Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 sep 2008 - Anul XIII, nr. 227 (3908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Autosuficienţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Aşadar, Piţurcă şi-a asigurat spatele, declaraţia sa recentă fiind limpede în acest sens: nu pleacă nici dacă pierdem cu Franţa! Înclin să cred că afirmaţia sa nu trebuie luată chiar mot-a-mot, ci ca un avertisment pentru federaţie, adică EL nu pleacă. EL nu renunţă voluntar, nu ne abandonează, nu ne lasă pradă urgiilor. Dacă federalii vor fi de altă părere, atunci să sară cu banul, că Piţi ştie bine cum şi cât a mizat. Oricum, selecţionerul a schimbat tactica de imagine, nu-şi mai permite să stea în turnul său de fildeş, căci rezultatele nu-l mai apără, trebuie să se apere singur. Aşa că apare pe la televiziuni, prin ziare, atacă, îşi dă cu părerea. Deci există. Numai că prezenţa lui aici implică absenţa din alte părţi. Citesc într-un ziar central că Piţurcă n-a binevoit să onoreze cu augusta-i persoană o reuniune a selecţionerilor europeni, organizată de UEFA. Menirea acestei adunări era prezentarea unor concluzii privind turneul final din vară. Mi-e greu să cred că selecţionerul n-a avut timp disponibil. N-a avut unde să semneze pontajul şi oricum ar fi prea boier pentru a ţine seama de asemenea mărunţişuri. Probabil că Piţurcă nu şi-a dorit să audă că a triumfat jocul orientat pe atac sau că inovaţiile ţin mai ales de creaţie. Tranşee se sapă de când lumea, nu trebuie să fii mare strateg pentru asta. Oare până unde poate împinge Piţurcă această autarhie?! Bine, poate dezvolta relaţii bilaterale cu omologul său Domenech, şi el absent de la reuniunea cu pricina. Dar senzaţia asta că nimic nu-i nou sub soare, că nimic nu-l poate surprinde, e mai mult decât păguboasă. De fapt, cum singur spunea, nici măcar ingratitudinea noastră nu-l surprinde. Lume rea şi needucată.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autosuficienţă.
 Vizualizări articol: 1466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autosuficienţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei