Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 feb 2009 - Anul XIV, nr. 33 (4019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD anunţă că va face amendamente la bugetul de stat, pentru sprijinirea comunităţilor locale

Miercuri, 11 Februarie 2009 (15:30:29)
Social-democraţii vor face amendamente la proiectul de buget, dar acestea vor fi punctuale, orientate către sprijinirea comunităţilor locale, şi nu vor viza politicile fiscale, a anunţat, miercuri, preşedintele Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor, Viorel Ştefan.

Ştefan a precizat că grupurile parlamentare PSD susţin fără rezerve proiectul de buget şi îl vor vota, întrucât este realist şi construit conform principiului solidarităţii sociale.

El a precizat că proiectul de buget propus creează premisele armonizării politicilor fiscale cu politica monetară, acesta fiind construit cu consultarea prealabilă a BNR.

Viorel Ştefan a precizat, totodată, că proiectul de buget susţine crearea de locuri de muncă şi prevede alocarea a 7% din PIB pentru investiţii publice.

El a arătat că proiectul de buget creează, totodată, premisele creşterii autonomiei locale, mai ales în ceea ce priveşte componenta principală, respectiv cea financiară.

Viorel Ştefan a arătat că proiectul de buget priveşte şi raţionalizarea cheltuielilor bugetare, iar la Curtea de Conturi se va implementa sistemul auditului de performanţă.

El a arătat că există, totuşi, o "mică nemulţumire", legată de alocarea unei sume necorespunzătoare Cercetării, dar a aprecizat că la proiectul de Cod Fiscal se va încerca introducerea unor serii de măsuri de stimulare a sectorului privat, prin care să se facă, totuşi, alocări suplimentare.

Viorel Ştefan a precizat că social-democraţii vor face amendamente la proiectul de buget, dar a menţionat că acestea vor fi punctuale, orientate către sprijinirea comunităţilor locale, şi nu vor viza politicile fiscale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD anunţă că va face amendamente la bugetul de stat, pentru sprijinirea comunităţilor locale.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD anunţă că va face amendamente la bugetul de stat, pentru sprijinirea comunităţilor locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei