Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Theodor Stolojan, anunţat oficial drept propunerea de premier a PDL

Vineri, 12 Septembrie 2008 (13:25:58)
Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a fost anunţat oficial, vineri, la Conferinţa Naţională a partidului, drept propunerea de premier a PDL, de către liderul formaţiunii democrat-liberale, Emil Boc.

Liderul PDL l-a prezentat pe Theodor Stolojan drept propunerea partidului la funcţia de premier, susţinând că acesta este cel mai credibil om politic, va face echipă cu preşedintele României şi are în spate cel mai puternic partid.

"S-au anunţat trei candidaţi la funcţia de premier: Călin Popescu Tăriceanu, Mircea Geoană şi Theodor Stolojan", le-a spus Emil Boc celor aproximativ 6.000 de democrat-liberali prezenţi la Sala Palatului.

Într-o manieră americană, Boc l-a introdus pe Stolojan pe scenă, încercând să mobilizeze asistenţa, amorţită puţin de prezentarea sa anterioară, în care făcuse bilanţul activităţii partidului.

"Care dintre cei trei candidaţi este cel mai serios şi mai credbil om politic din România?", a întrebat Boc, iar sala a răspuns anemic: "Stolojan!".

"Care dintre cei trei este cel mai competent pentru funcţia de premier?", a întrebat din nou Boc. "Stolojan!", a răspuns sala, ceva mai ferm.

"Care dintre cei trei are în spate cel mai puternic şi mai mobilizat partid?", a întrebat iarăşi Boc. "Stolojan!", au răspuns tare cei din sală.

"Care dintre cei trei va face echipă cu preşedintele Traian Băsescu, în interesul cetăţenilor României?", a fost ultima înterbare a lui Boc, iar democrat-liberalii au strigat: "Stolojan!".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Theodor Stolojan, anunţat oficial drept propunerea de premier a PDL.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Theodor Stolojan, anunţat oficial drept propunerea de premier a PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei