Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reguli noi

Noul prefect Băişanu vrea să bage milităria în Palatul Administrativ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul prefect de Suceava Ştefan Alexandru Băişanu este pus pe fapte mari în Palatul Administrativ. După ce, încă de la învestire, a anunţat că va instaura disciplina în Prefectură, Alexandru Băişanu a declarat, ieri, că de săptămâna viitoare va impune un set de reguli care vor trebui respectate de toţi salariaţii, începând cu cei doi subprefecţi, Orest Onofrei şi Dumitru Paşniciuc, până la angajatul cel mai mic în grad.

Prima schimbare va fi la nivelul Cancelariei prefectului, unde vor fi păstraţi doar consilierul pentru problemele romilor şi secretara. Directorul de cabinet şi cei doi consilieri personali vor fi aduşi din afara instituţiei, dar numele lor nu a fost încă dezvăluit de prefect.

Vor mai fi schimbaţi din funcţii şi unii dintre directorii şi şefii de servicii, cu respectarea legislaţiei, a precizat Băişanu, dar tot fără a face publice deocamdată serviciile sau numele celor vizaţi.

„Săptămâna viitoare voi stabili atribuţiile celor doi subprefecţi şi categoric amândoi vor munci. În fiecare luni, cu subprefecţii şi directorii voi face un plan de bătaie, cu obiective şi termene, iar vinerea îi chem la raport, să văd ce au făcut, dacă au făcut, dacă nu, de ce”, a declarat prefectul.

 

Pauză de masă doar pentru angajaţii care stau peste program

De asemenea, Alexandru Băişanu a spus că va urmări cu foarte multă atenţie programul de lucru al angajaţilor şi că nimeni nu va pleca din instituţie în timpul programului fără bilet de voie şi nu-şi va rezolva probleme personale în acest interval.

„Voi eficientiza programul de lucru în aşa fel ca fiecare să-şi termine ceea ce are de făcut în timpul programului şi să nu mai aibă nevoie de ore suplimentare. Pauză de masă vor avea doar cei care trebuie să stea peste program, dar voi verifica orele suplimentare. Am să scot toate jocurile de pe calculatoarele instituţiei, precum şi celelalte <tentaţii>”, şi-a anunţat prefectul planurile pentru perioada imediat următoare.

În cursul zilei de ieri urma să se finalizeze şi rocada biroului cu fostul prefect Orest Onofrei. Acesta va coborî în biroul de la parter, iar Alexandru Băişanu va urca în cel de la primul etaj din Palat.

Deşi secretara pe care a avut-o Orest Onofrei rămâne în continuare angajată la cabinetul prefectului, ea îl va însoţi la parter pe cel care i-a fost şef în ultimii 3 ani, iar Băişanu îşi va aduce în biroul de la etaj propria secretară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul prefect Băişanu vrea să bage milităria în Palatul Administrativ.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Noul prefect Băişanu vrea să bage milităria în Palatul Administrativ3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TICHETE CADOU trimis de
(18 apr 2008, 11:15:50
AJUTATINE SA PRIMIM TICHETE CADOU SI NOI CEI DIN ENCLAVA -COM.HORODNIC DE SUS! MA REFER LA ANGAJATII DIN INVATAMANT.MULTUMIM!
1.1  RE: TICHETE CADOU trimis de
(18 apr 2008, 16:43:33
Pai, asa scrie unul din...invatamint? Ajutatine!!! corect: ajutati-ne... Ajutati-i sa invete putina gramatica a limbii romane!
2.   Grija man grija... trimis de
(18 apr 2008, 11:45:23
Degetele pe care calci azi ar putea fi atasate de fundul pe care va trebui sa-l pupi minebig grin
3.   Militaria trimis de
(18 apr 2008, 11:54:28
,,Militaria,, trebuie sa inceapa intai cu propria persoana si apoi cu ceilalti.

Adica fii critic cu tine, analizeaza-te, vezi ce iti lipseste si apoi pretinde celorlalti

etica, punctualitate, corectitudine si profesionalism.
4.   DA trimis de
(18 apr 2008, 13:02:30
VRAJALA....................LAS
5.   Daca sunteti asa de hotarat trimis de
(18 apr 2008, 13:19:42
...ar fi bine sa-i taiati sinecura lui Corneliu Vornicu de la Termica Suceava,de unde ia o caciula de bani lunar si pe la 12 ziua deja urca in oras,obosit dupa cele doua jumatati de zi pe saptamana in care se opinteste sa mai faca cate un RCA pe la cate un fraier de salariat.Cat despre uleiul de masini pe care-l vinde prin ACM Group la Primaria Suceava chiar nu-l vede nimeni ca e in compatibilitate cu functia de consilier local?Chiar nu se ia nimeni de afacerile necurate ale acestui individ?Haideti,Domnule Prefect,nu e chiar asa de greu!
5.1  RE: Daca sunteti asa de hotarat trimis de
(18 apr 2008, 13:21:12
scuzati,e in incompatibilitate totala,asta am vrut sa spun
6.   D-l Prefect saboteaza concurenta trimis de
(18 apr 2008, 13:28:47
Dar cu propria televiziune locala , ce va face domul Prefect Baisanu ?

O sa-l vedem zilnic la PLUS TV cum rezolva dansul problemele judetului ...

Dar problema e , daca o sa mai avem unde sa-l vizionam , pentru ca d-l prefect s-a dat cu UPC -ul lu peste prajit , ne acordand drept de retransmisie in reteaua de cablu RDS pentru PLUS TV !!!

Asa ca , o sa se mai uite la ** minus tv ** doar pacalitii UPC , care sunt intr-o mare migrare spre concurenta ...

Intrebare de baraj pentru d-l prefect ... Cu ce suma cotizeaza UPC-ul si Bluf Telepomul pentru reclamele difizate pe post ????

O sa ramaneti cu reclamele si audienta zero ...
7.   Intai sa se uite in propria curte si dupa aia.... trimis de
(18 apr 2008, 13:56:03
Aroganta si egoismul sunt doua ,, calitati" ale d-lui Baisanu, ar trebui sa nu uite ca este muritor si nu este mai sus de D-zeu, intai sa invete sa se poarte cu cei din jur, clienti , angajati si apoi sa ceara si de la altii ceva, in rest sa nu uite ca mai sunt cateva luni pana la alegerile generale si dupa aia..........
8.   VESNIC ESTE DUMNEZEU trimis de
(18 apr 2008, 14:10:42
AI IMBATRINIT BA FRATE SI INCEPI SA TE SCLEROZEZI NU MAI ESTI TU CEL DE ODINIOARA DIN VREMURILE BUNE CAND TRAGEAM CHEFURI SI PETRECERI AI ARATAT DESTUL E VREMEA SA COBORI IN TURMA SI SA LASI LOCUL ALTORA BA SANDU CE E ESTE TRECATOR ? OMUL ! CE STE VESNIC ? DUMNEZEU , IAR TU ESTI DOAR O BOARE DE VANT PESTE VESNICIA VREMII ,ATI PIERDUT DE ACU LA SAPA NENE SAU LA SFORI
9.   La munca cu pocaitul trimis de
(18 apr 2008, 15:18:22
HEHEHE l-a pus la munca pe pocait....HAHAHAHAAH sa-l vedem pe orest cum se opinteste sa munceasca peste program ca sa termine norma....mai tineti minte cum spunea orest ca e apolitic si vrea sa faca administratie? Ia sa-l vedeti in toamna cum candideaza la deputati!! CIne cunaoste stie!!
10.   Inceput... trimis de
(18 apr 2008, 17:30:29
Nu cred ca Baisanu are timp sa faca ceea ce si-a propus. Toti edilii cand vin la putere sunt pusi pe fapte mari, pe reorganizari, etc. Problema e ca nu au facut nimic. Vorbe si doar vorbe. Schimbarile pe care vrea sa le faca Baisanu sunt bune, dar... irealizabile. Eu ii urez bafta, dar personal nu cred ca o sa faca mare branza acolo la Prefectura. Sper sa ma insel (pentru binele nostru).
11.   Se poate? trimis de
(18 apr 2008, 18:54:02
Daca nea prefectu asta scoate jocurile de pe calculator din Prefectura, poate ni le da noua,celor din Primarie,ca ne-am saturat de ale noastre si de citit presa pe net.
12.   TIGAN trimis de
(18 apr 2008, 19:48:03
De cosilierul romillor este mare nevoie.Buna masura,de altfel ca si restul de maruntisuri pe care le-a prins in maretul sau program.Propun ca biletele de voie sa fie scrise pe hartie igienica ca sa foloseasca la ceva.Cine va semna aceste bilete?Daca domnul prefect le semneaza sa fie platit cu o retributie corespunzatoare acestei munci.
13.   Cit era subprefect trimis de
(18 apr 2008, 20:18:52
Nu i-a dat voie Orest sa scoata jocurile de pe calculator,atunci cind era doar subprefect? Toti mediocrii incep in forta si termina precum...adolescentii.Autorita trebuia sa fie deja cistigata pina acum si nu impusa prin viol administrativ.Te-ai demascat Hombre....
14.   Militaria trimis de
(18 apr 2008, 20:36:04
trebuie sa inceapa mai intii cu taticutu
15.   Doamne ajuta trimis de
(18 apr 2008, 21:31:38
foarte bine trebuie sa inceapa cineva sa faca ordine in toate birourile ca asa nu se mai poate,doamne ajuta domnule prefect.
16.   Mai mult....fum, de cat....foc trimis de
(18 apr 2008, 22:31:13
dar fara....fum , nu poti aprinde....focul.

inceputul , todeauna este mai....palid , dar se vede o ....lumina in....."intunericul " care ne....inconjoara.

sa fie intr-un ceas....bun !!!!!
17.   Incercare trimis de
(18 apr 2008, 23:39:34
ce ati spune sa criticati dupa fapte si nu doar dupa exprimarea unor intentii; lasati-l sa le puna in practica; greseala se pedepseste nu intentia...

bravo tuturor celor care au incercat si reusit sa faca ceva bun.

e usor sa critici; si sigur nu gresesti daca nu incerci!!!

succes.
18.   Indemn trimis de
(19 apr 2008, 03:14:02
Nu fi asa dur Stefane ca e prea scurt timpul;Ti-ar fi placut ca Orest sa te fuuu...a asa?De aia nu uita cand ai un subaltern,freaca-l ca mai tarziu s-ar putea sa te frece el.
19.   Nu cred trimis de
(19 apr 2008, 07:02:18
Nu cred ca Baisanu o sa faca ceva. Chestia cu militaria e o aberatie. Nu ca nu ar fi necesara. Dar ideea e ca mai bine tacea si facea decit sa se laude in presa cu ce o sa faca si o sa dreaga. In plus. O vorba de-a noastra zice: cateii dintai turba!

Cred ca Baisanu prin iesirea asta in presa a incercat un 6x6 dar a iesit de fapt un 2x2, adica corigent domnule prefect!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei