Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 aug 2008 - Anul XIII, nr. 203 (3884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană la Forumul Agricultorilor: Reprezentanţii actualei guvernări sunt "cinici şi netoţi"

Vineri, 29 August 2008 (14:22:25)
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Forumul Naţional al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, că reprezentanţii actualei guvernări sunt "cinici şi netoţi", întrucât au dat dovadă de nepăsare şi incompetenţă în gestionarea problemelor satului românesc.

„Nu există domeniu social-economic în care nepăsarea şi incompetenţa puterii de dreapta să se fi manifestat mai pregnant decât satul românesc. Fie reprezentanţii puterii de dreapta sunt cinici, gândindu-se că nu iau voturi de la sat şi nesocotesc tradiţia, fie sunt netoţi şi nu-şi dau seama că România reprezintă o forţă la nivel agrar", a arătat Geoană.

Liderul PSD a continuat, susţinând că "reprezentanţii puterii de dreapta sunt şi cinici şi netoţi", subliniid că PSD nu are voie să îi lase să mai rămână la putere.

Geoană a dat exemplul "frumoasei Gabriela" şi a "norocosului său bărbat", pe care i-a cunoscut în Italia, într-un week-end, lucrând la o pensiune agroturistică. Geoană a arătat că cei doi tineri proveneau din Bacău şi i-au spus că s-ar întoarce în ţară dacă ar avea condiţii similare.

"Incompetenţa guvernării de dreapta alungă tinerii afară din ţară, la exploatare. Vreau tinerii înapoi acasă", a perorat Geoană în faţa unei săli în care se aflau circa 1000 de persoane.

Geoană a arătat că pariul său personal în acest domeniu, în calitate de premier, va fi ca România să devină exportator net de produse agroindustriale până în 2012, în timp ce un alt pariu ar consta în dezvoltarea satului românesc şi aducerea acestuia la nivelul actual al oraşelor.

Geoană a insistat şi asupra fondurilor europene care trebuie aduse în România. "Vreau să-i las pe europeni fără nici un ban. Nu vreau să plătesc eu pentru bunăstarea satelor din Ungaria, din Germania, din Belgia", a adăugat Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană la Forumul Agricultorilor: Reprezentanţii actualei guvernări sunt "cinici şi netoţi".
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană la Forumul Agricultorilor: Reprezentanţii actualei guvernări sunt "cinici şi netoţi"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei