Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iun 2008 - Anul XIII, nr. 147 (3828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lifestyle

Modă italiană şi articole sportive de marcă, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din toamnă, odată cu inaugurarea Iulius Mall Suceava, cel mai mare mall din Moldova, sucevenii vor avea la dispoziţie şi o gamă variată de articole sportive, ale unor mărci celebre, precum Nike, Adidas, Lotto, Atomic sau Reebok, care vor fi prezente în magazinul INTERSPORT, în vreme ce doamnele şi domnişoarele se vor putea îmbrăca ca la Roma,  pentru ele urmând să fie deschis magazinul renumitei mărci italiene de vestimentaţie Motivi.

Conducerea Iulius Grup a anunţat că deja au fost semnate contractele de închiriere a spaţiilor comerciale pentru cele două firme, în acest fel fiind puse la dispoziţia sucevenilor ultimele noutăţi în materie de fashion şi alternative originale de petrecere a timpului liber.

Magazinul Intersport va fi amplasat la etajul unu al mall-ului şi va avea o suprafaţă de 700 mp.

“INTERSPORT este un brand cunoscut în întreaga lume, care se pliază foarte bine pe obiceiurile de petrecere a timpului liber a sucevenilor. Studiile de piaţă efectuate în zonă au relevat că acest brand este unul dintre cele mai aşteptate de suceveni în cadrul mall-ului pe care îl vom deschide în această  toamnă” a declarat Oana Diaconescu, Senior Leasing Manager al Iulius Group.

Cu o experienţă de patruzeci de ani, INTERSPORT are o reţea alcătuită din peste 5000 de magazine în 28 de ţări şi oferă o gamă diversificată de produse sportive: echipamente şi accesorii pentru sporturile de iarnă, pentru campament, căţărare, scufundări, ciclism, tenis, badminton, etc. şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportivă şi ocazională.

Renumite în întreaga lume pentru brandurile care stau sub numele lor, magazinele INTERSPORT se remarcă prin interioarele generoase şi calitatea produselor comercializate.

 

Moda italiană, prezentă la Suceava

Un alt nume care şi-a anunţat prezenţa în cadrul Iulius Mall este marca italiană de vestimentaţie Motivi, renumită pentru eleganţa şi diversitatea colecţiilor. Magazinul va fi amplasat la parterul mall-ului, pe o suprafaţă de 170 mp, într-o locaţie în care eleganţa vestimentară specific italiană se va combina cu accesoriile unei mărci renumite în întreaga lume.

Producătorii Motivi poziţionează îmbrăcămintea în formatul „city” şi se adresează femeilor de până la patruzeci de ani, dornice să încerce un look îndrăzneţ, plin de rafinament.

În total, Iulius Mall va aduce la Suceava 150 de magazine cu branduri naţionale şi internaţionale, cel mai modern cinematograf din Suceava, cu zece săli de cinema, un hipermarket Auchan de 10.500 mp, primul sport pub din Suceava, un teren modern de fotbal, o zonă foodcourt cu 12 restaurante amenajate după ultimele tendinţe, un casino şi fântâni arteziene.

Printre numele care şi-au anunţat prezenţa în cadrul mall-ului se numără: hipermarketul Auchan, magazinul de bricolaj Bricostore, Cinema City, Artigli, Steilmann, McDonald’s, Sugar Club, Mini Blu, Diadora, Motor, Yunker, Leonardo, Bam Boo şi Meli Melo.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modă italiană şi articole sportive de marcă, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Modă italiană şi articole sportive de marcă, la Iulius Mall Suceava3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VORBE...VORBE...VORBE trimis de
(25 iun 2008, 11:38:52
Ce tot va laudati voi sucevenii ca Iulius Mall Suceava este cel mai mare din Moldova nhu este adevarat a fost si va fi in continuare la Iasi cel mai mare magazin din toamna avind 350 magazine toate straine asa ca nu va mai laudati voi sucevenii pentru ca degeaba va laudati iar lauda de sine nu miroase a bine.
1.1  RE: VORBE...VORBE...VORBE trimis de
(25 iun 2008, 11:48:31
sa'ti trag la M*E ieseanule ... te'a intrebat cineva cv? stf in gura de bozgor imputit
2.   INVITAM SUCEVENII SA VINA LA IASI trimis de
(25 iun 2008, 11:48:12
INVITAM TOTI SUCEVENII CARE VOR SA SE DISTREZE SA VINA LA IASI PENTRU CA IN ACEST AN IASUL IMPLINESTE 600 ANI DE ATESTARE DOCUMENTARA ASA CA TOTI CEI CARE LE PLACE DISTRACTIA BUNUL GUST TEATRUL SPECTACOLELE IN AER LIBER II ASTEPTAM LA IASI CA SA NE PUTEM DISTRA IMPREUNA FIINDCA AICI IN IASI SUNT FOARTE MULTI SUCEVENII DAR SI DIN JUDETULSUCEAVA ADICA BUCOVINENI ASA CA VA ASTEPTAM LA PROGRAMULMARATON ORGANIZAT DE PRIMARIA MUNICIPIULUI IASI SI DE DOMNUL PRIMAR GHEORGHE NICHITA.VA ASTEPTAM IN NUMAR CIT MAI MARE ATIT LA ATESTAREA DOCUMENTARA A 600 ANI CIT SI LA SARBATORILE IASILOR SFINTA CUVIOASA PARASCHEVA.VA ASTEPTAM.
2.1  RE: INVITAM SUCEVENII SA VINA LA IASI trimis de
(25 iun 2008, 11:59:38
Mai istetule cu accent de peste Prut ....

Noi nu te invitam in luna august cand se implinesc 620 de ani la atestarea documentara a orasului Suceava ....

Pe cand Stefan cel Mare domnea in Cetatea de Scaun a Sucevei , voi nici nu existati pe harta !

Iar chestia cu IULIUS MALL , te oftici ca va fi mai aratos decat al vostru ???

Sa-ti mai reamintesc de Shopping City Suceava , Carrefour , Selgros, Metro , Kaufland , etc....le aveti si voi ...si nu ne ofticam !

Daca taceai , filozof ramaneai ...
3.   ! trimis de
(25 iun 2008, 12:28:24
Bam Boo e misto sunt lucruri f interesante si atmosfera calda. [nu e clubul din Mamaia:(]
4.   Asa se citeste, da se scrie diferit :)) trimis de
(25 iun 2008, 13:09:02
sorry da nu am auzit de firma Yunker, poate Junker ai vrut sa scrii
5.   Romena trimis de
(25 iun 2008, 15:22:06
Atata timp cat din Ungaria, Austria, Germania, Franta ( online, LaRedoute ) sau chiar Ucraina se pot lua produse de firma la preturi mai mici cu 30-40% decat cele ale flamanzilor proprietari de shop in mallurile Moldovei, eu le doresc respectivilor comercianti sa ma pupe pe portofel.
6.   Haine in regim outlet trimis de
(25 iun 2008, 16:07:51
Tot hainele de la outlet sunt mai convenabile, ca le iei la pret de nimic in comparatie cu ce scoruri vor fi la magazinele din mall. Adica de ce sa dai 120 coco pe o pereche de blugi, cand poti s-o iei cu 20-25?
6.1  RE: Haine in regim outlet trimis de
(26 iun 2008, 08:22:20
Fiecare e liber sa aleaga cu ce se imbraca si cat e dispus sa plateasca, OK?
7.   Da da trimis de
(26 iun 2008, 11:00:59
o sa fi mijto.......vizavi e carrefour...chiar fain o sa fie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei