Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premii de 100.000 de euro pentru medaliaţii olimpici români

Marţi, 26 August 2008 (16:38:46)
Medaliaţii români la Jocurile Olimpice de la Beijing au fost premiaţi cu suma totală de 100.000 de euro de către Niro Investment Group, unul dintre sponsorii oficiali ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

"Este foarte important să le arătăm acestor sportivi excepţionali că susţinerea noastră nu se rezumă doar la cuvinte goale, ci avem în vedere un sprijin material şi moral. Sunt oameni care muncesc pe brânci pentru aceste performanţe şi din acest motiv merită tot respectul nostru. Nu facem nici un secret din faptul că am fi fost complet fericiţi dacă am fi putut premia mult mai mulţi sportivi", a precizat într-un comunicat directorul de comunicare al companiei, Ion Badea.

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a apreciat că recompensarea performanţelor de către companii private reprezintă un stimulent suplimentar pentru sportivii români. "Condiţiile de pregătire în România nu sunt dintre cele mai bune, sportivii fac sacrificii imense, iar în acest context, acţiuni precum cele iniţiate de Niro Investment merită o atenţie aparte”, a afirmat Nadia Comăneci, care, în decembrie 2006, a semnat un parteneriat pentru reprezentarea imaginii acestei companii.

Sportivii premiaţi la Jocurile Olimpice au intrat în posesia cecurilor încă de la Beijing, dar festivitatea de premiere oficială va avea loc în cadrul unui eveniment ce se va desfăşura la Bucureşti.

România a terminat ediţia a 29-a a Jocurilor Olimpice, de la Beijing, pe locul al 17-lea în clasamentul pe medalii, cu un total de 8 medalii, 4 de aur, 1 de argint şi 3 de bronz.

Delegaţia României a câştigat opt medalii la Jocurile Olimpice de la Beijing, dintre care patru de aur (judoka Alina Dumitru la categoria 48 kg, canotoarele Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu la dublu rame fără cârmaci, Constantina Diţă Tomescu la maraton şi Sandra Izbaşa la sol), una de argint (Ana Maria Brânză la spadă) şi trei de bronz (echipa feminină de gimnastică, sabrerul Mihai Covaliu şi echipajul feminin de 8+1 la canotaj).

La precedenta ediţie a Jocurilor Olimpice, la Atena, în 2004, bilanţul delegaţiei României a fost de 19 medalii, dintre care opt de aur, cinci de argint şi şase de bronz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii de 100.000 de euro pentru medaliaţii olimpici români .
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii de 100.000 de euro pentru medaliaţii olimpici români0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei