Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 sep 2008 - Anul XIII, nr. 227 (3908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

PSD-iştii transmit PDL-iştilor să lase festivismul şi să se apuce de treabă

Vineri, 26 Septembrie 2008 (17:45:20)
Social democraţii suceveni s-au arătat deranjaţi de comportamentul preşedintelui PD-L al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, la adresa fostei administraţii PSD a instituţiei, pe care a acuzat-o că a turnat „asfalt electoral” fără să fi avut în spate surse de finanţare. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popovici, candidat pentru un mandat de senator în colegiul Rădăuţi, a declarat că fosta administraţie social democrată a Consiliului Judeţean a modernizat drumurile „numai în interesul cetăţeanului” şi că lucrările nu au fost alese pe criterii politice. El a dat exemplul drumului judeţean care leagă localităţile Marginea şi Volovăţ, care nu au avut primari PSD nici în mandatul trecut şi nu au nici în acest mandat. „Ne-am dori ca drumurile judeţene să arate în aceşti patru ani de zile cum au arătat în timpul mandatului PSD. Oricum, de la preluarea mandatului de către PD-L în Consiliul Judeţean, nu-mi amintesc să se fi făcut vreo întreţinere pe vreun drum judeţean. De asemenea pot să spun că nu am făcut asfaltări numai până în faţa sediului partidului nostru, în timp ce alte partide şi le-au făcut”, a spus Popovici, care a adăugat că democrat liberalilor li s-ar potrivi sintagme precum „borduri electorale”, „pavele electorale” sau „trotuare electorale”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii transmit PDL-iştilor să lase festivismul şi să se apuce de treabă.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD-iştii transmit PDL-iştilor să lase festivismul şi să se apuce de treabă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarul trimis de
(26 sep 2008, 19:43:24
Adevarul e ca, cu inocentul Andronache si cu restul de "specialisti" pe care i-ati varat prin SCDP o sa v-o cam sugeti singuri domnilor PDL-isti. O mana de prosti au indepartat drumari de-o viata cum erau Girigan si Pricop si-au adus in loc o alta mana de prosti. Vorba ceea surprise mana spala pe alta !
2.   Comentarii politice-1 trimis de
(28 sep 2008, 13:04:46
Observand comentarile locale ale partidelor politice si avand o experienta de peste 6 ani in sondaje si campanii politice, sa va spun o realitate actuala, mai precis din judetul Suceava:

1.PDL-ul la alegerile locale (MA REFER AICI IN SPECIAL LA CELE JUDETENE) peste 42% din voturile bucovinenilor datorita adversarului politic direct si anume Gavril Marza, adica au castigat datorita votantilor anti-sistem si anti-PSD.

2. Liberalii suceveni erau in degringolada si nu si-au revenit dupa tradarile lui Lungu si previziunea tradarii lui Orest Onofrei (care ce-i drept s-a materializat mai tarziu), ceea ce atunci PDL a mai fructificat vreo 5-10% din voturile care trebuiau sa revina liberalilor.

3.   Comentarii politice - 2 trimis de
(28 sep 2008, 13:05:55
3.Acum PDL reprezinta sistemul public local, puterea judeteana si nu a facut nimic in aproape 4 luni de mandat.. si doar a continuat niste proiecte cu infrastructura, care erau incepute de vechea administratie judeteana.La inundatii Flutur a pozat in victima si l-a chemat pe basescu in ajutor..care marinarul nepricepand gandirea bucovineana..s-a gandit sa faca circ in favoarea lui Flutur..ceea ce nu a dat bine in randul sucevenilor ..si a scazut popularitatea domnului presedinte a CONSILIULUI JUDETEAN.In rest in judet nu s-a mai facut nimic, ba dincontra Lungu a dat cu stangu-n dreptu si a crescut impozitelor si taxele locale in mun.Suceava...

4.   Comentarii politice - 3 trimis de
(28 sep 2008, 13:10:41
4.Ca urmare a celor comentate mai sus, va zic eu un procent real al intentiei de vot (ca urmare a unor sondaje cu caracter privat facute de PDL si PSD si datorita unor analize de piata facute de anumite persoane interesate de politica suceveana) pentru alegerile parlamentare pe sistem uninominal:

-candidatii PDL vor avea ca intentie de vot totala in jur de 34%

-candidatii PSD vor avea ca intentie de vot totala in jur de 30%

-candidatii PNL vor avea ca intentie de vot totala in jur de 17%

- restul voturilor (de la PRM,PNG si altii),in jur 19 % va intra la redistribuire intre cele 3 partide de mai sus si in functie de rezultatele la nivel national.... dar mai ales in functie de intelegerea intre PRM, PNG si Traian basescu, adica PDL, in asa fel incat ori PRM ori PNG sa intre in Parlament (adica nu e exclus ca PDL sa primeasca ordin sa mai dea ceva voturi si celor 2 partide,actuale aliate ale lui basescu)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei