Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iun 2008 - Anul XIII, nr. 147 (3828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lazăr: Eu aş merge la Rapid pe mâna jucătorilor români, pentru că tot cu ei s-a făcut treabă aici

Miercuri, 25 Iunie 2008 (13:44:14)

 Mijlocaşul Costin Lazăr a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în locul conducerii clubului ar transfera la Rapid jucători români şi nu străini, pentru că în ultimii ani echipa giuleşteană cu fotbalişti români a reuşit să realizeze performanţe.
 
  "Poate să fie un lucru bun că au venit jucători străini dacă au valoare, dar poate să fie şi un lucru rău dacă nu se integrează. Şi se poate întâmpla din nou să nu fim o echipă omogenă în viitorul campionat. Pe cei care au venit la noi nu i-am văzut decât câteva zile, nu pot să spun dacă că sunt extraordinari sau slabi. Eu aş merge tot pe mâna românilor, pentru că la Rapid tot cu românii s-a făcut treabă. Acum se ia exemplul CFR, dar CFR a fost o excepţie. Sunt o groază de echipe în campionat care au jucători străini şi nu au arătat cine ştie ce. Noi, românii, nu ne simţim minoritari, noi suntem buni", a spus Lazăr.

Mijlocaşul a precizat că speră ca jucătorii străini aduşi de conducerea clubului să aibă valoare de Liga Campionilor. "Până la urmă, indiferent că e străin sau român, trebuie să demonstreze în teren dacă are valoare sau nu. Pentru că până acum au venit o grămadă de străini şi mai toată lumea spunea că sunt extraordinari şi erau văzuţi titulari, mai ales la Rapid. Şi n-a fost aşa. Să sperăm că de acum încolo o să avem jucători de Liga Campionilor", a afirmat jucătorul rapidist.

Costin Lazăr consideră că este posibil ca în curând selecţionerul să convoace la echipa naţională fotbalişti din Liga a II-a. "Pentru echipa naţională o să se ia jucători din Divizia B dacă nu mai sunt în prima ligă. Dar nu cred că se va ajunge acolo, pentru că România are jucători valoroşi care au demonstrat", a adăugat Lazăr.

De asemenea, mijlocaşul este de părere că oficialii rapidişti nu ar trebui să renunţe la Cristian Săpunaru, Dănuţ Coman şi Vasile Maftei. "Noi sperăm ca Săpunaru să rămână aici, pentru că avem nevoie de el. Noi în loc să aducem jucători de Liga Campionilor, noi vindem jucători de Liga Campionilor. De asemenea, pe Coman l-am dori foarte mult alături de noi, pentru că a demonstrat că e unul dintre cei mai în formă portari din România. Am vrea să continue cu noi, dar depinde numai de el. Maftei la fel. El a dus greul în ultimii opt ani şi nu cred că e un lucru bun să plece de la echipă", a precizat jucătorul rapidist.

Jucătorii vor sărbători 85 de ani de la înfiinţarea clubului Rapid numai dacă oficialii giuleşteni aduc un tort la baza sporivă Pro Rapid, spune Costin Lazăr. "Să vină tortul şi după aceea o să fie şi sărbătoare azi la Rapid. Până acum nu am simţit", a menţionat Lazăr.

Mijlocaşul s-a arătat mulţumit de faptul că noul antrenor, Jose Peseiro, nu insistă prea mult pe pregătirea fizică: "Practic, cu mingea ne păcăleşte mai mult. Pentru că de fapt, alergăm la fel de mult. Dar e mai bine aşa să ne păcălească, decât să alergăm de nebuni în jurul terenului".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lazăr: Eu aş merge la Rapid pe mâna jucătorilor români, pentru că tot cu ei s-a făcut treabă aici.
 Vizualizări articol: 342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lazăr: Eu aş merge la Rapid pe mâna jucătorilor români, pentru că tot cu ei s-a făcut treabă aici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei