Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 sep 2008 - Anul XIII, nr. 227 (3908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incidente

Primii suporteri suceveni interzişi pe stadioane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Trei suporteri din galeria echipei locale de fotbal nu mai au voie să intre pe stadioane, iar un al patrulea s-a ales cu dosar penal, şi urmează să primească şi el interdicţie, după incidentele din timpul meciului din Cupa României, desfăşurat miercuri între Cetatea Suceava şi FC Botoşani.

Tânărul cu dosar penal a aprins o torţă pe stadion, în timp ce ceilalţi trei au făcut scandal şi au îmbrâncit mai mulţi poliţişti comunitari.

În cazul celor trei, accesul pe orice stadion în care se desfăşoară un meci de fotbal este interzis pentru şase luni de zile, în timp ce al patrulea va avea interdicţie pe 1-3 ani, însă o decizie finală va fi luată de procurorii care vor prelua cercetările în acest caz.

 

Torţă aruncată în mijlocul galeriei

Incidentul a plecat de la Vasile Paşcu, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Suceava. Acesta a intrat pe stadionul Areni cu o torţă, pe care a aprins-o şi a ridicat-o deasupra capului. La scurt timp, tânărul a aruncat torţa între suporterii din jur, zona fiind învăluită imediat într-un nor de fum. Identificat şi dus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Vasile Paşcu s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire în incinta arenei sportive a obiectelor artizanale şi de distracţie, pe bază de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV, T1,T2”, fapt interzis de noua lege privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Dosarul său va ajunge la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Conform legii, după definitivarea cercetărilor, procurorul poate dispune o interdicţie pe stadioane, cuprinsă între unu şi trei ani. O interdicţie poate fi aplicată încă din timpul începerii urmăririi penale, însă numai pentru cel mult 180 de zile.   

 

Scandal, înjurături şi îmbrânceli

În timp ce tânărul de 21 de ani era dus către sediul Jandarmeriei, ceilalţi membri ai galeriei, nemulţumiţi că unul de-al lor a fost ridicat de jandarmi, au început să facă scandal şi să-i înjure pe mai mulţi oameni de ordine.

Căpitanul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, spune că mai mulţi membri ai galeriei au început să se împingă în poliţiştii comunitari aflaţi în zonă, astfel că jandarmii au sărit în ajutorul colegilor lor, restabilind ordinea şi reţinând trei tineri, care au fost în fruntea celor care au făcut scandal.

Gabriel Vornicu, de 23 de ani, Bogdan Gâtman, de 21 de ani, şi Andrei Nichiteanu, de 21 de ani, toţi cu domiciliul în Suceava, au fost urcaţi şi ei în duba Jandarmeriei, după audieri fiind sancţionaţi cu câte 700 de lei pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice, împotriva lor dispunându-se şi interdicţia de a intra pe orice stadion din România timp pe 6 luni.

Conform noilor reguli, numele celor patru au fost introduse în baza de date cu suporteri delicvenţi a Jandarmeriei Române. Acesta este primul caz de interdicţie pe stadioane în rândul suporterilor din judeţ.

La partida cu FC Botoşani, forţele de ordine au fost compuse din 50 de jandarmi şi 35 de poliţişti comunitari, partida fiind evaluată ca una cu grad de risc mediu.

 

Şeful Poliţiei Comunitare nu-şi reproşează nimic

Despre modul în care torţa a ajuns în tribune, Viorel Horodenciuc, şeful Poliţiei Comunitare Suceava, nu-şi reproşează nimic. Mai mult, el a avut şi o explicaţie privind prezenţa torţei care a declanşat scandalul.

„La noi, la Suceava, tribunele sunt mai joase şi un obiect putea fi aruncat foarte uşor din exterior. La intrarea spectatorilor s-au efectuat controale temeinice şi sunt convins că torţa nu a fost introdusă pe această cale”, a spus Horodenciuc.

Conform legislaţiei, fiecare club este obligat să asigure măsuri de securitate la meciurile disputate pe teren propriu. La Suceava, această sarcină revine Poliţiei Comunitare, care a încheiat un contract cu reprezentanţii Fotbal Club Cetatea. Numai că, şeful Poliţiei Comunitare Suceava spune că nu are suficienţi oameni pentru a asigura acest serviciu, motiv pentru care măsurile de securitate se asigură în comun cu Jandarmeria.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primii suporteri suceveni interzişi pe stadioane.
 Vizualizări articol: 4310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
Primii suporteri suceveni interzişi pe stadioane2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Labari trimis de
(26 sep 2008, 11:03:48
niste haidamai care-si fac singuri labe lungi si triste cu oferta METRO sectiunea chiloti...
1.1  RE: Labari trimis de
(27 sep 2008, 08:42:23
sdgdgsdfg
2.   Niste frustrati... trimis de
(26 sep 2008, 11:10:59
In loc sa mergi sa vezi un spectacol sportiv, vii sa iti expui frustrarile.Niste tampiti si niste pleve...
2.1  RE: Niste frustrati... trimis de
(26 sep 2008, 14:53:15
paznic esti tu boule altceva nu putea vorbi din tine decat prostia. pol com sunt functionari publici si au minim liceul!peste 80% au o faculta fraere!e de apreciat ca acesti oameni isi riosca viata pt ca un cretin ca tine ,care ar insemna doar un bou mai putin in lume sa nu fie macelarit pe un stadion!
2.2  RE: Niste frustrati... trimis de
(26 sep 2008, 21:33:11
Da-mi un singur exemplu de politist comunitar ce are studii superioare complete si te cred.Sunt de acord ca toti politisti comunitari au diploma de bacalaureat.
3.   ... trimis de
(26 sep 2008, 11:11:35
Bine ca i ati amendat, ati facut si voi un lucru mare. Sunteti intr-adevar eficienti, al naibii de eficienti. Probabil ca sunteti din botosani, de aia ati reactionat asa cand ati auzit ca va dam foc la paie. Au venit si copii aia sa si sustina echipa favorita si voi din exces de zel intocmiti dosare penale, interziceti dreptul de a intra pe stadioane... Sunteti jalnici, mai bine patrulati noaptea prin cartiere si dati amenzi la smecherii de cartier, nu va mai umflati muschii pe stadioane, sarind in apararea cainilor comunitari. Poate macar procurorul va dispune neinceperea urmariri penale, ca ala are mai mult cap decat toata jandarmeria la un loc. SA VA FIE RUSINE domnilor jandarmi!
3.1  RE: ... trimis de
(26 sep 2008, 11:42:53
Domnu' SUPORTER, smecherii aia de cartier care umbla noaptea sunt de obicei si labarii care fac scandal pe stadion si INVERS. Eu nu am vazut olimpic la romana sau fizica sau religie sa mearga pe stadion cu rachete de semnalizare, sa isi bage si sa isi scoata diverse organe din gura maica-tii, cu lanturi si alte alea.

TU asa iti sustii echipa favorita, FC PRABUSIREA ?? iti bagi si iti scoti scobitoarea in gura si in curul tuturor?

Te rog frumos, prinde VITEZA
3.2  RE: ... trimis de
(26 sep 2008, 12:12:02
Vad ca esti tare in fata monitorului, normal iti permiti ca doar e ma usor sa te dai mare fara sa ti se cunoasca identitatea. Ei fi avand dreptate despre faptul ca sunt niste vagabonzi, dar asta nu ti da dreptul sa te consideri mai destept decat ei, pentru ca nu este asa, iar cat priveste sportul asta, fotbalul, ar fi mai bine sa te uiti in continuare pe cartoon network, sau sa descarci filme xxx de pe odc. Te rog sa ti vezi de treaba ta si nu te mai lua de cine nu trebuie.
4.   Intrebare trimis de
(26 sep 2008, 11:16:23
e legal sa li se dea numele in presa fara acordul lor?
4.1  RE: Intrebare trimis de
(26 sep 2008, 11:43:59
si de ce sa nu le dea numele .... le e rusine de comportamentul care a lasat de dorit . sa fie civilizati si nu o sa i intrebe nimeni cum ii cheama ,, frustrati,, e cuvantul potrivit pentru astfel de specimene. bravo politiei.....
5.   PT CONDUCEREA CLUBULUI trimis de
(26 sep 2008, 11:32:27
Voi nu vedeti ca nu avem toalete la stadion , nu mai avem publicul de altadata , nu mai e pasiune , e aceeasi statie de amplificare , si mizerie ca la groapa de gunoi ! Voi va jucati dea Politia . Celor ce raspund de stadion , nu le dati amenda ? Sau si voi va ****i de sus de la tribuna 1. Dati-va amenda voua prima data pt lipsa de respect si civilizatie si apoi interziceti ........
6.   PALITIA LA A 2 A trimis de
(26 sep 2008, 11:57:00
Eu zic sa trimitem de acum inainte pe stadion Corul bisericesc sau olimpici la mate -fizica . Dar ce facem cu politia ? ca pt ei o conversatie cu acesti tipi e prea complicata ............si atunci e posibil sa le dea amenda .....nici asta nu e bine !
7.   AFARA CU HULIGANII DE PE STADION!!!!! trimis de
(26 sep 2008, 11:59:06
AFARA CU HULIGANII SI BANDITII CARE SE ASCUND SUB MASCA UNOR GALERII DE FOTBAL.DE FAPT SUNT NISTE HULIGANI CARE CAUTA MOTIV DE SCANDAL SI BATAIE DIN ORICE.
7.1  RE: AFARA CU HULIGANII DE PE STADION!!!!! trimis de
(26 sep 2008, 12:11:12
CHIAR ASA ESTE, NE FAC DE RUSINE, UN ORAS INTREG, DE PROSTIILE LOR, SI SUNT [TINERII]........UNDE SUNT CEI [7 ANI] D-EA CASA////////////
7.2  RE: AFARA CU HULIGANII DE PE STADION!!!!! trimis de
(28 sep 2008, 15:44:03
Ptr acest prost care spune afara cu huligani de pe stadion el habar are cum a pronit conflictul si de ce au fost luati acei 3 baieti sa nu comentezi mai soarece de tastatura si de birou miscati fundul pe stadione sau pune pasiune in ceva faci in viata boule. esti cumva paios .... dupa cum gandesti asa se pare
8.   Interesanta reactia sefului pol. com. trimis de
(26 sep 2008, 12:27:00
Boul ala ati vazut ce zice? Cu siguranta tortza nu a fost introdusa pe portile stadionului...a aruncat-o cineva din afaralaughing. A aruncat-o atat de bine..incat a reusit sa o prinda asta micu din stadion.laughing Asta e ca in filmele cu Garcea.

Impotriva huliganului se iau masuri...dar impotriva celor care au stat la intrare nu au ce masuri sa se ia...ca doar ei sunt siguri 101% ca si-au facut treaba. Torta a venit zburand din afara stadionului....Bahhh..voi sunteti nebuni??!?!
9.   ... trimis de
(26 sep 2008, 12:29:13
poate in turul VI va veni o echipa mare cu suporterii ei sa vedem ce vor face atunci jandarmii si comunitarii la 400-500 de stelisti,dinamovisti,rapidisti sau alti fani.Chiar sunt foarte curios.Bv dakay,contras si FORZA SUCEAVA!!!
10.   Nedreptate trimis de
(26 sep 2008, 12:30:16
asa cum s-au luat masuri excesive impotriva suporterilor, de ce nu se iau si masuri si impotriva celor care au facut control la portile de acces,si totusi s-a reusit introducerea unei torte. sau la meciul din cupa cu ceahlaul,cand au fost fumigenele. ei de ce nu au fost sanctionati? in schimb au drept sa faca abuz, sa te loveasca din nimic..si bineinteles la urma sa culeaga laurii, ca vezi-doamne, isi fac meseria. militia inca e in floare!
11.   Vrajeli.. trimis de
(26 sep 2008, 12:31:02
Sunt niste mari vrajeli.. cum draq sa se impinga aia in politistii comunitari cand ei erau la poarta ? Au trebuit sa gaseasca tapi ispasitori pentru ca s-a dat torta.. niste nesimtiti.. in loc sa aplice legea eu o strica. Aratati dovezile video cu ce au facut.. sau nu le aveti ?
12.   Jandarmul si jandarmeritel trimis de
(26 sep 2008, 12:47:42
Eu ca sergent major in cadrul jandarmeriei i-mi fac datoria si datoria mea este sa .........am uitat, dar stiu ca ne duce la stadion si ce misca nu iert bai! Eu am vazut cand cineva a aruncat torta peste tribuna MARE . Unul a prins-o in timp ce ardea si altul a scos porumbei din palarie si dresura de catei si tigri.......o nu......asta era la circ.......dar animalele purtau tricouri cu fc botosani ...totusi.. sunt un bun jandarm
13.   Ce zic parintii trimis de
(26 sep 2008, 12:51:44
cred ca si ei sana ca si plozii lor sa le fie rusaine ca au facut asa dobitoci
14.   Gogj trimis de
(26 sep 2008, 13:07:09
handicapati de suporteri sau luat si iei dupa dinamovisti mah nu ragateti de prostii de sunteti dobitocilor si cetatea nu e echipa de fotbal astia joaca bambulici prostilor cand o sa vine steaua,rapid.craiova,etc asa da mai merge dar acuma e vai de steaua lor
15.   Animale trimis de
(26 sep 2008, 14:51:37
Daca te uiti la mutrele lor acesti zis suporteri nu sint decit niste animale cu figuri lombroziene niste jeguri de mirlani pe care-i intilnesti in toate catunele la discoteci . La inchisoare cu ei.
15.1  RE: Animale trimis de
(27 sep 2008, 05:05:45
lola fetito nu judeca oamenii dupa "fetze" pt k majoritatea sunt studenti te rog nu mai plictisi lumea pe aici
16.   Aplicati legea cu huliganii trimis de
(26 sep 2008, 15:02:52
domilor suporteri intrebati pe parintii vostri ce frumos vedeai meciurile din anii 1983 1984 erau pline tribunile,erau sin plopii de linga stadion si oamenii nu dadeau foc la bunurile clubului,intradevar strigau fel de fel de cuvinte dar nu distrugeau,acum vin din urma o generatie de infractori care jignesc oamenii de ordine,va trebue inchisoare separata huliganilor care faceti tara si orasul de ras,la acel tinc eu ai spun sincer dece sa suportam unii care zic uite moldovenii ce fac ,din cauza la unii sa suportam noi,ar trebui o lege sa plateasca daune morale si stirbirea imaginii judetului huliganilor,hai cetatea victorie cu buzaul
17.   Unor huligani trimis de
(26 sep 2008, 15:13:05
RE: niste frustrati... trimis de MILITIA DIN PRELIPCA (2008-09-26, 14:53:15)

paznic esti tu boule altceva nu putea vorbi din tine decat prostia. pol com sunt functionari publici si au minim liceul!peste 80% au o faculta fraere!e de apreciat ca acesti oameni isi riosca viata pt ca un cretin ca tine ,care ar insemna doar un bou mai putin in lume sa nu fie macelarit pe un stadion!si toate astea sa nu iasa un macel general!ai idee cati oameni au murit pe stadioane in lume? si asta pt un salariu de mizerie- pretul viata lor! a-ti sustine echipa nu inseamna macel general!
18.   Interzicere trimis de
(26 sep 2008, 16:16:09
..... nu au avut ce face si au facut scandal nu mai au ce cauta pe stadioane, unde ordinea ar trebui instaurata de politie si jandarmi si nici decum de politia comunitara care in cazul sucevei nu e decat o pierdere de timp si bani. Cu un bacalaureat luat la 40 de ani de nevoie, si cu minte putina nu poti face ordine mai ales pe un stadion.
19.   Un judet de cacat trimis de
(26 sep 2008, 17:36:29
cei din bt ar trebui sa se sinucida.asa scapam si noi romanii de un judet care e in plina expansiune de retardati ,tampiti cu diploma,violatori,s.a.d.ar trebui o singura solutie impotriva celor din bt ....ANTONESCU.si asa progreseaza si ROMANIA fara retardatii din bt

cum treci siretul cum se imoaie asfaltul,cum te bate vantul ca cel mai mare copac floarea soarelui nu mai e cum vezi case de **** de vaca uscat cum vezi betivi ordinari prca intrii in alta lume mai bine va lua PRUTUL cu el la vale DOAMNE AJUTA

20.   Pentru suporter trimis de
(26 sep 2008, 21:32:35
se poate vedea un meci si civilizat. nu au cei 7 ani de acasa.bravo politia.
21.   Forta dakay trimis de
(26 sep 2008, 22:29:48
pai.........am mers shi eu la o gramada de meciuri shi credetima mai frumos se poarta gaborii din alte judete decat cei de aici.......orikum bafta suceava ......shi vasile tin`o tot aja "betzivule"
22.   :| trimis de
(26 sep 2008, 23:28:29
pacat de ei, Si-au compromis viitorul cu un dosar penal fiecare pt ce ?
23.   ... trimis de
(27 sep 2008, 00:26:56
E utopic sa apelezi la deontologie intr-o presa aflata la marginea amatorismului. Notiuni precum dreptul la propria imagine sau opinie individuala sunt straine gugustiucilor ce mimeaza jurnalismul. Semnatarii articolului s-au limitat la parerile oficiale ale fortelor de ordine, fara a prezenta puncte de vedere a fiecarei parti implicate. Singurul demers al jurnalistilor in tentativa lor de a informa intr'un mod rezonabil cititorii a fost acela de a posta identitatea persoanelor, desi acesta informatie nu este de interes public major, lucru remarcat si in comunicatul jandarmeriei, care nu specifica numele complet a celor patru persoane cercetate. Mai mult, faptele sunt prezentate intr-un mod tendentios. Daca neglijenta fortelor de ordine este semnalata superficial, comportamentul suporterilor - care oficial a fost catalogat drept ostil - prinde in opinia jurnalistilor nuante mult mai grave decat incadrarea juridica a infractiunii respective.
24.   Kkkkkkk trimis de
(27 sep 2008, 01:45:53
nu stiu dar nu este lectie de civilizatie.suporterii adevarati nu au strigat mwwe botosani.lipsa celor 7 ani de acasa.cine are curaj sa ne intilnim.niste analfabeti.sunt sucevean dar mi-a fost rusine cu asa zisa galerie.am fost la meciuri internationale dar asa ceva nu am vazut.niste nesimtiti.are cineva curajul sa ne intilnim fata in fata?nu cred pt ca nu sunteti barbati.
25.   Pt cetateni suceveni trimis de
(27 sep 2008, 02:03:17
lasati galeria in pace k na fkt nmk urat nmk iesit din comun. kre e problema k a aprins o fumigena, adk voi astia kre comentati habar naveti ce e aia o fumigena. o fumigena e cv frumos cea ce coloreaza o peluza sh nu strik absolut nmk. iar despre militieni numai vorbesc nijte scalvi de a lu mitica........................ ultrasi nus huligani, galeria nu e spectatori. traiasca fenomenul ultra sh dk nu stiti ce inseamna ultra dokumentativa pe net.
26.   Pentru cel de la 34 trimis de
(27 sep 2008, 10:34:03
Omule, eu sunt din Suceava, daca vrei iti dau adresa unde ma gasesti, dar, iti spun ca nu esti bine informat.Cum treci siretul se moaie asfaltul, dar nu ai spus din care parte pt ca daca te-ai referit inspre Botosani nu ai dreptate, mai degraba invers.Nu stiu cand ai fost ultima data la Botosani .Cand te duci, ai sa vezi ca au strazile mult mai bune ca a noastre, orasul este mai ingrijit ca al nostru, toate merg mai gospodareste decat la noi. Concluzia, au un primar gospodar.In ce priveste disciplina pe stadion si nu numai,trebuie sa fie de fier, altfel aratam ca o tara de paie.
27.   Pt aia care comenteaza de hooligani trimis de
(27 sep 2008, 16:46:44
bah distrusilor macar voi ati fost in galerie sa vedeti ce s-a intamplat...ce tot atata aveti cu suporterii...copii prosti
28.   VINOVATI-JANDARMII trimis de
(27 sep 2008, 17:03:18
CHIAR DACA AR FI ASA CUM SCRIETI,CEEA CE MA INDOIESC DEOARECE IL CUNOSC PE UNUL DIN BAIETI-ANDREI NICHITEAN-CINE DA DREPTUL JANDARMILOR SA-L BATA SI SA-L OBLIGE SA SEMNEZE O DECLARATIE DICTATA...ORICUM ACESTA A SCOS CERTIFICAT MEDICO-LEGAL CA SA DEMONSTREZE CE FEL DE OAMENI SUNT JANDARMII-ACESTI CETATENI PUSI SA NE APERE SI PLATITI DIN BANI PUBLICI.FACETI O ANCHETA CORECTA SI ASCULTATI SI PE CEI ACUZATI CACI LUCRURILE NU S-AU INTAMPLAT CHIAR ASA.MAMA MEA E NASA LUI ANDREI,AZI AM DISCUTAT SI CU MAMA LUI CARE ESTE DISTRUSA DEOARECE ESTE UN BAIAT BUN,MUNCESTE,ESTE STUDENT SI ISI AJUTA SI MAMA.
29.   Fani trimis de
(28 sep 2008, 20:08:34
daca au cautato sa nu mai vada meciuri

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei