Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Prodan: „Legea nu se schimbă cum vrea Gheorghe Flutur”

Vineri, 18 Aprilie 2008 (17:33:47)
Preşedintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a ţinut să-i explice liderului democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, că legislaţia privind organizarea teritorială a României şi a administraţiei publice locale nu s-a modificat. Declaraţiile liderului liberal vin după ce Gheorghe Flutur a anunţat că, în situaţia în care va câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, acest lucru va însemna că el va fi premierul judeţului, iar viitorii primari vor fi miniştrii cabinetului său. „Legea administraţiei publice locale nu se schimbă cum vrea Gheorghe Flutur”, a subliniat Tiberiu Prodan. El a adăugat că este posibil ca declaraţiile lui Gheorghe Flutur să fie făcute ca urmare a „nostalgiilor” pe care acesta le-ar avea din perioada când a fost ministru în Guvernul Tăriceanu. „Punem aceste declaraţii pe seama nostalgiilor din trecut, dar şi pe seama visurilor avute anterior şi a promisiunilor pe care le-a avut”, spune preşedintele PNL Suceava. Tiberiu Prodan a explicat că, în timp ce unii îşi doresc „să formeze Guverne”, actualul Executiv condus de Călin Popescu Tăriceanu continuă să vină în sprijinul comunităţilor locale. Prodan a precizat că, recent, Guvernul Tăriceanu a aprobat alocarea a 130 de miliarde de lei vechi pentru mai multe localităţi din judeţul Suceava, fonduri care vor fi folosite pentru realizarea mai multor proiecte de dezvoltare locală. „Asta înseamnă o atitudine corectă şi responsabilă a unui prim-ministru şi anume să distribuie banii de care dispune Guvernul pentru a sprijini dezvoltarea comunităţilor locale”, a încheiat Tiberiu Prodan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan: „Legea nu se schimbă cum vrea Gheorghe Flutur”.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prodan: „Legea nu se schimbă cum vrea Gheorghe Flutur”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   GAINARII trimis de
(19 apr 2008, 08:16:07
Domle! ftlutur este un om de mare ONOARE . El a spus si in 2004, ca va face mai multe abatoare in tara si ii va dovedi lui Nastase, ca a facut o treaba mai buna el cu abatoarele decat Nastase cu Salile de spport. Acuma ce ne mai promite fluturas ca cele din 2004, sant 00000!!!!!!??????
2.   Aprodul Purice trimis de
(19 apr 2008, 08:47:20
Ba, a-prod(an) mic cit un purice, mai vorbesti dupa ce tot Siretul stie ce ai pus la cale? Lumea cunoaste planurile voastre peneliste de a-i defaima pe rivalii vostri prin orice mijloace murdare. Se stie ca vrei ca zi de zi sa apara cite ceva, oricit de minciuna ar fi, impotriva celor care sunt acum in PDL.Dar ai uitat un lucru. Circul pe care il oferi este citit si atita. Lumea s-a desteptat si stie ca sint manevre politice la mijloc. Nu ne mai lasam pacaliti de alde ca voi si votul va demonstra asta.
3.   Yyy trimis de
(19 apr 2008, 09:31:40
bai c a c a t u l e, ai uitat cine te - a scos senator in 2004? cine dracu auzise de Prodan? poate de la fotbal. Im pu ti t mai esti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei