Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hagi despre Oţelul-Steaua: Mă aştept la un spectacol, dar titlul nu se va decide după acest meci

Vineri, 18 Aprilie 2008 (20:45:14)

Fostul antrenor stelist Gheorghe Hagi a declarat, vineri, la Galaţi, că se aşteaptă ca partida de sâmbătă, dintre Oţelul şi Steaua, să fie un spectacol, însă a precizat că titlul nu se va decide după acest meci, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Mă aştept la un spectacol mâine, e meciul lui Grigoraş şi al lui Lăcătuş, foşti colegi de-ai mei, şi cine va fi mai inspirat dintre ei va câştiga. Oricum titlul nu se va decide după meciul de mâine, mai sunt etape, mai sunt multe puncte puse în joc, iar la sfârşit cea mai puternică şi cea mai bine organizată echipă va câştiga", a spus Hagi.

Întrebat dacă se aştepta ca Steaua să ajungă pe primul loc în clasament, Gheorghe Hagi a răspuns: "Am spus de la început că se vor pierde multe puncte. Steaua a avut constanţă şi a ajuns unde a ajuns, dar şi CFR are meritele ei. Mâine totul se poate schimba, însă nu pot vorbi dinainte, dar alţii o fac".

Fostul internaţional a precizat că este o coincidenţă faptul că el se află la Galaţi în acelaşi timp cu Steaua. El a menţionat că nu va asista la partida de sâmbătă, deoarece în aceeaşi zi au loc la Galaţi semifinalele unei competiţii de fotbal ce îi poartă numele, rezervată copiilor cu vârste între 10 şi 12 ani.

Referitor la faptul că jucătorii stelişti au afirmat că este şi meritul lui dacă Steaua va câştiga titlul, Hagi a spus: "Meritele mele sunt că am dus echipa în Liga Campionilor, în rest e altceva".

Hagi crede că actuala reprezentativă a României are un potenţial foarte bun. "Avem potenţial foarte bun, avem un lot valoros, Piţurcă are multe alternative. Joacă un fotbal foarte bun şi le dau mari speranţe. Noi suntem cu toţii alături de ei, sperăm să fie sănătoşi atunci (n.r. - la Campionatul European), va fi foarte foarte greu dar în fotbal nimic nu e imposibil", a menţionat fostul căpitan al naţionalei României.

Gheorghe Hagi a declarat că ar dori ca o echipă din România să treacă de faza grupelor Ligii Campionilor. "Ne dorim ca o echipă românească să treacă de grupe, vom vedea însă ce campanii se vor face în vară. Să sperăm că vor fi inspirate şi anul acesta măcar una dintre echipe să depăşească faza grupelor", a adăugat el.

Hagi a afirmat că fiul său Ianis ar vrea ca Manchester United să câştige Liga Campionilor în acest an, însă el este împărţit între echipa engleză şi FC Barcelona şi crede că una dintre acestea se va impune în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Tehnicianul a precizat că în opinia sa cel mai în formă fotbalist este Cristiano Ronaldo, care este şi idolul fiului său. "Cristiano Ronaldo a crescut foarte mult în ultimii doi ani şi va fi primcipalul candidat la Balonul de Aur", a menţionat Gheorghe Hagi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hagi despre Oţelul-Steaua: Mă aştept la un spectacol, dar titlul nu se va decide după acest meci.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hagi despre Oţelul-Steaua: Mă aştept la un spectacol, dar titlul nu se va decide după acest meci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei