Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iun 2008 - Anul XIII, nr. 147 (3828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avertizare poliţie

Hoţii de detectoare radar şi sisteme GPS din maşinile sucevenilor s-au întors

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seria furturilor din maşinile sucevenilor, în special de detectoare radar şi sisteme GPS, a reînceput, numai în noaptea de duminică spre luni fiind înregistrate două astfel de fapte pe raza municipiului Suceava.

După ce-au avut câteva luni de linişte, judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava se confruntă din nou cu astfel de fapte, încercând acum să dea de urma autorilor.

Interesant este faptul că recent au fost eliberaţi din arest trei dintre cei cinci indivizi încarceraţi preventiv la Buzău, la mijlocul lunii martie a.c., pentru comiterea a zeci de furturi din auto de radare şi detectoare GPS, fapte petrecute pe raza mai multor judeţe, printre care şi Suceava.

Din acest motiv, anchetatorii cred că eliberarea celor trei hoţi din auto nu este o simplă coincidenţă cu cele trei furturi din auto înregistrate în ultima perioadă pe raza municipiului Suceava.

 

Acţionează noaptea, prin spargerea geamului de la una din portiere 

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în noaptea de 22/23 iunie a.c., persoane necunoscute au spart geamul de la portiera dreapta-faţă al unui autoturism marca Audi A6, parcat în cartierul Obcini.

Proprietarul maşinii, Adrian J., în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, le-a spus poliţiştilor că din autoturism au fost furate un aparat de detectare radar şi un sistem GPS, ambele în valoare de 3000 de lei.

În cursul zilei de luni, poliţiştii au fost sesizaţi despre o altă faptă similară, comisă în noaptea precedentă, tot pe raza cartierului Obcini. De data aceasta, vizată a fost o autoutilitară „Fiat”, din care hoţii, care au folosit acelaşi mod de operare –spargerea geamului, au furat un CD-player şi o staţie de emisie-recepţie, prejudiciul fiind de aproximativ 2000 de lei.

 

Veneau cu taxi-ul la furat 

Judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava nu au mai avut de-a face cu astfel de fapte încă din luna martie a acestui an, când autorii celor şapte furturi de detectoare radar şi sisteme GPS din maşinile sucevenilor, fapte înregistrate în perioada ianuarie-februarie 2008, au fost identificaţi în persoana a trei elevi din municipiul Bacău, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, precum şi doi taximetrişti, din aceeaşi localitate. Rolul acestora din urmă era acela de a-i transporta pe hoţi cu taxi-ul la Suceava.

Cei cinci, informa atunci poliţia, aveau să fie arestaţi preventiv şi încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, fiind suspecţi şi în alte zeci de furturi din auto, cu acelaşi mod de operare, înregistrate pe raza localităţilor Botoşani, Bacău, Vaslui, Galaţi, Buzău, Focşani, Braşov, Fălticeni şi Oneşti.

Judiciariştii  mărturiseau la acea vreme că hoţii „cu ghiozdan” au furat zeci de detectoare radar şi sisteme GPS, reuşind să spargă şi 13 maşini, într-o singură noapte.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii de detectoare radar şi sisteme GPS din maşinile sucevenilor s-au întors.
 Vizualizări articol: 1511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hoţii de detectoare radar şi sisteme GPS din maşinile sucevenilor s-au întors5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pai bah trimis de
(25 iun 2008, 11:24:29
fratilor, trebuie sa va treziti si voi. Am stat ani buni in Bucuresti, si acolo nu trebuie sa iti lasi nimic in masina, nici macar actele masinii, daramite detectoare radar, GPS-uri, cd playere si mai stiu eu ce.

Va mai recomand, ca in trafic sa va inchideti usile, pentru ca e la mare moda si furtul din intersectii direct din masina prin diverse metode. Nu cred ca e cazul sa ne panicam tare, dar mai multa grija nu strica nimanui.

Eu am ramas surprins cand am zarit in SV, pe bordul unui Audi pe la 1 noaptea, un detector Beltronics V955, care valoreaza vreo doi banuti...
2.   Sa moara ma-sa trimis de
(25 iun 2008, 11:36:56
Pai da mai tata, ca noi suntem smecheri si lasam GPS si detector de radar pe bord, noaptea, intr-o masina mai "rasarita" si dupa aia ne miram de ce au spart-o.

Spune bine primul comentator. In sud nu prea lasi la vedere gps-uri si altele nici ziua, apai noaptea.

Mare atentie cu actele lasate in masina peste noapte... Firmele de asigurari nu prea onoreaza polita casco daca masina este furata cu tot cu acte...
3.   Am in portbagaj un caine trimis de
(25 iun 2008, 12:22:26
Vai , si eu care lasam in fiecare noapte actele , banii telefonul si altele in masina, de acum voi fi mai prudent. Ce bine ca am aflat sa nu imi mai las lucrurile de valoare in masina. Si eu imi lasam si cheia de la masina in masina, ca sa nu o pierd sau sa nu raman incuiat de afara.

Acum serios vorbind, cred ca prostii aia de proprietari is la fel de vinovati ca si hotii. Lucrurile de valoare nu se lasa in masina, si asta e o regula valabila in toata Europa, nu doar la noi. Au fost sparte masini ale politicienilor, ale mafiotilor, medicilor, avocatilor etc. Hotii fac mici diferente cand opereaza. Dar e bine ca-l avem pe nea Halaicu, care ii va prinde si ii va ciomagi in beciul politiei, poate se vor mai linisti baietii.
4.   ! trimis de
(25 iun 2008, 12:36:25
si mie mi-a fost sparta masina dar la mare tot asa am lasat suportul fixat iar gps-ul in torpedou, inca ma lupt cu banca pt decontarea banilor... asta e invatatura
5.   Aaa trimis de
(25 iun 2008, 16:04:21
si mie mia fost sparta masina in luna februarie , miau luat gps , dar politia romana la recuperat de la hotii din buzau.. sa lea dea cite un macel in arest de sai lecuiasca de furat , ca la munca nu pun mina, . daca ar scoate astia o pedeapsa sa le friga degetele hotilor cu carbuni aprinsi , poate asa avem liniste . , nu sa stai cu stres cati fura geanta, masina , casa , pe tine te fura intro buna zi.. putorile ,
5.1  RE: Aaa trimis de
(25 iun 2008, 16:49:47
miau in sus si miau in jos....here kitty kitty kitty, time for your grammar lessons
5.2  RE: Aaa trimis de
(25 iun 2008, 21:16:03
Bestial:))
6.   Recomand folie incolora antiefractie trimis de
(25 iun 2008, 18:48:46
te scapa de griji !
6.1  RE: Recomand folie incolora antiefractie trimis de
(26 iun 2008, 00:02:06
Nu au voie decat politistii cu aiatongue
6.2  RE: Recomand folie incolora antiefractie trimis de
(26 iun 2008, 01:13:09
nu,vorbesc serios,folia antiefractie e incolora,practic e invizibila pe geam....
7.   Fk trimis de
(25 iun 2008, 18:57:14
sa le implanteze GPS, sa stie de ei..............! (dar oare cei cu masini benga nu fura ?! ). fk mama lor!
8.   Xx trimis de
(26 iun 2008, 10:53:32
isi ia el Jugariu un alt audi ca are de unde, dapai un GPS . Lasa sa se mai ingrase si altii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei