Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 sep 2008 - Anul XIII, nr. 227 (3908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Soluţii

Spaţiu de 600 de metri pătraţi pentru Serviciul de Permise şi Înmatriculări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava va dispune de un spaţiu de peste 600 de metri pătraţi în incinta viitorului Iulius Mall. Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, a precizat că noul sediu al serviciului de permise va fi dat în folosinţă cel mai probabil la sfârşitul lunii octombrie a.c., odată cu deschiderea Iulius Mall.

Băişanu a inspectat în cursul zilei de ieri locaţia în care va funcţiona instituţia, precizând că acesta va dispune de trei spaţii diferite în incinta mall-ului. Este vorba despre un spaţiu de 260 de metri pătraţi unde vor fi amenajate birourile Serviciului de Permise şi Înmatriculări, unul de 145 mp pentru sala în care va fi susţinut examenul de conducere şi o sală de 200 de metri pătraţi pentru realizarea şi eliberarea numerelor de înmatriculare.

„Este o suprafaţă suficientă pentru ca activitatea acestui serviciu să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Plus că în urma negocierilor cu cei din conducerea Iulius Mall, nu vom plăti chirie pentru acest spaţiu, ci numai cheltuielile cu utilităţile”, a declarat Alexandru Băişanu.

El a arătat că în momentul de faţă Serviciul de Permise şi Înmatriculări funcţionează în două foste garaje şi o magazie, cu o suprafaţă totală de aproape 250 de metri pătraţi.

 

Demersuri pentru suplimentarea numărului de angajaţi

Prefectul judeţului a spus că Ministerul Internelor şi Administraţiei Publice va aloca fondurile necesare pentru dotarea noului sediu, astfel încât acesta să fie dat în funcţiune odată cu deschiderea Iulius Mall. De asemenea, Băişanu a precizat că a solicitat MIRA suplimentarea organigramei Serviciului de Permise cu încă şase posturi, astfel încât să se asigure necesarul de personal.

La rândul său, şeful Serviciului de Permise şi Înmatriculări, Florin Chiaptanaru, a precizat că odată cu mutarea în noul sediu va scădea şi timpul în care vor fi soluţionate cererile primite de la populaţie.

„Este o soluţie extrem de bună, iar odată cu mutarea în noul spaţiu vom reuşi să funcţionăm mult mai eficient”, a subliniat Chiaptanaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spaţiu de 600 de metri pătraţi pentru Serviciul de Permise şi Înmatriculări.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Spaţiu de 600 de metri pătraţi pentru Serviciul de Permise şi Înmatriculări1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Permise trimis de
(27 sep 2008, 07:45:26
Degeaba le dai spatii ca cei de acolo tot dobitoci si increzuti sunt.A-ti vazut cum se adreseaza publicului cand ai o problema?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei