Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 feb 2009 - Anul XIV, nr. 41 (4027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pedepsit în celulă?

Suspiciuni de viol în arestul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru că ar fi violat o minoră, faptă petrecută în urmă cu două săptămâni, a fost dus, ieri, sub escortă, la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, existând suspiciunea că respectivul a fost violat de colegii săi de celulă.

Toată povestea ar fi pornit de la o informaţie aflată de poliţişti şi ajunsă la urechea mai marilor IPJ Suceava, care au dispus demararea unei anchete în acest caz, pentru a verifica dacă suspiciunea de viol se confirmă sau nu.

Surse judiciare ne-au confirmat că presupusa victimă, Ovidiu Palaghian, în vârstă de 22 de ani, nu a făcut o reclamaţie în acest sens, povestea violului fiind aflată pe alte căi, de la alte persoane deţinute în arestul poliţiei.

Zilele trecute, prin beciurile poliţiei a început să circule un zvon cum că Palaghian ar fi fost bătut, ameninţat şi obligat să facă sex anal de cel puţin un individ dintre cei cu care împărţea celula în care era închis, presupusa agresiune sexuală petrecându-se în urmă cu mai bine de o săptămână.

Cunoscând faptul că violatorii sunt supuşi la astfel de tratamente după gratii, chiar de către colegii de carceră, iar victimele sunt ameninţate să nu spună nimic, mai marii IPJ Suceava au dispus de urgenţă verificarea zvonului apărut.

 

Acuzat că a violat o minoră în cimitir

Contactat telefonic, şeful IPJ Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, ne-a declarat, ieri după-amiază, că reclamaţia nu s-a confirmat, mărturisindu-ne că pe lângă audierile făcute de poliţişti, şi medicii legişti au concluzionat că nu există leziuni care să pledeze pentru un viol. „Am verificat, să fiu sigur că aşa ceva nu se întâmplă la mine în arest”, a precizat Todiruţ.

Ovidiu Palaghian a fost arestat preventiv pe data de 11 februarie a.c., alături de un alt tânăr din Salcea, Alexandru Năsăudean, de 19 ani.

Cei doi tineri au fost acuzaţi că au violat o adolescentă în vârstă de 16 ani, tot din Salcea, în cimitirul din localitate, iar fapta s-ar fi petrecut în  noaptea de 7/8 februarie a.c..

De cealaltă parte, Palaghian şi Năsăudean au susţinut că au întreţinut relaţii sexuale cu minora cu pricina, însă cu consimţământul acesteia.

Procurorii, însă, susţin că au probe împotriva celor doi tineri şi au cerut arestarea lor preventivă, măsură însuşită de judecători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspiciuni de viol în arestul poliţiei.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 8 voturi
Suspiciuni de viol în arestul poliţiei4.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dinte pentru dinte? trimis de
(20 feb 2009, 17:56:10
Na ca i s-a intors!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei