Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2008 - Anul XIII, nr. 211 (3892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune în noapte

Traficanţi de ţigări, urmăriţi cu elicopterul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Forţe impresionante de poliţie, în frunte cu „mascaţii” de Detaşamentul de Intervenţie Rapidă al IPJ Suceava, coordonate din aer de un elicopter, au descins vineri noapte în zona frontierei României cu Ucraina de pe raza comunei Brodina, pentru a prinde în flagrant o grupare de contrabandişti de ţigări. În urma acţiunii în flagrant, dar şi a descinderilor ulteriore făcute la domiciliile unor persoane, oamenii legii au audiat nu mai puţin de 23 de indivizi, cei mai mulţi urmând să fie învinuiţi în acest dosar de contrabandă.

 

Grupare monitorizată de luni de zile

Poliţiştii şi procurorii suceveni din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate monitorizau gruparea de luni de zile, informaţiile cu privire la traficul de ţigări din Ucraina în judeţ pe porţiunea de frontieră din zona Brodina-Straja fiind certe de mai multă vreme.

Vineri noapte a fost interceptat un astfel de transport.

Din informaţiile noastre, la acest transport indivizii care făceau contrabandă aveau asupra lor 30 de baxuri de ţigări, care urmau să ajungă în mai multe locaţii din Brodina şi Straja, iar de aici să fie distribuite mai departe pe piaţă, pe un traseu şi după metode bine stabilite.

 

Opt indivizi, duşi la Tribunal pentru arestare în miez de noapte

Indivizii prinşi în flagrant şi cei presupuşi că au un rol important în reţea au fost aduşi, sâmbătă după-amiază, în două transporturi, la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Biroul Teritorial Suceava, unde au fost audiaţi de coordonatorul anchetei, procurorul şef Marius Cazac. După mai bine de şase ore de anchetă, după miezul nopţii de sâmbătă, opt indivizi, din Brodina şi Straja, au fost duşi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Prezentarea acestora în faţa instanţei în plină noapte era absolut necesară deoarece ordonanţa de reţinere emisă după acţiunea în flagrant urma să expire până duminică dimineaţă. Mandatul a fost emis de judecători, cei opt ajungând în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Procurorul şef Marius Cazac ne-a declarat că din această grupare infracţională nu fac parte poliţişti sau lucrători vamali, iar anihilarea acestor contrabandişti reprezintă un pas important în diminuarea traficului de ţigări din Ucraina. Din păcate, acesta a refuzat să ofere măcar un minimum de informaţii despre acţiunea de vineri noapte, anunţându-şi abia pentru astăzi disponibilitatea de a vorbi cu presa.

Cu amănunte despre grupare şi acţiunea de prinderea a acesteia vom reveni în paginile ziarului nostru de mâine.

 

Ziariştii, sfidaţi de procurorul şef Cazac

Până ieri dimineaţă, din partea coordonatorului anchetei, procurorul şef Marius Cazac, nu s-a primit nici un comunicat sau o declaraţie oficială, ziariştii fiind nevoiţi să transmită un minim de informaţii către opinia publică prin intermediul altor surse. Cu adevărat deranjantă însă a fost atitudinea procurorului faţă de presă. După ce sâmbătă, în timpul audierilor, acesta a cerut să nu fie deranjat şi nimeni nu i-a perturbat munca, ni s-a dat garanţia că a două zi, duminică, se va emite un comunicat de presă. Deşi ziariştii au fost chemaţi la DIICOT de dimineaţă, fiind anunţaţi chiar de procurorul şef că vor primi un comunicat, la prânz, după aproape două ore de aşteptare în faţa Parchetului, acesta a anunţat prin telefon că nu mai transmite nici un comunicat şi nu acordă nici o declaraţie, amânând întâlnirea cu ziariştii pentru ziua de astăzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficanţi de ţigări, urmăriţi cu elicopterul.
 Vizualizări articol: 4636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Traficanţi de ţigări, urmăriţi cu elicopterul4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sigur ca da trimis de
( 8 sep 2008, 11:17:19
''Indivizii prinsi �n flagrant si cei __presupusi__ ca au un rol important �n retea au fost adusi''

halal profesionisti care merg pe PRESUPUNERI !

NU SUNT SUFICIENTE SUPOZITIILE VOASRTE DOMNILOR PT A LEGA UN OM...DAR ATATA TIMP CAT SE FACE DOAR MUNCA DE IMAGINE ...DE CE SA NU MEARGA?

DE SEFII, SEFUTZII SI SEFALAII CARE NU-SI POT JUSTIFICA AVERILE CAND VA LUATI?? SAU POATE SE INTAMPINA O ANUMIT RETINERE CAUZATA DE FACTORI DE RUDENIE ??

N-O SA SE INTAMPLE NIMIC! NUMAI AGITATIE FAR ROST!
2.   Degeaba... trimis de
( 8 sep 2008, 11:31:46
Ati prins niste looseri: "din aceasta grupare infractionala nu fac parte politisti sau lucratori vamali". De parca aia treceau de capul lor tigarile. Sa speram ca looserii o sa-i dea in gat pe lucratorii vamali dar ma indoiesc.
2.1  RE: Degeaba... trimis de
( 8 sep 2008, 16:29:23
ce treaba aau lucratorii vamali daca tigarile s-au trecut la 12 noaptea prin padure
3.   Sigur ca da trimis de
( 8 sep 2008, 11:34:12
Eu am impresia ca esti un contrabandist imputit frustrat care nu mai poti face treaba!

Iti vine si tie randul,ca maine......Bafta la mititica...............Ce informatii sa va dea rahatilor de ziaristi,ca sa stricati toata treaba,ca la minciuni va pricepeti..........
3.1  RE: Sigur ca da trimis de
( 8 sep 2008, 11:50:40
eu am inpresia ca esti cam prost si nu trebuie sa te superi ca sunt sincer!mai cred ca esti din gasca de ratati in hamuri si impresii ieftine si ca puti de la o posta a prostie!
4.   Asta e! trimis de
( 8 sep 2008, 11:45:03
s-a mai prins in decembrie o grupare mult mai ''periculoasa ''decat asta cu politisti,vamesi tambalau mare....bine fara elicoptere ca acumbig grin si ce daca ? NIMIC!

o sa scape toti basma curata!

de ce se intampla asa?pt ca baietii sub acoperire nu si-au facut temele nici de data asta!si n-o sa se faca niciodata! trebuie sa pice numai toparlanii ,sa se puna lauri murdari pe anumite frunti din conduceri si...cam atat!

RESTANTIERILOR!NEPREGATITILOR!
5.   Mergeti pana la capat cu ancheta... trimis de
( 8 sep 2008, 11:48:50
Dar politistii de frontiera de ce nu sunt anchetati? Nu ei sunt cei care asigura paza frontierei de stat? Nu ei sunt sefii echipelor de control in punctul de frontiera? Se face o mare eroare pt ca nu sunt anchetati si politistii de frontiera fiindca fara ei nu se misca nimic in zona de frontiera.
5.1  RE: Mergeti pana la capat cu ancheta... trimis de
( 8 sep 2008, 13:51:41
domnule Q7 mi se pare ca nu prea incapi de politistii de fr,asa e?cum sa fie anchetati daca nu au fost implicati?sau poate au fost dar au lucrat cu cap.asa numai ca vrea cineva nu poti sa arunci cu ra,hat in oameni numai ca poarta uniforma.

ei asigura paza fr de stat dar nu pot fi in acelasi timp in 10 locuri.can ai de facut 10 km pe jos sau mai multi dupa 5 minute in spatele tau se pot intampla multe daca ai ghinion!

daca stii atat de bine ca ''fara ei nu se misca nimic'' arata-i cu degetul!
5.2  RE: Mergeti pana la capat cu ancheta... trimis de
( 9 sep 2008, 09:08:06
Sa fie cum spui tu Spartanule..."ca politistii ar fi lucrat cu cap"....dar de neglijenta in serviciu cu prejudicierea grava a bugetului de stat....buget din care sunt platiti si politistii de frontiera..... ai auzit? Pt ce au mai fost dotati politistii de frontiera cu jeepuri , cu aparate de termoviziune ,aparate in infrarosu...daca se face contrabanda la greu?
5.3  RE: Mergeti pana la capat cu ancheta... trimis de
( 9 sep 2008, 10:44:52
daca marfa n-a fost valorificata nu poate fi vorba de prejudicierea bugetului de stat!de asta stiai?

nu au jeep-uri ci nissan-uri cu care se plimba sefimea!un singur aparat de termo nu ajunge ...cat despre aparatele cu IR ...sa ma lasi!

asa ca stand pe margine stiu ca e usor sa arunci cu acuzatii!mai documentati-va domnilor!
5.4  RE: Mergeti pana la capat cu ancheta... trimis de
( 9 sep 2008, 14:53:41
hai ca esti penibil cu argumentele tale....
5.5  RE: Mergeti pana la capat cu ancheta... trimis de
( 9 sep 2008, 14:54:27
hai ca esti penibil cu argumentele tale....va luati degeaba salariile de la buget....
5.6  RE: Mergeti pana la capat cu ancheta... trimis de
( 9 sep 2008, 16:34:59
esti in cunostinta de cauza ca sa-ti dai cu parerea tampitule?cine este in domeniu stie ca asa e cum am spus!dar se trezesc tampiti ca tine care n-au ce face si se baga in comentarii stupide!

dupa felul in care pui problema pari a fi un retardat neadaptat,un sugaci complexat si impotent care toata viata lui n-a facut altceva decat sa linga clantele si sa deschida usile cu capul!gunoi parazit ce esti!

sa-si ia mata pensia de la bugetul lui peste!papagalule!
5.7  RE: Mergeti pana la capat cu ancheta... trimis de
( 9 sep 2008, 22:36:26
Se vede treaba ca tu esti un retardat . Cine trebuie sa se ocupe de managementul frontierei bai fraiere?...Cu asa o securizare a frontierei vrei sa intram in spatiul Shengen? Cu niste adormiti de politisti de frontiera care le trece pe sub nas de luni si chiar ani intregi, tigarile de contrabanda...asta inseamna securizare a frontierei..? La modul cum lucrati voi te poti astepta la orice surpriza.
6.   PRAF IN OCHI trimis de
( 8 sep 2008, 12:09:56
AU PRINS CATIVA BAIETANI CU CATEVA BAXURI DE TIGARI SI VAI CE PROFESIONISTI IS EI .SA LE FACEM STATUI CELOR DE LA POLITIA DE FRONTIERA.IS PREA MULTI IMPLICATI IN TRAFICUL DE TIGARI SI ALCOOL PT A SE PUTEA SCHIMBA CEVA.

SIMPLE VRAJELI

!

6.1  RE: PRAF IN OCHI trimis de
( 8 sep 2008, 14:19:30
AAAAAAAAAAAAAA ce minune au prins niste prosti si saraci ca cei cu functii mari trec cu TIR ,,,frajeala pt. prosti,,,se practica e la moda traficul de tigari si alcool dar nu le face nimeni nimica rusine???
7.   Pentru Q7 trimis de
( 8 sep 2008, 12:11:19
Eu cred ca esti un mare fraier sau vorbesti in necunostinta de cauza, la actiunea asta au participat si politisti de frontiera domnule Q7
7.1  RE: Pentru Q7 trimis de
( 8 sep 2008, 13:45:10
daca au participat la prinderea contrabandistilor bravo lor daca au fost implicati dati-le numele sa-i punem pe tapet!
8.   PT Q7 trimis de
( 8 sep 2008, 12:44:13
CAUTA-TI UN ALT NICKNAME...EU IL FOLOSESC PE ASTA IDIOTULE
8.1  RE: PT Q7 trimis de
( 9 sep 2008, 09:29:42
Se pare ca iti lipsesc cei 7 ani de acasa...un om educat nu vb in felul asta.
9.   PT. DOM PROCUROR trimis de
( 8 sep 2008, 13:27:23
nu ai talent mai Mariusica, apucate sa faci alt ceva ca la asta cu prins contrabandisti de tigari i-ti faci treaba doar pe jumatate,ai dovedito in timp,cred ca o faci doar ca sa iesi bine in fata cui trebuie.
10.   Contrabanda cu tigari trimis de
( 8 sep 2008, 14:14:31
Niciodata nu a fost mai bine de trait in Romania ca acum.poate va intrebati de ce? Raspunsul il dau tot eu: mai exista in U.E. vreo tara care sa aiba legislatia asa permisiva ca in Romania? cu siguranta ca nu.Am spus-o si o mai spun atata timp cat Parlamentul nu modifica Constitutia si legiile tarii cat si o putere ffffff mare sa de-a Fiscului nu se face nimic.Cateodata am impresia ca asa se vrea in tara asta sa nu se schimbe nimic,sper din tot sufletul sa ma insel.
11.   Sfidare? trimis de
( 8 sep 2008, 14:29:12
adik in ce fel a sfidat presa procurorul mai jurnalist de kk ce esti? poate vroiai un interviu in care sa-ti spuna si in ce locatii urmeaza sa faca urmatoarele perchezitii

si te-a sfidat pentru ca nu ti-a acordat un interviu? da cine dracu esti wa mutule. v-ati cam luat lumea in cap voi paduchii astia de jurnalisti de doi lei. daca aveti posibilitatea sa manipulati opinia publica asta inseamna ca aveti voie sa va credeti un fel de dumnezei mai mici nu? ce legatura si mai ales ce scop are ultima parte a articolului? lasa-ma sa ghicesc.....te-ai enervat asteptand si ai hotarat sa-i dai o lectie procurorului si sa-i pui in cap opinia publica "indignata" nu?

PADUCHE CE ESTI

MARS LA SCOALA

11.1  RE: Sfidare? trimis de
( 8 sep 2008, 22:10:53
domnule... puti de la o posta a politist... mai citeste odata si o sa pericepi unde e sfidarea.......
12.   Anti je(g) trimis de
( 8 sep 2008, 14:35:07
Tocmai am vazut azi la ora 14.15 pe Realitatea Tv,cum au fost prinsi contrabandistii,"

Va vine randul la toti :cadon,culicu,pisai,balai,radu parasca,tata lui ghita,sora lui,roscan,baietii primarului de la straja ...lui stefan..............si mai sunt ei ........Va astept la mititica langa mine.............
12.1  RE: Anti je(g) trimis de
( 8 sep 2008, 15:12:49
ba o sa le-o smotocesti asa cum ai facut-o pana acum panarama ce esti!tu impreuna cu gunoaiele care-ti sunt colegi!
12.2  RE: Anti je(g) trimis de
( 8 sep 2008, 15:21:51
demonstreaza boule ca baietii de mai sus s-ar ocupa cu ceva ilegal daca poti daca nu mars la pascut!
13.   SCUZE trimis de
( 8 sep 2008, 14:35:41
OOOOOOOOO...... VA ROG SA MA SCUZATI DOMNULE PAIU....nici n-am vazut ca dumneavoastra sunteti autorul desi ar fi trebuit sa intuiesc ca nu putea fi altcineva cu impresiile astea de parvenit. auzi la procurorul ala de doi lei....sa-l sfideze el paduchele pe cel mai mare jurnalist din sud-estul europei....... in loc sa-l cheme la o cafea la el in birou in timp ce facea ancheta cu aia sau sa-i spuna unde e urmatoarea perchezitie. prostu dracu...informatiile din dosare penale in lucru sunt clasificate si oricat de destoinic jurnalist esti ...nici macar tu domnule paiu nu ai acces la asa ceva.

daca erai un jurnalist de clasa aflai totul pe surse si cu precizie nu ****uri de informatii ca i-au urmarit pe aia cu elicopterul.

apropo.....nici o reclama mascata articolul asta? cum dracu s-a intamplat? nici la asta nu mai esti bun domnule paiu?

14.   Ce impresionant trimis de
( 8 sep 2008, 15:40:26
Dragii mei care nu stiati cum merg treburile LUATI AMINTE!Toata treaba de la Fratauti si pana la Ulma in mom acesta este coordonata de un mustacios pe nume Petrica.Probabil ca baietii l-au omis o singura data sau pretul a crescut si baietilor nu le-a mai convenit ca au ajuns unde sunt!Pentru ceea ce trageti voi acum ar trebui sa il demascati pe taranul de Patraulea ca daca nu vor mai cadea capete.El nu va pica niciodata deoarece este cumatru cu Mister Procuror.
14.1  RE: Ce impresionant trimis de
( 8 sep 2008, 17:37:45
au tunat ziarele despre acest individ care sfideaza pe tota lumea si nu s-au luat masuri importiva lui!adevarat este ca are ceva rudenie cu mister procuror si daca el n-o stii exact cum merg lucrurile si cine trebuie sa cada atunci cine?

VREAU SA INTREB OPINIA PUBLICA , CUM POATE JUSTIFICA ACEST ''OM'' AVEREA PE CARE O ARE ,CASA DIN JICOV,PLUS APARTAMENTUL DIN RADAUTI SI ALTELE?

PROBABIL AR PUTEA SPUNE DOAMNA PROFOSOARA CARE STA IN GAZDA LA MARTIN ,IUBITICA MUSTACIOSULUI!

OMUL ASTA S-A DESCURCAT MEREU...A TRECUT SI PESTE CADAVRE CATEODATA NUMAI SA-SI ATINGA SCOPUL!DAR NU SE GASESTE NIMENI CARE SA- PUNA DEGETUL PE RANA IN ASA FEL INCAT SA-L DEMASTE?NICI UN BARBAT CU SANGE-N EL? NICIO FEMEIE CURTATA NU-L ARE LA MANA CU NIMIC?

MOMENTUL ADEVARULUI O SA APARA ODATA SI ODATA SI SA NU UITATI CA FIECARE NAS ISI ARE NASUL!
15.   Pentru redactie... trimis de
( 8 sep 2008, 16:01:06
...si acum s va dau o idee (sau un pont cum se vorbeste prin tirg):incercati sa zburati cu elicopterul si pe la spital sa vedeti cita spaga se ia (dar stiti si voi ca si noi nu-mi place sa ma repet) la fel de neimpozabili,de cum isi fac serviciul de la asistenta pina sus ,si nu ma opresc aici ci vreau sa va intreb - nu mai faceti "sapaturi" la spital de cind v-a zis aia ganea sau motan (sau e una si aceeasi) sa nu mai publicati sau sa inteleg ca veti continua sa ne anuntati si pe noi in legatura cu cercetarile?Va rog in numele prostimii (a nu se intelege gresit).Va multumim.
16.   Prosteala trimis de
( 8 sep 2008, 16:46:08
nu se poate sa tac.aceasta grupare ,asa zisa grupare pt.k doar doi din cei 8 sunt cu adevarat contrabaddisti iar ceilanti au fost bagati la anaintare ca sa umple golurie celorlanti care acum stau bine merci in libertate,au deranjat mafi cea mare si de asta iau luat.mascati nu au facut decat sa sperie lumea din zona ,pt k sa mers la sigur cu mandatele de mult facute.jandarmi nu au facut de cat sa-i bata degiaba ca pe vremea comunistilor.6 dintre ei doar incarcau bacsurile deci nu aveau de unde sa stie cine e la celalant capat.dle procuror lasati gainariile astea si luatii pe adevarati traficanti.
17.   De ce? trimis de
( 8 sep 2008, 18:25:47
Pai, de ce? Cum adica sa va dea voua marii ziaristi de Suceava si de pretutindeni sa va dea informatii un PROCUROR?

Mai cititi fratilor in Codul de Procedura Penala sa vedeti cum decurge o ancheta.

LABAR..OR

17.1  RE: De ce? trimis de
( 8 sep 2008, 22:02:26
Pai sa si puna purtator de cuvant daca nu are chef sa vorbeasca cu presa.
18.   Munca lui sisif trimis de
( 8 sep 2008, 18:48:24
Cand nu vor mai fi tigari an piata mai vorbim de stoparea traficului ilegal de tigari.
19.   Doua paie trimis de
( 8 sep 2008, 19:46:52
In editia on-line din 8 sep 08 articolelele sunt "gandite" - copiate de pe fax doar de Florin Paiu si pseudo Tudor Ionescu ?
20.   Mai stie cineva? trimis de
( 8 sep 2008, 20:04:09
oare Patraucean mai face combinatii cu tigari? Pe la Ulma se stie ca a facut cu Cove si altii pe care dupa ce nu au mai cotizat cit avrut el i-a dat in primire , dar pe la Fratautii cu cine?
21.   Are dreptate trimis de
( 8 sep 2008, 20:41:10
are dreptate cel de la nr.28, Patraulea a facut multe combinatii, dar nu i-a ajuns,ca sa se scoata din probleme, si-a turnat sponsorii/contrabandisti ( acoperisul din lemn de la garaj si la anexa este donat de acestia daca inca nu se stie).CHIAR DACA A FOST AJUTAT PINA ACUM DE MISTER , NU SE STIE CIT VA MAI DURA, POROBABIL PINA IN TOAMNA LA ALEGERI.Care mai stie cite ceva de mustacios, nu va fie frica, bagati
22.   D'aia trimis de
( 8 sep 2008, 22:17:22
Daca dl. Cazac ar fi facut vreun comunicat, voi nu ati mai fi mancat la ra..t, iar cei neprinsi ar fi scapat! Bravo DIICOT - ului si celor din operativ!
22.1  RE: D'aia trimis de
( 9 sep 2008, 06:13:40
pacat ca au muncit atat de mult acestii procurorii, caci intrun final vin niste avocatei si ti-i scoate nevinovati.....,cum sa procedat cu celebrul ZARIDOM SI TRUPA LUI MACRINA DE R,AHAT.
22.2  RE: D'aia trimis de
( 9 sep 2008, 10:19:19
avocatei neavocatei dar daca stiu legea si gasec greseli oribile facute de bengosii de la diicot ,cum sa nu-i scoata?au muncit dar au muncit prost!cu greseli de care avocateii profita si dau peste nas infumuratilor!bravo avocateilor!sunteti tari!noroc de voi ca altfel astia baga oameni la zdup dupa cum le flutura mustata!
22.3  RE: D'aia trimis de
( 9 sep 2008, 10:36:04
Dosarul contrabandei de tigari, restituit de judecatori la Parchet

Local - Sandrinio NEAGU

(citeste alte articole de acelasi autor �)

''Actul de sesizare a instantei �n cel mai mare dosar instrumentat si finalizat de procurorii de la Crima Organizata pe linia traficului de tigari nu era �ntocmit conform legii fata de celelalte acte de urmarire efectuate �n caz. Concluzia a fost trasa de completul de judecata al Tribunalului Suceava, care a constatat o serie de nereguli �n rechizitoriu. ''

pt mai multe detalii cititi in arhiva articolul din data 07.07.08

ca sa se spuna cu nostalgie ca ''au muncit atat de mult''!

23.   Huo...huo... trimis de
( 9 sep 2008, 08:45:58
i-o fi invatat Butincu pe jandarmi cum se face o incatusare?
24.   TIGARA trimis de
( 9 sep 2008, 09:18:31
S-o lasam moarta, totul este un foc de paie. Timpul trece toate se aranjeaza,cei acuzati sunt scosi din arest sunt judecati in stare de libertate,cum au fost si altii.Aduceti-va aminte ce vuiau ziarele si buletinele de stiri acum trei ani si pana la urma ce a iesit........ NIMIC.
25.   Huo...huo... trimis de
( 9 sep 2008, 10:27:46
KKK esti prea subtil,un pic mai explicit,te rog.....
26.   Pt. MOSHUCU trimis de
( 9 sep 2008, 12:50:41
PERSONAJUL CU CIORAPI ALBI are prostul obicei de a da lectii de incatusare
26.1  RE: Pt. MOSHUCU trimis de
( 9 sep 2008, 18:10:35
chelnerul cu ciorapi albi de ce a fugit cu coada-ntre picioare de la politie?il mazileau baietii?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei