Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 feb 2009 - Anul XIV, nr. 41 (4027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Soluţie

Chioşcurile din Bazar nu vor mai fi reduse ca număr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Comercianţii din Bazar nu trebuie să se mai teamă că vor rămâne fără chioşcuri (cei care au mai mult de unul de familie sau sunt din alte localităţi), dacă vor accepta noile condiţii impuse de Primărie.

Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, a anunţat ieri că, în urma numeroaselor discuţii purtate pe această temă cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, s-a ajuns la concluzia că planul de siguranţă a intervenţiilor pompierilor în bazar poate fi îndeplinit şi prin alte măsuri decât cele de scoatere a aproximativ 200 de chioşcuri.

“Din partea modernizată a Bazarului nu vom scoate nici un chioşc, dacă toţi comercianţii sunt de acord să îşi reducă suprafaţa chioşcurilor cu câte 55 de centimetri, de o parte şi de alta a aleilor, pentru a permite accesul maşinilor de intervenţie. În zonele care nu sunt modernizate vom face o redistribuire a chioşcurilor, pentru a respecta planul de siguranţă trasat de pompieri şi pentru a obţine autorizaţia de funcţionare din partea acestora”, a declarat Ion Lungu.

De asemenea, au început să fie deja încheiate contractele de închiriere a spaţiilor şi pentru cei care nu au putut face acest lucru, până la luarea unei decizii clare în privinţa măsurilor care se impun în Bazar. Acest lucru le va permite celor care au fost afectaţi de incendiu să înceapă reconstrucţia chioşcurilor arse.

Problema eliminării a peste 200 de chioşcuri din Bazarul Sucevei s-a pus după ce, la puternicul incendiu din luna ianuarie, intervenţia pompierilor a fost mult îngreunată de spaţiile mult prea mici dintre chioşcuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chioşcurile din Bazar nu vor mai fi reduse ca număr.
 Vizualizări articol: 948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chioşcurile din Bazar nu vor mai fi reduse ca număr0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SCHIMBAREA RADICALA DINAINTEA ALEGERILOR EUROPARLA trimis de
(20 feb 2009, 12:33:24
DUPA CUM POT OBSERVA SUCEVENII SE SIMTE SCHIMBAREA RADICALA DINAINTEA ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE FATA DE CEI DIN BAZAR.

SA FIE GRIJA DINAINTEA PIERDERII A UNUI NR IMPORTANT DE ALEGATORI ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei