Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iun 2008 - Anul XIII, nr. 147 (3828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali spune că Steaua pregăteşte un transfer de trei ori mai mare decât cel al lui Radu la Lazio

Miercuri, 25 Iunie 2008 (15:19:24)


Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că vărul său, impresarul Ioan Becali, are o surpriză pentru el, un transfer în străinătate al unui jucător stelist, adăugând că tranzacţia va fi de trei ori mai mare decât suma obţinută de Dinamo din cedarea lui Ştefan Radu la Lazio Roma.
  "Giovanni (n.r. - impresarul Ioan Becali) are o surpriză pentru mine, veţi vedea în următoarele zile. Nu e Dică, Dică nu e o surpriză, s-a mai vorbit. Dacă e Goian? Nu pot să vă spun. Nu e încă realizat. Dacă e de calibrul transferului lui Ştefan Radu la Lazio (n.r. - pentru 5,4 milioane de euro)? E de calibru triplu", a spus Gigi Becali, care împlineşte, miercuri, 50 de ani.

Gigi Becali şi-ar dori să primească cadou din partea jucătorilor stelişti o calificare în optimile Ligii Campionilor. "Cel mai frumos cadou n-ar fi grupele Ligii Campionilor pentru că am mai trăit asta. Trebuie să-mi dea ceva ce n-am mai trăit, o ieşire din grupe ar fi un cadou frumos. Să primesc o haină nouă, nu ce am îmbrăcat", a explicat Becali.

Finanţatorul grupării din Bulevardul Ghencea şi-a exprimat nemulţumirea că nu poate privi meciurile Stelei din lojele pe care el le-a construit. "Eu fac milioane şi vine Mircea Sandu în Ghencea, cu echipa naţională, stă în lojele mele, iar eu nu am voie. Nu pot admite umilirea. Oricum, nu depinde de mine, ci de jucători. Şi până la urmă pe cine să nu laşi la echipa naţională pentru că în câteva luni jucătorii Stelei care sunt la naţională nu vor mai fi la Steaua, ci pe la alte echipe din Europa", a precizat Becali.

Patronul stelist a precizat că se gândeşte să nu se mai implice în fotbal cum a făcut-o până acum: "Va veni şi echipa să-mi ureze la mulţi ani şi să ciocnim un pahar de şampanie. Pe plan sportiv îmi doresc doar performanţă. Sunt multe de făcut, selecţie, şcoală de fotbal... E posibil să nu mă mai implic în ce înseamnă nedreptate în fotbalul românesc. M-am zbătut, dar am văzut că nu pot. E posibil să mai duc o singură luptă pentru a face ceva în fotbalul românesc".

Totuşi, Becali a precizat că nu va renunţa niciodată la conducerea clubului Steaua. "La Steaua nu renunţ niciodată, e drogul pe care îl voi consuma până la sfârşitul vieţii. Fotbalul e cel mai mare stres, războiul ăsta depinde şi de jucători şi de noroc. Când câştigi ţi se duce tot stresul", a precizat Becali.

Gigi Becali, care a împlinit 50 de ani în aceaşi zi în care clubul rival Rapid sărbătoreşte 85 de ani de existenţă, a precizat că nu vrea să vorbească despre "alb-vişinii" sau despre acţionarul grupării giuleştene George Copos. "Nu mă interesează Copos şi ce face el, e ziua mea, nu vreau să vorbesc de alţii", a precizat Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că nu este afectat de o posibilă numire a lui Sorin Corpodean în funcţia de preşedinte a Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). "Să ia CCA-ul, să fie sănătos, să facă ce vrea, eu vreau să fiu liniştit. Ce o să facă Corpodean? Să fure, nu mă interesează. Pe Steaua nu o poţi fura prea mult, doar o poţi ciupi", a mai spus Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali spune că Steaua pregăteşte un transfer de trei ori mai mare decât cel al lui Radu la Lazio .
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Becali spune că Steaua pregăteşte un transfer de trei ori mai mare decât cel al lui Radu la Lazio0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei