Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 feb 2009 - Anul XIV, nr. 33 (4019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economie de timp

Şapte suceveni şi-au cumpărat avioane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Starea proastă a şoselelor şi aglomeraţia orientează din ce în ce mai mult oamenii de afaceri spre mijloace de transport mai rapide, mai ales că timpul înseamnă bani. În judeţul Suceava sunt deja şapte avioane particulare, deţinute de oameni de afaceri. Patru dintre ei, fiecare cu avionul lui, sunt din Rădăuţi- Alexandru Scheul, proprietarul firmei Killer, Dan Mitric, proprietarul grupului de firme cu acelaşi nume, Radu şi Sorin Trelea, tată şi fiu, instructori de zbor la Aeroclubul Suceava. Printre sucevenii care mai deţin avioane, singuri sau cu asociaţi, se mai numără Ionuţ Guliciuc şi Cosmin Buhu. Hangarul aeroclubului de lângă aeroportul Salcea adăposteşte toate cele şapte avioane ale sucevenilor, contra unei chirii lunare de 100 de euro. Toţi proprietarii au brevet de pilot şi îşi pilotează singuri avioanele.

Ultimul venit în comunitatea „zburătorilor” este Alexandru Scheul, care are şi cel mai nou şi mai vândut model de avion din categoria celor uşoare: un CTLS din fibră de carbon, fabricat în 2008 în Germania, cu motor Bombardier ROTAX 912, de 100 de cai putere, în 4 cilindri. Are două locuri şi a costat 103.000 euro.

„Mi-am luat avion din cauza timpului care nu îmi mai ajunge. Întâi mi-am luat motor ca să circul mai uşor, dar şoselele au devenit atât de aglomerate, că nu se mai putea. Acum, în maxim două ore, sunt la Bucureşti, mai mult timp pierd în Bucureşti, să străbat oraşul cu maşina, decât îmi ia să ajung la aeroport. Şi mi-am împlinit un vis, din copilărie am visat să zbor şi a dat Dumnezeu că s-a împlinit”, ne-a spus Alexandru Scheul.

 

Rădăuţenii şi-au amenajat o pistă de 600 m la Frătăuţii Noi

Când a decis să zboare, s-a înscris la cursurile de pilotaj la aeroclubul din Suceava şi a dat examen pentru obţinerea brevetului la Ploieşti. L-a luat cu media 8,90. Povesteşte despre dificultăţile examenului, despre care spune că este la fel de greu ca cel pentru piloţii de linie, cu teste din meteorologie, radiolocaţii, aerodinamică sau performanţe umane.

Cu toate că între Suceava şi Rădăuţi nu sunt decât 40 de kilometri, rădăuţenii proprietari de avioane vor să aibă propriul lor aerodrom. De la Primăria Frătăuţii Noi au concesionat pe 10 ani o suprafaţă de teren şi au amenajat o pistă de 600 de metri, balizată după toate regulile în domeniu, dar s-au blocat la cumpărarea a 50 de ari de teren pentru hangar. Sătenii nu vor să le vândă cu mai puţin de 2.000 de euro/arul. „Spun că, dacă am avut bani de avioane, avem şi pentru teren. Nu-şi dau seama ce înseamnă pentru afaceri şi pentru turism să aibă un aerodrom acolo. Vrem să investim vreo 40.000 de euro, să facem un hangar pentru 10-15 avioane. Avem prieteni care ar veni aici, dar nu au unde să-şi lase avioanele peste noapte. Ăsta este viitorul, aviaţia civilă ultra-uşoară. Eu am privit întotdeauna în faţă şi am vrut să fac un pas înaintea celorlalţi. Timpul mi-a confirmat că am avut dreptate”, a spus omul de afaceri.

 

„Rădăuţenii sunt orgolioşi şi vor să aibă totul al lor”

Avionul pe care îl deţine are o autonomie de zbor de 2.000 de kilometri, deci practic poate zbura oriunde în Uniunea Europeană. Consumul este de aproximativ 16 litri/oră, benzină fără plumb. Un drum de la Frătăuţi la Constanţa, de exemplu, îl face în două ore şi 10 minute, cu un consum de 40 de litri de benzină.

„Dacă îmi luam un jeep mă costa mai mult şi nu mă mişcam atât de repede”, spune râzând Alexandru Scheul.

Din punct de vedere al siguranţei, avionul este dotat cu paraşută, astfel că, în caz de necesitate, o parte din cabină se dislocă şi paraşuta se deschide. Greutatea pe care o poate transporta este de până la 280 de kilograme.

Din familie, îi împărtăşesc pasiunea pentru zbor soţia şi fiica sa, Ana, ambele intenţionând să urmeze cursurile şcolii de pilotaj şi să-şi obţină brevetul. Ana se va căsători curând cu un francez din Legiunea Străină şi probabil că se va stabili în Franţa, aşa că toţi membrii familiei vor să fructifice modalităţile de scurtare a timpului de care au nevoie pentru a se vedea.

Întrebat care ar fi explicaţia că primii suceveni care şi-au cumpărat avioane au fost cei din Rădăuţi, Alexandru Scheul ne-a răspuns: „Rădăuţi este un oraş bucovinean sută la sută şi rădăuţenii sunt altfel decât cei din restul judeţului. Sunt orgolioşi şi nu vor să depindă de nimeni, vor să aibă totul al lor. Casa lor, maşina lor, acum avionul, aeroclubul lor. Aşa suntem noi, nu vrem să depindem de alţii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte suceveni şi-au cumpărat avioane.
 Vizualizări articol: 4415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 21 voturi
Şapte suceveni şi-au cumpărat avioane2.9521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat...... trimis de
(11 feb 2009, 14:41:59
Piloti facuti la apelul bocancilor......

Daca ati sti cat se investeste intr-un pilot profesionist v-ar fi frica sa va mai urcati in aceste avionase "pilotilor"....Dar in ziua de astazi orice este posibil.Nu pot sa va spun decat sa va aiba Dumnezeu in paza si incercati sa nu fortati destinul....
1.1  RE: Pacat...... trimis de
(11 feb 2009, 14:45:56
Ma intreb daca stiti ce vorbiti.De unde stiti cate examene au dat pilotii de linie si cei militari?Sunt convinsa ca nu stiti nimic de va permiteti sa vorbiti asa ca sa umpleti timpul.......Sunt prea ocupati pilotii ca sa ia atitudine sau poate nu-i intereseaza.....
1.2  RE: Pacat...... trimis de
(11 feb 2009, 17:37:23
Gabriela , draguta , esti putin demodata , incuiata si putin OFTICOASA . Piloti de linie zboara 10.000 metri ori , aviatia civila zboara la maxim 2.000 metri .
1.3  RE: Pacat...... trimis de
(11 feb 2009, 17:52:06
Dupa cum te autodefinesti esti cu adevarat OFTICOS.Mintea mea este open,stiu la cati m si in ce conditii se zboara....Pilotii de linie fac parte tot din AVIATIA CIVILA.Stiu si pentru ce conditii sunt pregatiti atat pilotii civili cat si cei militari.Demodata nu sunt,doar implicata in sistem.Sunt sotie de pilot si nu permit unor neica nimeni sa se intituleze asa.Sunteti precum "cascadorul"Rush.....Pot sa va spun doar atat Dumnezeu sa va aiba in paza.....si fericiti cei saraci cu duhul....
1.4  RE: Pacat...... trimis de
(11 feb 2009, 18:05:34
Pilotii de linie.....nu.....Piloti de linie.Daca nu stiati,se articuleaza...sau este prea greu pentru tine....:)))
1.5  RE: Pacat...... trimis de
(11 feb 2009, 18:08:37
Apropos,asa ai invatat la cursurile de cateva ore?::::))))Diferenta dintre pilotii de linie si aviatia civila:))))este inaltimea la care se zboara?HALAL....:)))))))
2.   **** trimis de
(11 feb 2009, 15:09:43
SPER SA AVETI LOC SA VA PARCATI AVIOANELE CAND MERGETI LA CUMPARATURI PRIN HYPERMARKETlaughing)
3.   Sunt mandra ca sunt Horodniceanca trimis de
(11 feb 2009, 20:51:16
Am copilarit si am crescut in acelasi sat cu Sandu Scheul,intotdeauna a avut pasiune pentru motoare,ma bucur ca acuma si-a cumparat si avion.Este un om,care impreuna cu sotia sa au facut o afacere profitabila,au oferit locuri de munca pentru multe persoane si datorita afacerii sale au reusit sa scoata din anonimat satul meu natal,care acuma este pe buzele tuturor romanilor din tara si din strainatate,datorita calitatii preparatelor din carne care se fac la societatea sa.Eu din toata inima-i doresc,sa-l conduca cu sanatate,pentru ca impreuna cu toata familia munceste foarte mult si chiar daca are bani Sandu nu a uitat de omenie,este un om ca toti oamenii,banul nu la dezumanizat.Sa-l poarte cu sanatate si cu bine!!!
3.1  RE: Sunt mandra ca sunt Horodniceanca trimis de
(12 feb 2009, 07:39:18
Ce legatura are carnea cu prefectura?:))))Foarte frumos aspectul pe care-l relatati-afacere este pe buzele tuturor romanilor....:)Dar as vrea sa va luminez intr-o privinta,lasand carnea la o parte,avionul nu se conduce ci se piloteaza.Si inca ceva....pentru "zburatori"...."Povesteste despre dificultatile examenului, despre care spune ca este la fel de greu ca cel pentru pilotii de linie, cu teste din meteorologie, radiolocatii, aerodinamica sau performante umane. ".......NU MAI ABERATI!!!

4.   Pt. gabriela... trimis de
(12 feb 2009, 09:08:19
...scz. de interventie ca de obicei nu comentez la alte comentarii sau comentatori numai cind unul sau alta sar gardul.In clar texr din ce am inteles tu esti nevasta unui pilot si vrei sa ne explici ca albu-i alb si negru negru.Pina aici toate frumoase,nu inteleg de unde atita entuziasm sa desfaci firul de par a limbii romane in 4 si am ajuns la concluzia ca ori esti nesatisfacuta destul ori te bagi prea mult in seama singura si daca tot e ca esti singura ,la cooperariva sint destule ustensile si legume de masturbat (pardon manipulat).Sper ca e o solutie ideala pt. tine si acum te rog sa nu-mi raspunzi ca e inutil,deja vezi te-am bagat cam mult in seama oricum succes si numai bine,si nu uita poate ti-aduce sotul de la alte cooperative pe unde zboara ceea ce-ti lipseste...
4.1  RE: Pt. gabriela... trimis de
(12 feb 2009, 09:25:16
Se vede de departe cat de cultivat....plin de legume...si scolit esti....:)))))Di pacate sunt destul de multi impresionisti-forme fara fond.Stau si ma intreb,daca pentru animalutze exista pedigree care ateta inclusiv calitatea animalelor,de ce n-ar fi O.K.sa existe si la oameni.Calitate pet,breeding si show......:))))))In rest,special pentru tine ...Dumnezeu cu mila...fericiti cei saraci cu duhul.....

P.S.Egal1....privitor la prostie si handicap?:)))))))))Raspund cand vreau si cat consider eu!
4.2  RE: Pt. gabriela... trimis de
(12 feb 2009, 09:26:59
.....atesta.....
4.3  RE: Pt. gabriela... trimis de
(12 feb 2009, 09:40:33
Wawww.....

"Sper ca e o solutie ideala pt. tine si acum te rog sa nu-mi raspunzi ca e inutil,deja vezi te-am bagat cam mult in seama oricum succes si numai bine,si nu uita poate ti-aduce sotul de la alte cooperative pe unde zboara ceea ce-ti lipseste..."

Cat de alambicata este exprimarea.Propozitii legate haotic intre ele....Nu sunt psiholog,dar vai ce s-ar speria un psiholog daca ar citi emanatiile tale telectuale...:::))))
5.   Gabriela trimis de
(12 feb 2009, 09:46:18
la tine se amesteca prostia cu fudulia.E un mix periculos.Lasa-ne.

5.1  RE: Gabriela trimis de
(12 feb 2009, 09:57:26
Va doare adevarul ,asa-i?:))))Nu e totul sa ai bani pe lumea asta.Dar pana la urma va veti da seama.

Demonstrati ca aveti coerenta explicitand unde este prostie amestecata cu fudulie?

Daca nu,vedeti-va de scoala intai iar mai apoi scanciti sau muscati dintr-o bucata de fier.Va asigur ca va va remedia confuzia.:))))
5.2  RE: Gabriela trimis de
(12 feb 2009, 10:02:35
MILIONARUL nu MILIONARU.....Daca nu stiti,va spun eu ca se articuleaza...:))))))
6.   Draga gabriela trimis de
(12 feb 2009, 10:29:07
Vad ca te grabesti sa scoti in evidenta eventuale erori gramaticale si sa o faci pe desteapta.Suntem pe un forum si nu in aula academiei romane.

Ai tinut sa ne arati ce sotior destept si minunat ai (un fel de "baron rosu " al Romaniei) ,desi nu interesa pe nimeni aspectul asta.

Nu imi e frica de cele 7 avioane care survoleaza cerul sucevei ci de miile de masini conduse de soferi inconstienti.In curand a pilota un avion va devenii la fel de banal ca si sofatul.Si tu vei devenii o oarecare...

E adevarat ca fiecare pilot are parasuta lui?
6.1  RE: Draga gabriela trimis de
(12 feb 2009, 10:39:11
Uite ,imi place sa ma distrez pe seama prostiei.:))))Da am un sot foarte destept care terminat politehnica fiind sef de promotie etc.Si ce daca nu va intereseza.Imi exprim liber ideile ca doar este democratie asa-i?Ca si acei soferi inconstienti,din pacate sunt si destui "zburatori"inconstienti....Ast incercam sa expun.Acum v-am detaliat,mai pe intelesul dumneavoastra....Pentru unul ca dumneata pilotajul este un lucru banal....In ce conditii zboara acesti "zburatori" zcmn,zcmg,ncmn sau ncmg?

Din pacate pentru dumneata nici eu nu sunt o oarecare.:)

Nu fiecare pilot are parasuta lui.Pilotii de pe elicoptere nu sunt dotati cu parasute.Existau odata pe Mi8 ,Mi17 dar practic erau inutilizabile.Ti-am raspus la propriu.
6.2  RE: Draga gabriela trimis de
(12 feb 2009, 10:41:52
P.S.Nu o fac pe desteapta,ci sunt!
7.   Gabriela trimis de
(12 feb 2009, 10:48:55
E grav daca te distreaza prostia.In mod normal ar trebuii sa te ingrijoreze.Ma bucur pt sotul cau ca e o persoana atat de desteapta.Deh, contrastele se atrag.

Dupa cum ziceam, cred ca iti e frica ca in curand vor exista prea multe sotii de piloti, nu prea multi piloti inconstienti..

7.1  RE: Gabriela trimis de
(12 feb 2009, 10:53:56
Da,nu poti trece un anumit prag-din pacate.Ma distrez deoarece consider ca prostia a depasit orice limita.Din pacate nu mai poate fi controlata.Daca nu stiai,iti spun ca barbatii puternici isi aleg partenere la fel de puternice.Acest contrast prostie inteligenta nu tine,dar ce sa intelegi... Este nevoie de destul timp alocat studiului ca sa pricepi.Sotiile de piloti sunt aproximativ la fel de putine ca si pilotii.Din nefericire pentru voi nu puteti sa intrati in casta lor.:)))
7.2  RE: Gabriela trimis de
(12 feb 2009, 10:59:16
Nu se scrie "ar trebuii "ci ar trebui etc....Grea-i gramatica asta!:)
8.   Se pare ca trimis de
(12 feb 2009, 10:58:24
m-am inselat.Nu esti nici proasta nici fudula.

Esti o femeie rea.Atat.

O zi buna in continuare.

8.1  RE: Se pare ca trimis de
(12 feb 2009, 11:01:01
"Esti o femeie rea".Daca ai fi scris realista ti-as fi scuzat toate ineptiile,dar asa nu pot decat sa te compatimesc....
9.   Valabil ptr toata lumea (mai ales Gabriela) trimis de
(12 feb 2009, 11:31:13
Gabriela, mergi la sus la aeroclub cand se zboara cu "avionasele" astea, si spune ca esti curioasa si vrei sa faci un zbor sa vezi cum este. Stai linistita ca nimeni nu iti cere nimic. Zboara , priveste si analizeaza dupa care iti poti spune parerea despre acesti piloti facuti la "apelul de seara" si despre jucariile lor. Sunt sigur ca iti vei schimpa optica si chiar o sa iti placa. Nu are rost sa intru aici in detaliile constructive ale aeronavelor sau in detaliile examenului sustinut la Ploiesti. Incearca ce ti-am recomandat si nu ai sa regreti. Acest mesaj este valabil pentru oricine vrea sa guste din aviatie si mai ales pentru cei mai putini informati despre acest hobby , actualmente cel mai sigur mijloc de transport. RT PS: in acest articol sunt cateva informatii denaturate putin, dar suntem obisnuiti cu "profesionalismul" reporterilor romani din ziua de astazi.Invitatia la zbor e mai ales pentru reporterilaughing
9.1  RE: Valabil ptr toata lumea (mai ales Gabriela) trimis de
(12 feb 2009, 11:51:23
Domnule Radu,va multumesc pentru invitatie.Am sa onorez invitatia cand va avea si sotul meu timp disponibil pentru a putea ajunge la aeroport,el zburand in alta parte.Eu sunt convinsa ca ati inteles mesajul pe care am vrut sa-l transmit.Am zburat cu av si elicopt.,dar vom veni.Il invitase si John dar cu timpul liber stam destul de prost.

Am vrut sa spun ca trebuie sa fim precauti...Am vazut mult prea multe nenorociri.De la 19 ani sunt cu sufletul impietrit cand zboara sotul....Ultimele accidente ale unor colegi de-ai sotului s-au produs la Iasi-smurd,mai apoi comandorul Adi Marinescu,care era prieten bun cu sotul meu....., domnul comandor Bucur......In fine...cine are urechi sa auda....

P.S.Inca o data va multumesc pentru invitatie.
9.2  RE: Valabil ptr toata lumea (mai ales Gabriela) trimis de
(12 feb 2009, 11:53:45
Inca ceva vreau sa va intreb si sa nu o luati ca bascalie.Se zboara in toate conditiile adica zcmn,zcmg,ncmn,ncmg?Multumesc anticipat pentru raspuns.

10.   Yaya trimis de
(12 feb 2009, 12:00:53
Nu am urechi sa vad ce scrii matale , da am ochi sa-ti aud ineptiile.

Deci:zcvs, bgder,kkiiu,bbye!!
10.1  RE: Yaya trimis de
(12 feb 2009, 12:03:37
Ti-am explicat mai devreme ca nu ai cum sa treci peste un anumit prag.Poate n-ai priceput dar nu discutam cu tine ci cu un om implicat in aviatie.
10.2  RE: Yaya trimis de
(12 feb 2009, 12:06:36
"In fine...cine are urechi sa auda...."Ai auzit de figuri de stil sau iti cer prea mult?

11.   Pragul de jos trimis de
(12 feb 2009, 12:16:25
esti haioasa rau cucoana.Scoti niste perle mai mari decat izmenele sotului tau.

Apropo, de ce o arzi pe forumu asta? o femeie de conditia ta sta si pierde vremea cu niste agramati..Pai e frumos asa?

11.1  RE: Pragul de jos trimis de
(12 feb 2009, 13:07:13
Ti-am mai spus ca m distreaza prostia.Care este ,in mintea ta,legatura dintre perle si izmene?Pentru a te lamuri,iti spun ca sotul meu nu poarta izmene.:))))Esti cam demodat nene din punctul asta de vedere si nu numai.Nu imi pierd vremea,ma distrez pe seama agramatilor care au in minte doar artefacte.:))))))
11.2  RE: Pragul de jos trimis de
(12 feb 2009, 13:10:33
ARTEF�CT s.n. 1. Imagine falsa aparuta �n preparatele histologice produsa artificial sau datorita unor defecte de fixare ori de colorare. 2. (Cib.) Semnal parazit supus unei informatii, �n semnificatia careia joaca un rol nul sau negativ. [< fr. art�fact].

12.   Lamuriri trimis de
(12 feb 2009, 12:20:06
Zborurile cu aeronavele ultrausoare se fac in Romania sub incidenta regulamentului de zbor VFR ( REGULAMENTUL ZBORULUI LA VEDERE). Nu toata lumea intelege aceste abrevieri de aceea e corect sa le facem intelese. Acest regulament VFR se gaseste in RACR - RA ( Regulile Aerului ) la capitolul 4, publicat in Monitorul Oficial. Dar cum nu doresc sa intru in detalii am sa rezum in a spune ca aceste zboruri sunt permise pana la o vizibilitate minima de 5000 metri si cu plafonul ( distanta de la sol la nori) minim la 450 metrii , respectiv 1500 picioare, de la rasaritul soarelui si pana la apus. Desi nu sunt un mare amator de discutii pe aceasta cale, avand in vedere ca articolul ma priveste , vreau sa intelegeti ca aceste avionase nu sunt chiar jucarii si cei a caror nume au aparut in articol sunt oameni cu adevarat pasionati si nu fac aviatie ca pe un moft, ba chiar unii dintre ei folosesc avionul pentru deplasari in tara , economisind astfel timp si bani.
12.1  RE: Lamuriri trimis de
(12 feb 2009, 13:01:20
Eu chiar inteleg ce se intampla si sunt convinsa deasemenea ca aceste avionase nu sunt de jucarie.Dar pentru faptul ca sunteti pasionat de aviatie cred ca intelegeti ce implica sa fii pilot de linie sau pilot militar.Cred ca sunteti constient cat s-au pregatit dpdv teoretic si practic pentru a zbura in toate conditiile meteo.....Cred ca stiti si de ce aparatura dispun avioanele de linie,de lupta,elicopterele militare,avioanele supersonice mil etc......Pasiunea este una si asta se poate materializa activand la un anume aeroclub iar meseria de pilot este cu mult mai complexa decat un brevet pentru pilot avioane usoare luat la Ploiesti.Daca si Prigoana dotat cu un picior de lemn a ajuns pilot pe aceste avionase eu nu mai am nimic de spus....Cred ca stiti cat de sanatoti trebuie sa fiti ca sa zburati.....Oricum,abia astept sa vad cum sunt aceste avionase,de ce aparatura de bord dispun etc....
12.2  RE: Lamuriri trimis de
(12 feb 2009, 13:02:37
...de asemenea....
13.   Ce bine trimis de
(12 feb 2009, 13:45:03
e sa ai internet la dispozitie.Dai copy si paste din dex online la definitia unor cuvinte.Esti tare cucoana.Bravo.

Daca nu ma insel sotul matale piloteaza un An-2 .L-am vazut cand stropea barabulele la bunica-mea.Facea niste loop-uri interesante.Si ca venii vorba , ai spalat vasele? ai maturat? daca nu ce pierzi vremea aiurea?

13.1  RE: Ce bine trimis de
(12 feb 2009, 13:54:26
Modelul barbatului cu cap dar fara minte.:)))))

"Si ca venii vorba":))))Corect se scrie Si ca veni vorba.:)))De data asta nu se articuleaza.Ti-am spus ca-i grea gramatica.Nu-mi spal eu vasele.Am femeie care mi le spala si imi matura,calca etc...

P.S.Sper ca nu este navasta-ta.:))))
13.2  RE: Ce bine trimis de
(12 feb 2009, 13:56:37
" loop-uri ":))))))Ce-s alea?:)))))Informeaza-te cum se scrie inainte de a posta.:)))
14.   Deci trimis de
(12 feb 2009, 14:19:15
Mi se pare halucinant ceea ce zici matale..casnica sau nu orice femeie trebuie sa stie sa-si stranga mizeria dupa ea.Cele mai adevarate doamne sunt acasa la ele gospodine.Dar se pare ca tu nu esti decat o lenesa ordinara ..
14.1  RE: Deci trimis de
(12 feb 2009, 14:25:13
La mintea ta nici nu ma asteptam sa spui altceva.Pe bune acum, n-o fi nevasta-ta angajata noastra?

P.S.Cand ai cunoscut tu adevaratele doamne?:))))Ia sa vedem de ce mai esti in stare sa debitezi.....Pe bune ca te compatimesc cu adevarat.:)))))
14.2  RE: Deci trimis de
(12 feb 2009, 14:30:21
MILIONARULEE....:))))))....ca sa fim in ton cu perceptia ta vis-a-vis de gramatica limbii romane.Vezi,de data asta a trebuit sa articulez...:))))
15.   Pt. milionaru... trimis de
(12 feb 2009, 14:42:58
...scuze de interventie,am intrat iar oleaca si am citit avalansa de postari,zau ca gabriela nu merita atita atentie cit i-ai acordat si pe linga ca e cum ai pomenit chiar ca nu seamana cu ceea ce ar parea sa fie doar stii tu vb. aia ca prostu-i si fudul,amu cind se vede femeie de pilot se crede ca e si implicata in sistem,da in fine numai un sfat prietenesc las-o sa-si mature ograda si sa dea ciubaru la vaca ca de muls sigur o s-o mulga pilotul(pe vaca bineinteles).Si gabriela daca vrei sa continuam discutia chiar si in 3 lasa ceva id pe chat sau yahoo si sa nu ne vada toata lumea ca chiar e penibil.Si nu in ultimul rind pt. ca vreau sa evit orice polemica am impresia ca gabriela e tipul ala de femeie care vrea sa aiba ultimul cuvint ori aici ea e in cu totul alta sfera cu toate ca e numai o femeie de pilot(si ca sa o magulesc eu nu-i spun parasuta ceea ce merit un plus asa-i?).
15.1  RE: Pt. milionaru... trimis de
(12 feb 2009, 15:31:59
Chiar nu realizezi cat esti de PENIBIL?
16.   Depinde ce intelegi trimis de
(12 feb 2009, 14:54:57
prin doamne.O vaca ca tine in nici un caz nu poate fi numita doamna.

Mai bine compatimeste-ti sotul ca are asa un animal in ograda.

marenespalataimatacareteafacut (fa aici o analiza pe text)
17.   Doamne Mare esti! trimis de
(12 feb 2009, 15:30:25
Din pacate,in Suceava sunt multe specimene umane de teapa celor precum EGAL1 si MILIONARU.Cap aveti,minte ce va mai trebuie.Asta-i lipsa de educatie si cat de putina scoala....Dar unde nu-i nici Dumnezeu nu cere....Mi-as dori ca in paralel cu animalele sa se umanizeze si oamenii.Din aceste considerente citesc zi de zi prin ziare despre violuri,furturi,accidente.Inta si intai v-ar trebui o alfabetizare si o spun cu toata convingerea.Daca parintii nu au stiut sa va dea cei 7 ani ...si sa va trimita la scoala nu-i tarziu nici acum.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei