Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iun 2008 - Anul XIII, nr. 147 (3828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu i-a scris lui Olteanu, nemulţumit că se întârzie procedura la Mitrea şi Năstase

Miercuri, 25 Iunie 2008 (13:31:58)

Preşedintele Băsescu i-a transmis preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, nemulţumirea sa faţă de faptul că, prin votul de marţi, deputaţii întârzie "nepermis de mult" procedura de avizare a începerii urmăririi penale a lui Mitrea şi Năstase, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
  Potrivit surselor citate, şeful statului i-a scris, miercuri dimineaţă, o scrisoare lui Bogdan Olteanu, prin care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că, prin votul de marţi, care a fost anulat din lipsă de cvorum, Camera Deputaţilor întârzie "nepermis de mult" procedura de avizare a începerii urmăririi penale a lui Miron Mitrea şi Adrian Năstase.

Traian Băsescu şi-a exprimat nemulţumirea pentru că "dosarele celor doi foşti miniştri Mitrea şi Năstase nu pot face obiectul urmăririi penale, aşa cum se solicita de către procurorii Ministerului Public, deoarece Camera Deputaţilor întârzie nepermis de mult procedura de avizare", au precizat aceleaşi surse.

"Preşedintele este nemulţumit că, prin votul de ieri (marţi - n.r.), parlamentarii foşti şi actuali miniştri au privilegii şi sunt mai presus de lege", au mai declarat sursele citate.

Mai mult, Băsescu a atras atenţia că "Parlamentul nu trebuie să se substituie Justiţiei". El solicită Parlamentului să găsească cele mai rapide căi pentru a permite autorităţilor judecătoreşti să-şi desfăşoare activitatea.

Camera Deputaţilor nu a avut cvorum, marţi, la votul asupra cererilor de începere a urmăririi penale a lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea, exprimându-şi votul doar 208 deputaţi.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, anunţase anterior votului că pentru a se întruni cvorumul era necesară prezenţa a 220 de deputaţi.

Votul Camerei Deputaţilor în cazurile lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea ar putea fi reluat în toamnă sau într-o eventuală sesiune extraordinară, după ce nici în Biroul Permanent de marţi după-amiază nu a fost cvorum, iar sesiunea parlamentară se încheie miercuri, după şedinţa comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu i-a scris lui Olteanu, nemulţumit că se întârzie procedura la Mitrea şi Năstase.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu i-a scris lui Olteanu, nemulţumit că se întârzie procedura la Mitrea şi Năstase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei