Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2008 - Anul XIII, nr. 211 (3892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lobonţ: Le cer scuze suporterilor!

Luni, 8 Septembrie 2008 (16:47:44)
Portarul Bogdan Lobonţ a declarat, luni, pe site-ul său personal, că le cere scuze suporterilor pentru înfrângerea suferită de naţionala României, pe teren propriu, în partida cu Lituania, din preliminariile CM şi îi asigură pe fani că "tricolorii" vor face totul pentru calificarea la turneul final.

"Am început cu un eşec usturător şi chiar nu avem nicio scuză. De fapt nici nu încercam să ne găsim. Este un pas cu stângul, dar acum trebuie să ne îndreptăm atenţia către partidă din deplasare cu Feroe. Nu căutăm explicaţii şi nici nu vrem să îndepărtăm atenţia de la înfrângerea cu Lituania, dar credem că acum contează mai mult să ne întoarcem acasă cu 3 puncte. Cred că dacă învingem şi Franţa în ultima partidă din acest an, atunci lucrurile vor intra pe un făgaş normal. Vorbim totuşi de un meci de fotbal, în care se poate întâmpla orice. De data asta noi am pierdut, dar să ne amintim că şi în campania de calificare la Euro am învins Olanda cu destule şanse. Vreau să le cer scuze suporterilor prezenţi la Cluj şi tuturor românilor care susţin echipa naţională şi le promit că vom face tot ce este posibil pentru a obţine o noua calificare la un turneu final", a spus Lobonţ pentru www.bogdanlobont.ro.

Reprezentativa României a debutat cu un eşec în campania de calificare la Cupa Mondială din 2010, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (1-0), de selecţionata Lituaniei, în primul meci din grupa a 7-a a preliminariilor, disputat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca. În al doilea meci, România va întâlni, miercuri, în deplasare, reprezentativa Insulelor Feroe, de la ora 19.30, pe Stadionul Torsvollur din Torshavn.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lobonţ: Le cer scuze suporterilor!.
 Vizualizări articol: 428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lobonţ: Le cer scuze suporterilor!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei