Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şereş: Din grijă pentru economia ţării, Stolojan încerca să obţină energie ieftină pentru o companie

Marţi, 26 August 2008 (14:11:45)
Senatorul PC Codruţ Şereş a declarat, marţi, în plenul Senatului, că, "din prea multă grijă pentru economia naţională", Theodor Stolojan încerca să obţină energie ieftină pentru o companie privată.

Şereş a spus că raportul Comisiei juridice a Senatului arată că "aşa-zişii spioni" erau reprezentanţi ai unei mari bănci de investiţii, angajată de Guvern, şi că aceştia s-au întâlnit şi cu Adriean Videanu, Theodor Stolojan şi Gheorghe Seculici.

"Eu aparţin unui partid care l-a deranjat pe şeful statului, dar cei trei fac parte din partidul condus de preşedinte. Niciunul dintre cei trei nu va trebui vreodată să răspundă la întrebări sau la acuzaţiile procurorilor", acuzat senatorul PC.

"Pentru Şereş şi Stolojan va exista întotdeauna o măsură dublă a vinei sau a adevărului, un cântar diferit, o hărţuire continuă pentru primul şi explicaţii amabile pentru cel de-al doilea, care, din prea multă grijă pentru economia naţională, încerca să obţină energie ieftină pentru o companie privată. Pe primul îl aduci în faţa procurorilor, ca spion şi corupt, al doilea câştigă mai multe voturi", a mai spus senatorul conservator.

El a susţinut, totodată, că preşedintele Traian Băsescu şi consilierii săi au intervenit în favoarea unei firme private, pentru ca aceasta să beneficieze de tratament preferenţial şi să cumpere energie ieftină.

Comisia juridică a Senatului precizează în raportul "Electrica Muntenia Sud" vizându-l pe Codruţ Şereş că cercetarea penală trebuie extinsă "la toate persoanele a căror implicare sau legătură rezultă din interceptările analizate", dând exemplu pe Adriean Videanu, Gheorghe Seculici, Theodor Stolojan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şereş: Din grijă pentru economia ţării, Stolojan încerca să obţină energie ieftină pentru o companie.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şereş: Din grijă pentru economia ţării, Stolojan încerca să obţină energie ieftină pentru o companie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei