Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 feb 2009 - Anul XIV, nr. 33 (4019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Piţurcă, om sucit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când spuneam că răsăriţii echipei noastre naţionale, Mutu şi Chivu, se vor întrebuinţa puţin spre deloc la amicalul cu Croaţia, nu mă aşteptam chiar la o situare atât de categorică la capătul "deloc" al intervalului. Aşadar, din varii motive, mai mult sau mai puţin plauzibile, cei doi sar peste amicalul cu Croaţia, pe care am ales-o, cică, pentru asemănarea jocului său cu al Serbiei. Făcând şi noi acelaşi lucru, adică privind în zare către partida din martie, cea care contează cu adevărat, dacă nu va ieşi bine, Mutu şi Chivu vor fi primii puşi la zid, şi de ziarişti, şi de suporteri. Aici, prin atitudinea împăciuitoare neobişnuită pentru persoana sa, Piţurcă şi-a asigurat evacuarea "prin spate", lăsându-le paratrăznetul în mâini lui Mutu şi Chivu. Lobonţ spune că am mai jucat fără cei doi şi că trebuie să ne descurcăm şi fără ei. Da, am jucat cu Lituania şi ne-am descurcat de ne-au mers fulgii. Sucite şi convocările lui Piţurcă, după cum e omul. Dacă lăsarea lui Marius Niculae la vatră o consider salutară, dintotdeauna gura spurcată bătând posteriorul, în schimb, este de rău augur ignorarea clujeanului Mureşan, considerat la unison marele câştig al naţionalei după jocul cu Franţa, lucru confirmat cam cu jumătate de gură de însuşi Piţurcă la conferinţa de presă de atunci. Norocoasă convocarea de ultim moment a lui Varga, sper să fie aşa şi în continuare, căci "studentul" este un jucător care merita de mult timp să facă saltul.

Dar să trecem în revistă şi artileria grea. N-are cum să fie vorba de noi, ci de două amicale transcontinentale de zile mari: Brazilia - Italia (deja cunoaşteţi rezultatul când citiţi aceste rânduri) şi Franţa - Argentina! Iar ca răsfăţul să fie deplin, Spania-Anglia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piţurcă, om sucit.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Piţurcă, om sucit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei