Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2008 - Anul XIII, nr. 211 (3892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PNL "salută" campania despre uninominal anunţată de PDL, considerând că răspunde unui apel liberal

Luni, 8 Septembrie 2008 (16:44:57)
PNL anunţă că "salută" decizia PDL de a demara o campanie informativă privind votul uninominal din această toamnă, considerând că acest demers "vine ca urmare a apelului pentru popularizarea noului sistem electoral" lansat de conducerea liberalilor "către întreaga clasă politică românească".

"Partidul Naţional Liberal salută decizia Partidului Democrat Liberal de a demara o campanie informativă privind votul uninominal din această toamnă. Considerăm că demersul PDL vine ca urmare a apelului pentru popularizarea noului sistem electoral lansat de conducerea PNL către întreaga clasă politică românească", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

PNL susţine că "indiferent de culoarea politică, formaţiunile politice din România trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi să informeze corect populaţia cu privire la votul uninominal, astfel încât la scrutinul din această toamnă oamenii să voteze în cunoştinţă de cauză".

"Popularizarea modului de aplicare a votului uninominal a fost asumată de PNL odată cu demararea unei campanii în acest sens la nivel naţional şi distribuirea unei broşuri informative - «Votul uninominal. Instrucţiuni de folosire» - iniţiată de candidatul liberal Alina Gorghiu", se arată în comunicat.

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a anunţat, luni, că democrat-liberalii vor amplasa în stradă corturi portocalii pentru a informa cetăţenii despre desfăşurarea votului uninominal, în perspectiva alegerilor generale.

Adriean Videanu a precizat că Biroul Permament Naţional al PDL a decis, luni, să înceapă, din 15 septembrie, o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la votul uninominal. Liderul democrat-liberal a completat că ampasarea corturilor portocalii este o "etapă" pe care PDL o consideră "extrem de importantă" în procesul de informare a populaţiei cu privire la desfăşurarea alegerilor parlamentare prin vot uninominal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL "salută" campania despre uninominal anunţată de PDL, considerând că răspunde unui apel liberal.
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL "salută" campania despre uninominal anunţată de PDL, considerând că răspunde unui apel liberal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei