, ca să avem idee cam care era diferenţa dintre punctul obţinut de Unirea Urziceni şi cel al lui Dinamo. Şi steliştii pot răsufla uşuraţi, căci uite domne la danezii ăia de la Aalborg ce i-au scos din ghete pe spanioli! Păi dacă antrenorul ăla zicea de Steaua că e dezorganizată la 0-1, Deportivo La Coruna cum o fi la 0-3?! Dar să ne păstrăm semnele de exclamare pentru echipa mult lăudatului Ladislau Boloni. Standard a încasat exact acelaşi scor la Braga! Mă îndoiesc că a fost o delăsare premeditată, mai degrabă un moment de cădere după cursa nebunească din campionat (e la un punct în spatele lui Anderlecht). Oricum, se profilează un semn de solist pentru retur, întrucât chiar dacă Standard nu va reuşi imposibilul, victorie rimează cu obligatorie.

Probabil favorita numărul unu la trofeu, Milan, s-a întors cu rezultatul ideal de la Bremen (1-1), în condiţiile unei prezenţe discrete a titularilor obişnuiţi. Iar Beckham, intrat în minutul 89, a ajuns la o prezenţă-record în Cupa UEFA. A treia! Alde Claudiu Răducanu îi dă clasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vine, vine primăvara.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vine, vine primăvara5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei