Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 sep 2008 - Anul XIII, nr. 227 (3908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu anunţă că va candida în colegiul 4 din judeţul Ilfov

Vineri, 26 Septembrie 2008 (18:07:33)

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, vineri, că va candida pentru Camera Deputaţilor, în colegiul 4 din judeţul Ilfov, el afirmând că această provocare este mai mare decât dacă ar fi candidat în sectorul 1 al Capitalei, unde primarul este PNL iar partidul a avut un rezultat bun la locale.

"Am bucuria să vă anunţ că am fost validat pentru colegiul 4 din Ilfov. Am primit, anterior, o propunere din partea PNL sectorul 1. Este o propunere care m-a onorat, dar, au fost foarte multe comentarii care spuneau că primul ministru candidează într-un colegiu foarte uşor, pentru că primarul de sector este liberal, iar noi am obţinut cel mai mare rezultate pe sectoare în sectorul 1", a declarat, după şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Ilfov, preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai afirmat că tot ceea ce a realizat în viaţă a realizat cu multă muncă şi perseverenţă şi a considerat că provocarea de a candida în Ilfov era mai mare decât dacă ar fi făcut-o în sectorul 1 al Capitalei.

"Sectorul 1 este un sector în care nivelul de viaţă este incomparabil mai bun decât ceea ce este la 30 de km de buricul Bucureştiului. Ţinând cont de faptul că de 4 ani locuiesc la Cioflinceni (...) am acceptat această candidatură", a mai spus Tăriceanu.

Liderul liberal şi-a exprimat speranţa unui rezultat cât mai bun pentru a putea contribui "la ridicarea acestei zone, la transformarea ei într-o zonă de prosperitate, la diminuarea decalajelor, care încă persistă, la îmbunătăţirea calităţii vieţii".

Totodată, el a mai spus că nu îi va putea ajuta pe locuitorii din colegiul unde candidează altfel decât o poate face un simplu parlamentar.

La rândul său, preşedintele filialei PNL Ilfov, Marian Petrache, a afirmat că organizaţia pe care o conduce avea nevoie de o personalitate şi a precizat că ţinţa o reprezintă obţinerea a 30% din voturi.

"I-am promis premierului că în Ilfov va avea mult mai multă vizibilitate decât în Bucureşti", a răspuns Petrache unei întrebări referitoare la argumentul hotărâtor pentru ca premierul Tăriceanu să candideze în Ilfov.

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, va candida într-un colegiu din judeţul Ilfov, şi nu în Sectorul 1 al Capitalei, aşa cum anunţase iniţial, au declarat pe data de 19 septembrie, pentru MEDIAFAX, surse apropiate liderului PNL.

"Preşedintele Călin Popescu Tăriceanu s-a hotărât să candideze în Ilfov, ca urmare a invitaţiei primite din partea preşedintelui Organizaţiei PNL Ilfov, secretarul de stat Marian Petrache", au declarat sursele citate.

Preşedintele Organizaţiei PNL Ilfov, Marian Petrache, l-a invitat, în data de 15 septembrie, pe preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze pentru un mandat de deputat în colegiul Snagov din judeţul Ilfov, iar premierul a spus că se va gândi la această propunere.

Aflat împreună cu Tăriceanu la deschiderea anului şcolar în comuna Gruiu, din Ilfov, şeful PNL Ilfov l-a invitat pe premier - care anunţase că va candida pentru Senat într-un colegiu din Sectorul 1 al Capitalei - să îşi schimbe decizia şi să candideze pentru un loc de deputat în zona Snagov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu anunţă că va candida în colegiul 4 din judeţul Ilfov.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tăriceanu anunţă că va candida în colegiul 4 din judeţul Ilfov5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei