Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2008 - Anul XIII, nr. 211 (3892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări

Tânăr găsit mort în stradă, cu multiple leziuni la cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost găsit mort în drum, cu multiple leziuni la cap. Acesta a fost lovit de o maşină, al cărei şofer a părăsit locul faptei, însă anchetatorii nu exclud nici varianta ca victima să fi fost şi lovită în zona capului cu un corp contondent.

Poliţiştii au intrat în alertă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la puţin timp după miezul nopţii, când au fost anunţaţi că un tânăr zace pe drumul judeţean 209 D, în comuna Mitocu Dragomirnei.

Din cercetările iniţiale s-a stabilit că victima, identificată în persoana lui Emil Ş., în vârstă de 22 de ani, din comuna Pătrăuţi, în timp ce se deplasa pe marginea drumului, a fost acroşată de un autoturism înmatriculat în străinătate, al cărei şofer şi-a continuat drumul, încercând să se facă nevăzut.

Câteva ore mai târziu a fost identificat şi un suspect, în persoana lui Florentin C., în vârstă de 39 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care a fost dat imediat în urmărire şi consemn la frontieră. Duminică după-amiază, acesta a fost găsit de oamenii legii şi adus la audieri.

Semnele de întrebare pleacă de la concluziile medicului legist, bărbatul având leziuni grave doar la cap (cutia craniană sfărâmată), ceea ce nu este specific unui accident rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr găsit mort în stradă, cu multiple leziuni la cap.
 Vizualizări articol: 4027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Tânăr găsit mort în stradă, cu multiple leziuni la cap1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Om trimis de
( 8 sep 2008, 13:35:06
A fost omorat ca un caine
2.   Oare ce mai asteptam? trimis de
( 8 sep 2008, 13:52:58
O sa ajungem zilele in care nici nu o sa mai putem iesi din casa, din cauza acestor criminali! Oare chiar nu vede nimeni ce se intampla? Pentru ce-i mai platim pe unii oameni ai legii, care nu sunt in stare sa ia niste declaratii de la martori, pentru a nu mai fii atatea semne de intrebare, cu privire la modul in care a fost ucis? Sunt tare curios cum o sa fie elucidat acest caz!
3.   Mmm trimis de
( 8 sep 2008, 14:17:36
nustiu ce se intimpla , dar in ultima vreme mor tot mai multi tineri di zona radautului , Vicov, Patrauti .....
4.   Ipoteza trimis de
( 8 sep 2008, 14:38:26
militistii au luat in calcul si varianta conform careia pietonul se putea sa fie mort de beat si sa fi cazut si sa fi dat cu capul de asfalt?

pe mine nu m-ar mira

5.   WWWWWW trimis de
( 8 sep 2008, 14:42:27
NU STIU CUM NAIBA L-AU DAT PE ALA IN CONSEMN SI ERA DEJA SUSPECT DACA EI NICI NU STIAU DE CE A DECEDAT MORTUL
6.   E trist trimis de
( 8 sep 2008, 15:26:53
dumnezeu sa-l ierte

d-le ziarist nu a fost acrosat de o masina a fost lovit in cap cu o bita apoi a trecut cu masina peste el ,este revoltator ce se intimpla toate aste s-au intimplat in fata propriei case

iar ptr acelasi il sfatuiesc sa se documenteze intii apoi sa-si dea cu parerea

condoleante familiei
7.   Informati-va trimis de
( 8 sep 2008, 15:31:48
baiatul e tot din Mitoc prostilor daca faceti un articol faceti-l calumea informati-va de la 100 de oamneni apoi scrieti, baiatul era padurar in patrauti si a fost lovit de un tigan s a razbunat ca ca la bagat la arest pe un alt tigan care fura lemne.
7.1  RE: Informati-va trimis de
( 8 sep 2008, 17:53:02
Cine sa se informeze? Aud ceva, se bucura ca scriu si asta e tot. Au grija o vara intreaga sa judece profesorii care i-au pomovat (si ce rau au facut). Sa mearga la examene de genul TITULATURA in fiecare an sa vedem cati isi mai pastreaza locul calut de bun critic.
8.   .......... trimis de
( 8 sep 2008, 18:14:20
groaznic ce s-a i intamplat acestui om.......eu l-am cunoscut personal.......era un baiat de nota 10.......pacat ca oamenii buni patesc astfel de lucruri si altii fac umbra pamantului degeaba......cel care l-a omorat ar trebui sa faca puscarie pe viata pt ca a lasat un copil fara tata......
9.   Doua paie trimis de
( 8 sep 2008, 19:50:47
In editia on-line din 8 sep 08 articolelele sunt "gandite" - copiate de pe fax doar de Florin Paiu si pseudo Tudor Ionescu ?
10.   Informati-va trimis de
( 8 sep 2008, 21:59:21
Mersi MIHAELA , dupa cum scrie in articol am inteles ca e din patrauti . Or de unde ar fi , dumnezeu sa-l erte , crminalul merita aceias soarta .

11.   Informati-va trimis de
( 8 sep 2008, 22:06:55
Mersi MIHAELA , dupa cum scrie in articol am inteles ca e din patrauti . Or de unde ar fi , dumnezeu sa-l erte , crminalul merita aceias soarta .

12.   Informati-va trimis de
( 8 sep 2008, 22:51:55
Mersi MIHAELA , dupa cum scrie in articol am inteles ca e din patrauti . Or de unde ar fi , dumnezeu sa-l erte , crminalul merita aceias soarta .

13.   Sincere condoleante trimis de
( 8 sep 2008, 22:53:39
Mai cine nu jite cum a fost sa taca naibii din gura.Am fost colegi de liceu,era un tip de milioane,extraordinar in comparatie cu altii.....nu merita o astefl de moarte...Criminalul sa plateasca...viata pt viata....de ce a fugit de la locul faptei?pt k e un las...un cretin...care nu merita sa traiasca...a luat viata unui tanat de doar 22 ani....si a mai lasat si un bebe in urma lui....terminati-o cu parerile voastre prost informate.Era din Mitoc,nicidecum din Patrauti.....D-zeu sa il ierte....si sincere condoleante familiei....
14.   Lupt pentru dreptate trimis de
( 8 sep 2008, 23:44:23
cei ce nu cunosc sa nu vorbeasca. Victima a fost unul dintre cei mai buni padurari ai ocolului silvic patrauti. o viata curmata pe nedrept la o asemenea varsta frageda, in urma careia au ramas sa planga pentru todeauna un copil de cateva luni, o sotie indurerata, un tata in culme disperarii o mama si un frate aflati pe meleaguri straine. i-au ramas in urma o casa de om gospodar recent construita, de care nu s-a putut bucura. DUMNEZEU SA-L IERTE
15.   Vinovatul sa plateasca trimis de
( 8 sep 2008, 23:57:59
Nu este prima data cand autorul umbla beat prin comuna cu masina. Intrebati-l pe CRISTI seful de post cum se ruga de autor sambata si duminica cand era beat la volan sa mearga acasa . De ce nua luat nici o masura fiindca autorul facea taximetrie neautorizata si se lauda ca in permanenta cotizeaza. Pe timpul serii 70% dintre persoanele care ies baute din chioscul lui culiman se urca la volan sub privirile politistilor. Oare care e explicatia? Autorul este cumnatul lui MITEA SI VANEA cei mai mari hoti de padure. Victima le-a facut dosare nenumarate acestora si uitati-va unde sa ajuns. Priviti cum sunt incurajati hotii: padurarul le face dosare si le confisca drujbele iar unul ca reziuc le cumpara altele si ii incurajeaza aceste sunt consecintele faptelor unor oameni care gandesc cu c***l........ dumnezeu sa-l ierte pe bietul baiat.....

16.   O mica corectura trimis de
( 9 sep 2008, 16:14:27
Sa vezi marsavie!!! Asta este adevarul. Padurarul Emil S.din Mitoc a fost sunat de un om din Mitocul Dragomirnei noaptea sa iasa din casa iar rommul (sau neomul) ia dat in cap si i-a curmat viata pentru ca a fost prins in padure de victima. Cel ce a sunat se face partas la asociere in comiterea crimei cu rromul. Iar rromul sau tiganul a facut crima cu premeditare. Asa ceva nu se mai poate. Frati romani, trebuie luata atitudine fatza de asa rromi. Ori sunt cinstiti si muncesc ori in India si Pakistan unde se aseamana ca mod de comportament.

Asta va lua 10 ani de inchisoare (unde sta bine merci) iar dupa vreo 5 ani iese bine hranit si calit numai bun de a omori alti nevinovatzi.

Afara cu hotzii de paduri din tara. Si pedeapsa cu moartea trebuie reintrodusa pentru recidivisti criminali. O injectie letala ar face putina ordine prin Romania.

Legi mai aspre domnilor parlamentari si voi POLITZISTILOR NU MAI COLABORATI CU TIGANII.
16.1  RE: O mica corectura trimis de
(10 sep 2008, 22:18:15
sa le dam foc la tziganii aia boratzi!! nu-mi place termenul, dar nu am gasit alt cuvant care sa-i caracterizeze.

sa plece odata din satul asta, ca prea si-au luat-o in cap. e satul nostru sau satul lor? am ajuns sa tremuram in fata tziganilor doar pt simplu fapt ca au prins ideea.

e cea mai buna idee... vreo 100 l de benzina, aprinse vreo 20 case si arde toata zona in care sunt tigani. si chiar putin imi pasa ca mai mor vreo jumate din ei. merita asta.

e timpul sa fim uniti!!!
17.   Unde e dreptatea??? trimis de
( 9 sep 2008, 17:28:20
criminalul se plimba bine mersi prin libertate ca, desigur mortu e vinovat k nu stiu ce ca nu stiu cum ca nu sunt probe ce probe mai vor un om e mort ce sa-i faci asta e dreptatea azi in romania astia sun politistii de la miotoc.....viata pentru viata asa sa fie sa plateasca cioara naibi pentru ce ia facut lui emil nu se gandeste ca a ramas un copil fara tata..... intodeauna ne vom aminti cu drag de tine ai fost si vei ramane un prieten de nota 10.......dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i faca dreptate....
18.   Xxl trimis de
( 9 sep 2008, 18:54:51
tiganul a facut crima
19.   ....... trimis de
( 9 sep 2008, 23:10:45
sa putrezeasca in puscarie toti tiganii nespalati care erau in masina cand a fost ucis emil si cu iei si militienii partasi la musamalzare.....Cristi (seful de post) nu fi nelinistit ca are sa aiba Dumnezeu grija si de tine
20.   Spuneti prostii trimis de
(10 sep 2008, 17:46:13
V-ati intrebat daca victima era bauta? Sa spuna martorii adevarul pt. elucidarea cazului,daca sunt prieteni adevarati cu victima.Se spune ca victima conducea baut si a lovit un podet? Se stie aceasta.Am fost prieten foarte bun cu victima,D-zeu sa-l odihneasca,iar vinovatii sa platesaca si cei care fac afirmatii gresite,sa fie trasi la raspundere,intrucat se pune prea multa presiune pe mai multe persoane.Cei care-si dau cu parerea sunt persoane care au venit din strainatate si care pleaca dupa parastas si nu au fost alaturi de familie.De politia din Mitoc sa vorbeasca persoanele care nu sunt certate cu legea si nu toti contraventinetii si infractorii.
21.   Sa fim obiectivi trimis de
(10 sep 2008, 20:46:03
ce cauta un baiat gospodar,cu bebe si nevasta la miezul noptii ,prin comuna intr-un anturaj care da de gandit/d-zeu sa-l ierte
21.1  RE: Sa fim obiectivi trimis de
(10 sep 2008, 22:11:08
e oare atat de grav sa stai in fata casei seara? el a fost ucis chiar pe podetzul casei in care urma sa se mute. sa inteleg ca nu mai avem voie sa iesim din casa dupa ce se intuneca? si asta numai din cauza nenorocitzilor de tzigani (sa arda de vii!) si politistilor din comuna (aceeasi dedicatie!!) ?

pentru cei ce ati citit doar din ziar, nu va mai dati cu parerea... varianta din presa e cu totul alta fata de cea adevarata. se incearca musamalizarea cazului.

Dumnezeu sa-l ierte! si sa aiba grija de cei vinovati si de cei care ii ajuta sa scape basma curata!!!
21.2  RE: Sa fim obiectivi trimis de
(10 sep 2008, 23:20:14
nu ai voie dupa o zi de munca sa bei o bere cu o parte din cei mai buni prieteni?scrie undeva ca dupa ora 8 seara nu ai voie sa iesi din casa ca vin tziganii pe tine si te omoara? e normal intr`o tara democrata? e normal sa bei pana ti se plimnba limba`n gura si u sa pleci de sub ochii politiei cu masina? nu cred...dar e normal ca niste nenorociti de tzigani sa omoare un om nevinovat care a incercat sa apere padurea care ne ofera noua viata? asta ii era rolul sau si se pare ca cei care ne vor binele sfarsesc rau....oamenii buni si tineri mor inaintea celor batrani...e posibil ca parintii sa`si conduca propriul copil pe ultimul drum si nu invers?...nu se poate...oare trebuie sa ne facem intre noi dreptate intrucat autoritatile nu se simt in stare?...si nu ma refer aici doar la organul de politie...ci si la cel care se crede cel mai "gospodar om" din sat.ar fi mai multe de zis...dar se pare ca degeaba se zice daca faptele bune nu se fac...Dumnezeu sa`l ierte!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei