Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iun 2008 - Anul XIII, nr. 147 (3828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Scrisoarea lui Băsescu, dovadă că Parlamentul nu mai este un factor reprezentativ pentru români

Miercuri, 25 Iunie 2008 (16:43:03)

 Preşedintele PDL, Emil Boc, consideră că scrisoarea preşedintelui Traian Băsescu, adresată preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, confirmă faptul că Parlamentul a încetat să mai fie "un factor reprezentativ pentru poporul român", transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
  Boc a declarat, miercuri, presei, că Parlamentul a devenit, tot mai mult, "o instituţie de protecţie a persoanelor certate cu legea penală".

"Actualul Parlament nu mai face lucrurile pe care le doresc cetăţenii, numai dacă este tras de urechi şi implusionat de preşedinte sau de factorii europeni”, a spus Emil Boc.

Preşedintele Băsescu i-a transmis preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, nemulţumirea sa faţă de faptul că, prin votul de marţi, deputaţii întârzie "nepermis de mult" procedura de avizare a începerii urmăririi penale a lui Mitrea şi Năstase, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Potrivit surselor citate, şeful statului i-a scris, miercuri dimineaţă, o scrisoare lui Bogdan Olteanu, prin care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că, prin votul de marţi, care a fost anulat din lipsă de cvorum, Camera Deputaţilor întârzie "nepermis de mult" procedura de avizare a începerii urmăririi penale a lui Miron Mitrea şi Adrian Năstase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, i-a răspuns lui Traian Băsescu la scrisoare, transmiţându-i şefului statului că, dacă ar fi trimis deputaţii PDL în plen, votul ar fi fost valabil exprimat, şi îi reproşează că este "preşedinte jucător" şi lider al PDL doar când are interes.

Preşedintele Camerei îi scrie şefului statului că mai constatată, din nefericire, şi faptul că se manifestă ca "preşedinte jucător şi ca lider PDL" doar atunci când îi cere interesul.

Camera Deputaţilor nu a avut cvorum, marţi, la votul asupra cererilor de începere a urmăririi penale a lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea, exprimându-şi votul doar 208 deputaţi.

Votul Camerei Deputaţilor în cazurile lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea ar putea fi reluat în toamnă sau într-o eventuală sesiune extraordinară, după ce nici în Biroul Permanent de marţi după-amiază nu a fost cvorum, iar sesiunea parlamentară se încheie miercuri, după şedinţa comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Scrisoarea lui Băsescu, dovadă că Parlamentul nu mai este un factor reprezentativ pentru români.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Scrisoarea lui Băsescu, dovadă că Parlamentul nu mai este un factor reprezentativ pentru români0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mmmmegaboc trimis de
(26 iun 2008, 10:49:01
Boc e reprezentativ.Sa ne conduca Boc.Poc
2.   Mai sa fie trimis de
(26 iun 2008, 11:54:44
Mai Boc dar parlamentari tai de la partidul cel mai curat din tara unde au fugit (o buna parte din ei)cand era vorba de a da acel vot?Scoate-ti barna din ochi si nu mai avea grija de paiul altora.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei