Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 sep 2008 - Anul XIII, nr. 227 (3908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reuşită

MARELVI - firmă etalon „made in Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Firma MARELVI s-a înfiinţat pe la mijlocul anilor ’90,  „cu mult entuziasm”, după cum ne-a spus patronul societăţii, Dumitru Mihalescul , „dar şi cu dorinţa de a dezvolta ceva prin propriile puteri. M-am lovit imediat de greutăţile inerente oricărui început, însă fiind o fire perseverentă am trecut peste aceste piedici şi am construit o afacere care a confirmat în timp. Roadele au venit după ani de muncă titanică, perioadă în care nu au existat concedii sau timp liber pentru mine şi familia mea”.

Astăzi MARELVI este una dintre cele mai importante firme din domeniul distribuţiei de produse electronice şi electrocasnice din România, cu depozite zonale în Galaţi, Găeşti, Craiova, Cluj, Deva şi Rădăuţi.

„Pot să afirm că  am ajuns la acest nivel şi datorită sprijinului şi a seriozităţii oamenilor care mi s-au dedicat şi mi-au fost alături în toţi aceşti ani”, a precizat Dumitru Mihalescul.

„În momentul de faţă avem în jur de 100 de angajaţi în toate locaţiile din ţară, dintre care aproximativ 50 la sediul din municipiul Rădăuţi. În urmă cu câţiva ani mi s-a ivit ocazia să investesc în domeniul construcţiilor şi am acceptat o nouă provocare, cumpărând acţiuni într-o companie suceveană, firmă care avea să devină MARELVI Construct”, a declarat Mihalescul.

Astăzi MARELVI Construct este şi ea una din cele mai importante companii din sectorul de profil de pe plan zonal, cu mai bine de 150 de angajaţi.

„În acest domeniu am executat şi avem în derulare lucrări de amploare cum ar fi pensiuni, şcoli, clădiri industriale, blocuri de locuinţe şi construcţii civile”, a precizat Dumitru Mihalescul.

 

MARELVI a primit cinci ani consecutiv premiul pentru "Cea mai mare cifra de afaceri din judeţul Suceava…"

De-a lungul activităţii ei, firma MARELVI a primit mai multe distincţii şi premii.

„Premiul care ne-a adus cea mai mare satisfacţie, şi de care suntem mândri, este cel care ne-a fost acordat  de către Camera de Comerţ şi Industrie Suceava pentru “ Cea mai mare cifră de afaceri din judeţul Suceava”, de cinci ani consecutiv”, a precizat Mihalescul, care a adăugat că „totuşi, consider că cea mai mare realizare personală este faptul că cele trei fiice ale mele sunt implicate activ în afacerea familiei – MARELVI -  şi vor duce mai departe, vor dezvolta ceea ce am început eu în urmă cu 14 ani”.

 

„Am decis să candidez pentru funcţia de deputat, la alegerile din noiembrie, pentru Colegiul Rădăuţi II”

Cunoştinţele şi experienţa acumulată în afacerea pe care o conduce l-au stimulat pe Dumitru Mihalescul să se implice şi în viaţa comunităţii rădăuţene.

„Am acceptat provocarea de a candida pentru Consiliul Local al municipiul Rădăuţi în mandatul 2008-2012, iar localnicii mi-au acordat încrederea lor la alegerile din vară, şi, în prezent, ocup un fotoliu de consilier în deliberativul rădăuţean. Acest succes m-a încurajat să merg mai departe în sprijinul cetăţenilor şi să candidez pentru funcţia de deputat, la alegerile din noiembrie, pentru Colegiul Rădăuţi II”.

 

„Când spun Bucovina, inima mea se umple de mândrie”

Firma MARELVI s-a implicat permanent în acţiuni caritabile, acordând sprijin financiar şi nu numai unor familii nevoiaşe, bătrânilor şi sinistraţilor de la inundaţiile din iulie 2008, precum şi în domeniul educaţional, cultural şi bisericesc.

„Susţinerea şi încrederea acordată noii generaţii au contribuit la succesul MARELVI, motiv pentru care m-am implicat şi în sprijinirea tinerilor familii din Rădăuţi prin proiectele promovate de organizaţia  ”, a  precizat patronul firmei MARELVI, care a subliniat: „Când spun Bucovina, inima mea se umple de mândrie. Sunt originar din Marginea, iar soţia mea din Suceviţa şi de aceea suntem mândri de originea noastră de bucovineni sută la sută.  Vorbesc cu mare plăcere tuturor despre zona noastră şi îi invit aici de fiecare dată când am ocazia. Trăim în locuri binecuvântate de Dumnezeu şi pe care de multe ori nu le apreciem îndeajuns. Mă bazez  pe faptul că bucovinenii sunt oameni gospodari şi cred că împreună vom reuşi să ridicăm zona la adevărata ei valoare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MARELVI - firmă etalon „made in Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
MARELVI - firmă etalon „made in Bucovina”1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un om de mare omenie trimis de
(26 sep 2008, 11:21:15
un om pe care il cunosc,care s-a realizat prin forte proprii,care a muncit mult si are rezultate.Un om binecuvantata de Dumnezeu,un om care a facut multe si pt ce nevoiasi,unul care odata ajuns deputat nu va uita de unde a plecat ca altii care vor sa ajunga acolo sa fure sa se imbogateasca.El are atat de mutl ca nu pooate cheltui intr-o viata si de aceea vrea sa faca si pt altii cred eu.deci,aveti incredere in el.Votatio PDL si nu alti ****ari!
1.1  RE: Un om de mare omenie trimis de
(26 sep 2008, 21:01:33
Am uitat sa ma prezint la primul comentariu, scuze....
2.   Un om bun trimis de
(26 sep 2008, 11:39:15
cel mai tare patron din radauti
2.1  RE: Un om bun trimis de
(26 sep 2008, 11:47:51
vb,prostii ca estii invidios si fraier pe deasupra....,lasa comentariile dute si fa ti o firma si apoi sa vezii ce usor este.....lake
2.2  RE: Un om bun trimis de
(26 sep 2008, 11:59:56
bravo corleone,bine zicii acestii fraierii mor de foamee si nu produc nimica,acest domn merita sa ajunga deputat sau chiar mult mai departe. RESPECT PENTRU MIHAILESCU
2.3  RE: Un om bun trimis de
(26 sep 2008, 12:04:51
Plin de loseri analfabeti p-acilea.

Bai omuleti, mai nou puneti doi de i si la "esti" ? Ca sa nu mai zic de: zicii, acestii, vezii.

Bravo ma! Da' "copii" cu cati de i s-o fi scriind?...

2.4  RE: Un om bun trimis de
(28 sep 2008, 02:31:04
Mon, frate !!! Dau zece navete de bere !!! In sfarsit inca cineva pe care-l deranjeaza retardatii care nu stiu sa scrie corect !!!
3.   Asa e trimis de
(26 sep 2008, 11:52:36
o fi reclama ....dar in privinta lui Mihalescu asa e ...e un tip care stie ce vrea si obtine ce vrea . e ambitios si sa ridicat de jos fara sprijinul nimanui ... daca intra in politica sigur nu va mai fi la fel . politica e cea mai mare ,,curva ,, asa ca cei ce au de a face cu ea ....
4.   DA trimis de
(26 sep 2008, 12:19:55
BUNA ZAUA , NEA MIHALESCULE SI TOATA STIMA.FII PRUDENT IN POLITICA ,SA NU TE SCIMBE EA PE TINE ,CI TU PE EA!
5.   DA trimis de
(26 sep 2008, 12:20:56
SCUZE , .....SA NU TE SCHIMBE.......
6.   Trist judet trimis de
(26 sep 2008, 12:25:03
MARELVI a primit cinci ani consecutiv premiul pentru "Cea mai mare cifra de afaceri din judetul Suceava..."

Chiorul in tara orbilor este imparat. E foarte trist ca o firma care vinde aragaze ajunge sa aiba cea mai mare cifra de afaceri din judet. Asta arata cat de prost stam la capitolul investitori. Trist.
7.   Ce modestie trimis de
(26 sep 2008, 12:42:55
Pacat ca d-nul patron nu a povestit ce s-a intamplat si cu ceilalti asociati pe care i-a avut alaturi in anii mai "grei".Deci nu a fost capul lui in totalitate.Multe relatii si le-a facut datorita influentei altor persoane. Pe masura ce s-a extins si au prosperat afacerile,le-a cam dat cu flit celorlalti,iar acum isi asuma toate meritele.
8.   BRAVO NEA MITICA trimis de
(26 sep 2008, 13:39:35
CU ADEVARAT CELE DECLARATE DE DOMNUL MIHALESCUL NU SUNT MINCIUNI.

IL CUNOSC DE VREO 7 ANI SI IN DECURSUL ANILOR AM AFLAT MAI MULTE DESPRE EL SI DESPRE FAMILIE.SUNT OAMENI SIMPLI,NU SUNT "FITOSI" SI MERITA APRECIATI.

LUCREZ LA UNA DIN FIRMELE DUMNEALUI SI POT SA SPUN CA SUNT MANDRU CA FAC PARTE DIN ECHIPA SI MAJORITATEA SUNT DE ACEEASI PARERE.

CEI CARE NU RECUNOSC ACEST LUCRU SUNT "CARCOTASI".DOMNUL MIHALESCUL E UN OM CARE DEZVOLTA VALOAREA OMULUI.II DORESC MULT SUCCES LA INTRAREA IN POLITICA.

9.   TITI trimis de
(26 sep 2008, 13:48:02
NU ARE SANSE MIHALESCU IN FATA LUI TITI PETRE LA VICOV. TITI PETRE VA AJUTA MULT ZONA. ARE EXPERIENTA IN CADASTRU
10.   Incet,dar bine trimis de
(26 sep 2008, 15:02:38
Mai e putin si POCAITII DE REVOLUTIE or sa ne conduca ,pierduti,mari oameni de afaceri si CINSTITI.

10.1  RE: Incet,dar bine trimis de
(26 sep 2008, 15:54:51
...si slugile lor o sa-i pupe-n dos,ca-vorba aia:limba dulce mult aduce!!!
11.   Nesimtiti trimis de
(26 sep 2008, 18:48:58
se trezesc prostanii dupa un timp ca e bine si in parlament...de asta traim cum traim.
12.   TITI trimis de
(26 sep 2008, 19:37:35
pe vicov va castiga TITI PETRE. PSD ARE CEI MAI BUNI CANDIDATI DIN JUDET
12.1  RE: TITI trimis de
(28 sep 2008, 02:41:33
Pe Vicov sau "LA" Vicov ? De ce nu voi vota NICIODAT psd-ul ? Din doua motive:

1) Cred ca acestor jeguri de oameni numiti comunisti le-au ajuns mai bine de 50 de ani de distrus aceasta tara.

2) Voi comunistii ati ramas la fel de semianalfabeti ca seful vostru prea iubit si slavit ceausescu.

Si aveam o parere foarte buna despre bucovineni. Oare mai sunt multi jmucari ratati ca tine...valY ??? Apropo...valY de la ce vine ? De la valerica ?

P.S. valerica in popor e nume de sluga

P.P.S. Se pare ca nu degeaba te-ai bagat sluga la comunisti...numele iti este predestinat !!!
13.   Pt marelvi construct trimis de
(26 sep 2008, 20:36:55
astia de la marelvi construct numai buleala de 2 lei stiu sa faca dar cu materiale de firma asa da firma mare uitati-va la constuctiile ce le-au facut ? numai cu promisiuni au ajuns asa tari ,,bravo baieti,,
14.   Audia4 trimis de
(26 sep 2008, 21:35:48
ba fratilor eu asa articol nu am mai vazut de cand mama mo facut,si cand mam mo facut aveam asa de multi bani ca tipului astuia ii mai trebuie o viata sa ajunga averea lasata de la mosi stramosi.iar de mine nu a auzit nimeni sunt sigur pe cand cifra mea de afaceri e un pic mai mare dar in dolari si deasemenea firma mea are profit intr-un an contabil cam cati bani are el de la maimuta incoace..deci chiar nu e interesant acest articol : VOI ASTIA DE LA MONITORUL ATI FI IN STARE SA SUGETI SI DEGETELE PT CATIVA BANI SI SA SPUNETI CA PENISUL MEU E CEL MAI MARE(CAND DEFAPT E NORMAL)

hai andiamo!
15.   Audia4 trimis de
(26 sep 2008, 21:40:44
citeam ceva de titi petre.vai de capul meu ca nu stiti cine e acest magar.are el coada si urechi lungi dar voi nu le vedeti.acu prin 2001 poate cam asa i.am dat spaga adica mita acestui taranoi imputit ca mirosea a grajdi de la el si eu desi eram dat cu laura biagioti el tot ma intrecea la parfum.spaga cu multe 0000 era pt un pamant din randul 1 la Scheia..de care el tinea tare strans..ce sa mai povestesc de el?ahh cum a furat el de la oameni pamanturile..nu are rost,oricum nu ar recunoaste.

hai andiamo!
16.   LIMBA! trimis de
(27 sep 2008, 00:34:46
Luigelu mama, ai lasat ga-o.a,zele militzienilor sa se mai racoreasca putzin si ai trecut la cele de patroni...ma uimesti pe zi ce trece..cat de jos te cobori. Ai grija, sunt in continuare cu pleoapa pe tine...Astept jurnalism de investigatzie adevarat...stiu ca potzi..doar ca tre sa-ti mai cauti co..aie,le!!!
17.   TITI trimis de
(27 sep 2008, 05:18:19
TITI PETRE CASTIGA LA VICOV. E CEL MAI TARE DIN ZONA. TITI PTRE
18.   Bravo! trimis de
(27 sep 2008, 15:30:20
hai PDL!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei