Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Fuziunea este răspunsul PNL pentru politicienii care şi-au vândut valorile ideologice

Vineri, 18 Aprilie 2008 (14:52:14)

Preşedintele PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că fuziunea dintre cele două formaţiunei este răspunsul pe care dreapta autentică îl dă tuturor politicienilor care şi-au vândut valorile ideologice şi care sunt incapabili să gândească politici pentru modernizarea României.
  "PNL va rămâne în istorie ca partidul integrării europene. Astăzi (vineri -nr), PNL demonstrează încă o dată că este un partid modern, ancorat în realităţile româniei şi împreună cu prietenii din AP, consideră că este momentul ideal pentru refacerea dreptei româneşti. Fuziunea PNL cu AP este o necesitate pentru modernizarea continuă asocietăţi româneşti. În contextul în care stânga îşi radicalizează discursul său care limitează dezvoltatrea clasei de mijloc, iar construcţiile politice bazate pe cultul personalităţii ameninţă esenţa democraţiei în România, PNL trebuie să ia atitudine. Fuziunea este răspunsul pe care dreapta autentică românească îl dă tuturor politicienilor care şi-au vândut valorile ideologice şi care sunt incapabili să gândească politici pentru modernizarea României", a susţinut Tăriceanu.

Liderul liberalilor a menţionat că PNL propune în acest moment un proiect politic liberal deopotrivă pragmatic şi civc, şi o politică ce respectă voinţa şi mandatul cetăţenilor, dar şi un pact politic bazat pe valorile liberalismului. El a subliniat că "PNL a fost şi va rămâne în continuare singurul reprezentul al dreptei în România".

El a le-a vorbit liberalilor şi viitorilor liberali - reprezentanţii AP, despre proiectele şi succesele înregistrate de guvernarea PNL, spunându-le că "România încă mai are nevoie de măsuri de dreapta" pentru continuarea modernizării şi asigurarea prosperităţii.

Preşedintele PNL a ţinut arate recunoştinţa actualilor liberali faţă de seniorii liberali care nu şi-au trădat principiile timp de 45 de ani.

"Ascultându-i pe Radu Cîmpeanu şi Sorin Bottez mă gândeam că sunt oameni în PNL şi în România care nu şi-au trădat timp de 45 de ani valorile şi principiile. E obligaţia noastră să le arătăm tot respectul şi recunoştinţa pentru eforturile şi marile sacrificări pe care le-au făcut în slujba liberaluismului românesc", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PNL i-a anunţat a spus că a votat fuziunea şi în numele preşedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care nu a putut veni la congres din motive de sănătate.

În finalul discursului său, Tăriceanu le-a urat atât liberalilor cât şi noilor lor colegi, succes în alegerile care vor veni, dar şi "Sărbători fericite!", mulţumindu-le pentru prezenţa lor la Congres.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Fuziunea este răspunsul PNL pentru politicienii care şi-au vândut valorile ideologice .
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tăriceanu: Fuziunea este răspunsul PNL pentru politicienii care şi-au vândut valorile ideologice5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei