Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban: Nu pot fi consideraţi de dreapta oamenii care vând granit când sunt primari

Vineri, 18 Aprilie 2008 (13:31:42)

 Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, la Congresul extraordinar al liberalilor consacrat fuziunii PNL-AP, că adevărata dreaptă din România este PNL şi nu acei oameni care vând granit când sunt primari, sau acei oameni care nu ştiu decât să calomnieze, să atace şi să injure.
  "Congresul de astăzi este un congres care trebuie să transmită un mesaj clar către cetăţenii României: Dreapta democratică, europeană, civilizată, orientată spre dezvoltare şi progres în România este PNL, pentru că nu pot fi consideraţi de dreapta în România, oamenii dintr-un partid care vând granit atunci când sunt primari, prin firmele lor, scaune de plastic către stadioane şi trenuri, care vând locuri de joacă tot atunci când sunt primari, care nu ştiu decât să calomnieze şi să inventeze, să atace, să creeze conflicte şi să injure", a susţinut Ludovic Orban.

În loc să vorbească despre fuziunea PNL-AP, liderul PNL a preferat să-i încurajeze şi să le adreseze liberalilor sfaturi pentru campanie.

"Ne aşteaptă o bătălie în care fiecare liberal trebuie să ştie că nu se bate numai pentru el sau pentru PNL, ci pentru România. Oricâţi detractori am avea, oricâte stângăcii am comite, oricâte dispute ar fi în PNL, nimeni din România nu poate să conteste rezultatele guvernării liberale. În patru ani, se poate spune că PNL a realizat cotitura din evoluţia României, iar datele sunt cele care vorbesc. Am reuşit să eliberăm România de sărăcie, de şomaj, de teama de a nu avea locuri de muncă bine plătite. Aveţi încredere în forţele voastre, avem o carte de vizită cu care putem să ne prezentăm fără să ne fie ruşine în faţa oamenilor. Avem un obiectiv şi anume ca românii să ajungă să trăiască în românia la nivelul mediu al cetăţenilor din Europa", a spus Orban, menţionând că liberalii nu trebuie însă "să se culce pe o ureche".

În final, liberalul le-a urat un Paşte fericit colegilor de partid şi i-a îndemnat să iasă în stradă, să ajungă la fiecare uşă şi să facă cunoscută politica şi soluţiile propuse de PNL, spunându-le să dea la o parte conflictul, şi demagogia populistă.

"PNL poate să câştige alegerile, depinde numai de noi să îndeplinim acest obiectiv", a conchis Orban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: Nu pot fi consideraţi de dreapta oamenii care vând granit când sunt primari.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: Nu pot fi consideraţi de dreapta oamenii care vând granit când sunt primari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   HAI ! trimis de
(18 apr 2008, 13:49:33
Orban ne-a indemnat sa iesim in strada !!!! Unii din convingere, altii, cei mai multi, de nevoie !!! HAI !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei