Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 sep 2008 - Anul XIII, nr. 227 (3908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Revista „Playboy” la licitaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Dana Săvuică şi-a scos la licitaţie pe Internet exemplarele personale din primul număr al ediţiei româneşti a revistei „Playboy”, apărut în noiembrie 1999. Acolo, pe opt pagini furniruite, ea era personajul într-un pictorial care punea bazele unui şeptel de urecheate, ştiut fiind că dezbrăcatelor din „Playboy” li se spune „iepuraşi”, probabil datorită libidoului lor iepuresc. Preţul de pornire a licitaţiei e de 650 leuţi, indexaţi de autograful divuţei Săvuică, care se dă şi ea pionieră în tehnica despuierii.

Nu se cade să ratăm ocazia de a ne exprima respectul pentru instituţia „Playboy”, care nu conteneşte a strivi între pagini nuduri de vedete, aşa cum, copil fiind, Ion Creangă strivea muşte între paginile ceaslovului. Ne folosim de prilej ca să-i strângem pe această cale şi lăbuţa uşor flască a lui Dan-Silviu Boerescu, trimisul lui Hugh Hefner pe tărâm românesc, cel care a aşezat cutezător fundul gol al acestei publicaţii pe taraba presei noastre.

Dar, în acelaşi timp, oricâtă supărare am produce, atragem atenţia că primul număr al revistei „Playboy”, cu doamna Săvuică în rol principal, nu valorează mai mult de o ceapă degerată. Iar motivul e simplu, contrazicând grosolan platforma-program a revistei „Playboy”: cetăţeana Săvuică Dana arată privitorilor doar atâta cât o şcolăriţă, din clasa a II-a, îi arată unui coleg, în pauza mare, contra tarifului de o napolitană cu ciocolată. Altfel spus, dezvăluirile săvuiciene trupeşti sunt lipsite de profunzime, ea apărând în poze înfofolită în textile inoportune. Cazul merită reclamat la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, pentru ca licitaţia respectivă să nu mai poată avea loc.

Dar fiindcă veni vorba, adresez un nou apel editorilor de presă din România, pentru a zori apariţia variantei neaoşe a revistei „Playgirl”. „Playgirl” există de ani buni pe piaţa externă, ea strivind între pagini nuduri masculine, aşa cum „Playboy” striveşte nuduri feminine. E momentul ca discriminarea să dispară, iar cititoarele să poată admira, în pictoriale fierbinţi, sex-simboale masculine precum Cioroianu, Mutu, Petrică Roamn, Guşă, Geoană, Mircea Badea şi, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă Ion Iliescu, fiindcă şi el are electoratul său feminin, lucru pe care l-am simţit ani buni pe propria piele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revista „Playboy” la licitaţie.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revista „Playboy” la licitaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei