Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Mîrza îi explică lui Vasile Ilie strategia de reabilitare a drumurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a continuat ieri, cu explicaţiile pentru vicepreşedintele PD-L Suceava, Vasile Ilie, de data aceasta făcând referire la strategia de reabilitare a drumurilor judeţene.

Afirmaţiile lui Mîrza vin după ce Vasile Ilie a criticat starea proastă a drumurilor judeţene, şi lipsa de implicare a conducerii CJ Suceava în rezolvarea acestei probleme.

Gavril Mîrza a precizat că actualele drumuri judeţene au fost proiectate şi realizate în urmă cu 30-40 de ani, pentru un trafic de maşini de maxim 10 tone. „Infrastructura a fost făcută pentru un astfel de trafic. Şi dacă cei de la PD-L nu ştiu, în momentul de faţă, pe aceste drumuri circulă maşini de până la 80 de tone. Din acest motiv trebuie refăcută întreaga infrastructură, pentru greutatea mijloacelor de transport de astăzi”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Mîrza a spus că pentru aceasta, Consiliul Judeţean Suceava a pregătit deja 34 de proiecte în vederea obţinerii de fonduri europene pentru reabilitarea a peste 1.200 de kilometri de drumuri judeţene. În acelaşi timp, preşedintele CJ Suceava a subliniat faptul că starea drumurilor judeţene este corespunzătoare, şi cu mult mai bună decât în alte judeţe ale ţării.

„Drumurile judeţene din Suceava sunt cele mai bune. Şi dacă vor cei de la PD-L, îi invit într-o plimbare, din Suceava şi până în Caraş Severin, pentru a se convinge singuri de această situaţie”, a mai spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îi explică lui Vasile Ilie strategia de reabilitare a drumurilor.
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Mîrza îi explică lui Vasile Ilie strategia de reabilitare a drumurilor2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Invitatie trimis de
(18 apr 2008, 11:20:26
te invit stimate domn sa incepi prin a te plimba de la suceava pana la vatra dornei prin humor si c`lung moldovenesc,aici o sa ai parte de o mare dezamagire si o rasturnare de situatie,cred ca topul domniei tale va arata exact invers,eu indraznesc sa`ti spun ca noi suntem pe ultimul loc,au mai fost si altii prin tzara si au constatat cu totul altceva...in sensul ca noi suntem ultimii si stam cel mai rau...sunt portiuni unde efectiv nu ai cum sa eviti,strangi din dinti si o iei de`a dreptul prin gropi!!

nu stiu cum de ai atata tupeu sa afirmi ca drumurile din judet sunt corespunzatoare...de fapt se cheama nesimtire,furati de rupeti pe ultima suta de metri...sa mai creasca burtile cu ceva centimetri...sa aiba de unde scade pe la portile DNA!!!
2.   Nu ai inteles articolul trimis de
(18 apr 2008, 12:12:06
nu tin cu marza, in nici un fel ,dar domnule sanchez , nu cred ca ai inteles articolul , marza vorbeste de drumurile judetene.Cu toate ca am schimbat vreo 4 bucse la masina de curand mergand pana la Vatra Dornei, marzacu vorbeste despre drumurile judetene.Drumul pana la Vatra Dornei nu e drum judetean.

2.1  RE: Nu ai inteles articolul trimis de
(18 apr 2008, 12:23:53
Drumul pana la Vatra Dornei este DN. Insa administrarea acestui drum este asigurata de RA Drumuri si Poduri Suceava. Aceasta regie este subordonata direct consiliului judetean...
3.   Opj' de tone ? trimis de
(18 apr 2008, 12:13:56
Ce masini is alea care sa aiba 80 DE TONE ? Ca asa declari... Esti cu capu' bre? Pune tu masina de 80 de tone pe ORICE drum din judet si dupa aia putem vizita "cea mai adanca groapa din lume produsa de om vreodata". Si mai ales du-o pe drumul Suceava - Vatra Dornei...

Sunt intr-adevar transporturi agabaritice, insa nu cred ca a avut curaj vreun transportator sa treaca pe "bijuteria" asta de drum DN17.
4.   Ne bagam singuri in seama trimis de
(18 apr 2008, 13:31:43
Iar se baga Marza singur in seama,cu toate ca nu l-a intrebat nimeni.Scadenta vine repejor si,fiindca veni vorba,macar intrarile in judet trebuiau renovate,ca arata jalnic...Dar n-a fost timp si pt asta sau pica in sarcina altcuiva,nicidecum a Cons judetean?
4.1  RE: Ne bagam singuri in seama trimis de
(18 apr 2008, 13:53:19
N-ai inteles bre ca nu are ce renova? Vezi-l ce declara in articol: ",,Drumurile judetene din Suceava sunt cele mai bune.".

NU TI-AR FI RUSINE BAI RECLAMA LA PATEU ( vezi poza ) SA NE MINTI IN FATA? AFARA CU TINE, CA AI PRINS PANZE DE CAND STAI ACOLO SI MULGI BUGETUL JUDETULUI.
5.   Intrarile in Suceava trimis de
(18 apr 2008, 13:56:27
Nu numai ca n-au facut intrarile si iesirile din Suceava, dar au lasat sa se construiasca pana in drum si nici macar nu mai au loc unde sa lateasca strazile.

6.   Suceava-Vatra Dornei trimis de
(18 apr 2008, 14:06:10
DN17 e in administrarea Companiei de Autostrazi, Drumuri, Podete si Gropi, blah blah ... companie in subordinea guvernului care cuvern de 2 lei nu a fost in stare decit sa dea spre reabilitare (criteriile le stiu doar ei) acest DN 17 unei companii grecesti(SIC!) ... starea se vede dupa 3 ani de lucrari facute cu fundul nu cu alta parte anatomica .. si mai dureaza vreo 2 . Asa ca drumurile judetene sunt intr-adevar acceptabile dar ne omoara acest DN17
7.   Nu de explicatii ducem lipsa trimis de
(18 apr 2008, 15:46:42
acum am inteles de ce judetul asta arata ca in lumea a III-a: pentru ca dl. mirza tine toate proiectele sub cheie, la domnia sa in birou! de fiecare data cind este intrebat, dl. mirza ne arunca victorios, in fata, numarul de proiecte pe care le are "pregatite". pregatite pentru ce d-le, sau pentru cine? pe noi ne intereseaza cite proiecte ai implementat, dar se pare ca aici nu ai cu ce sa te lauzi.

aceasta atitudine nu este specifica doar lui mirza/psd. toti candidatii, toate partidele adopta aceasta tehnica, insistind pe cuvintul "proiect", care, se pare, va fi cuvintul de ordine al campaniei electorale. si e un cuvint minunat, daca stai sa te gindesti, pentru ca te situeaza in zona vagului (unde politicienii romani se simt foarte bine), permitindu-ti in acelasi timp sa faci promisiuni electorale nesfirsite.

cum am mai spus, as fi vrut sa vad o campanie profesionista, cu profesionisti, ca in lumea civilizata. dupa 20 de ani de democratie, cred ca avem dre
8.   Re-DRUMARUL trimis de
(18 apr 2008, 19:26:22
Mai ai de invatat cum se repara un drum,iar cu fundul gandesti tu,drumar amator. Doresc sa vad comentariul tau peste un an.
9.   !!!!!!!! trimis de
(18 apr 2008, 21:45:36
toate aceste comentarii ar trebui sa va atraga atentia dmnule Marza,in sensul negativ...insa...v`am auzit astazi la radio..intr`o oarecare emisiune...iar acolo trageati cu dintii de aceasta functie...sunteti pus pe stat...asta ar insemna distrugerea noastra si al acestui judet...si n`o sa permitem asta,``succes``in alegeri!
10.   Unde sunt cele 43 de proiecte?sub masa? trimis de
(18 apr 2008, 22:08:05
pe site-ul CJ sunt la capitolul proiecte depuse pentru finantare doar 11 proiecte,dintre car eunul nu are legatura cu drumurile.restul le tine MIrza in buzunar pentru cand va ajunge in opozitie la CJ?

de 16 ani cate proiecte a depus si cati km de drum judetean a reabilitat?cati bani a cheltuit in cei 16 ani pentru realbilitarea drumurilor judetene?unii spun ca ar fi putut face drumuri si in paduri cu banii pe care i-a avut! in fond daca e cinstit de ce nu pune cifre pe masa : sa vedem domn presedinte cati bani ai cheltuit pe drumuri si cati km de drum ai facut! nu emai cinstit asa decat cu vrajeli din astea de adormit pisici?
11.   Nerusinare trimis de
(18 apr 2008, 22:50:53
nerusinatule!fa o plimbare de la stulpicani la c-lung dupa care da-ti cu parerea.
12.   Banii trimis de
(19 apr 2008, 10:14:02
Eu bani dat la Mirza dar Drum nu facut .Bine s-au gindit la Bucuresti sa ne dea noua Grecilor contractul ca noi sintem Specialistii la Drumuri si Autostrazi nu Nemtii
13.   Nu sunteti bun de nimic domnule marza trimis de
(19 apr 2008, 10:21:57
Auzi sclavule din PSD, ce te face sa stai alaturi de marza? Ai incercat macar odata sa il contrazici, cu argumente logice si cu bun simt, pe orice subiect (oricat de neinsemnat)? Sunt convins ca nu poti fi chiar in totalitate de acord cu el sau chiar deloc. Te rog sa faci acest experiment la sedintele voastre. Incearca sa il contrazici usor , cu bun simt, cu argumente logice. Sa te uiti cu atentie CE FATA O SA FACA MARZA CAND O SA VADA CA NU TOTI SUNT DE ACORD CU EL. Sa vezi cum ii ies ochii din cap de ciuda ca nu toata lumea il asculta!!O sa aiba ochii bulbucati.
14.   Oare mai sunteti in stare de ceva? trimis de
(19 apr 2008, 10:27:56
parerea mea esta ca ati stat cam mult la conducere ar fi bine sa va retrageti toate armele si sa incepeti dezarmarea impotriva PDL-ului.Va-ti cam ramolit in ultima perioada si ar fi bine sa-i mai lasati si pe cei tineri,nu mai aveti mult si iesiti la pensie.LASA-TI TINERETUL LA PUTERE
15.   ???????????? trimis de
(19 apr 2008, 10:33:25
Cu respect fata de cel ce nu poate sa mai reziste fara putere.Renunta-ti la ea va face mult mai bine si nu dauneaza sanatati dumneavoastra.O sa incepeti sa faceti mult mai multe riduri de cate aveti.O zi buna!!!!!Dar dupa ce o sa aiba PDL-ul puterea.
16.   Nu stiu cititil trimis de
(19 apr 2008, 10:49:11
Premierul Calin Popescu Tariceanu a lansat, ieri,in orbita , ajungand pana la cei mai apropiati martieni,de la Oradea, atacuri dure la adresa fostilor aliati din PDL, spun�nd ca acest partid a deturnat fonduri publice �nspre propria clientela si ca este ,,partidul bordurilor si al pavelelor". Macar ei au cu ce sa se laude,dar noi nu.

,,�n Bucuresti exista partidul bordurilor si psd partidul ce se ucupa cu numararea oualelor. �n Oradea, PDL ar putea fi partidul bordurilor si al pavelelor", a spus C. P.(CODUL PENAL) Tariceanu, cu prilejul lansarii candidatilor liberali din Bihor, �n contextul discutiilor despre necesitatea �nlocuirii administratiei municipiului Oradea, dominata mai multe legislaturi de PD, respectiv actualul PDL.

17.   SUNTETI NISTE FRICOSI trimis de
(19 apr 2008, 11:16:58
59. RE: excrocii de pedelei trimis de PT EX EX EX EX EX (2008-04-19, 11:09:52) nu sti ce articol ai incalcat asa ca ferestete primim toate ip-urile de calculatoare care trimit mesaje.In zilele care urmeaza sa te astepti la un control si la o perchezitie.Afirmatia pe are tocmai ai facuto trebuie verificata.asa ca ai sa te trezesti cu noi la usa.O ZI BUNA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei