Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sabău: A fost un arbitraj foarte bun pentru Ceahlăul

Vineri, 18 Aprilie 2008 (20:46:06)

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că arbitrajul meciului de vineri, cu Ceahlăul, pierdut de bistriţeni, cu scorul de 0-1, a fost unul foarte bun pentru oaspeţi şi a precizat că şi-ar dori şi el asemenea prestaţii ale arbitrilor la partidele din deplasare.
  "Nu ştiu dacă arbitrajul a fost corect, dar mi-aş dori şi eu să am aşa un arbitraj în deplasare. E uşor să joci şi să câştigi. Orice contact, nu spun că voit, a fost sancţionat. Aşa poţi să joci în deplasare foarte bine că îţi dă 5 la sută ţie, adversarului. Dar asta este. Nu trebuie să găsim scuză arbitrului. Orice lovitură la cap, cot, a fost fault în atac. Noi ne-am făcut-o, suntem într-o situaţie neplăcută, trebuie să strângem rândurile fiindcă lucrurile se complică", a spus Sabău. "Nu arbitrul a decis, noi am pierdut meciul. Şi eu îmi doresc să am în deplasare un arbitraj cum l-a avut Ceahlăul azi, unul foarte bun pentru ei", a adăugat el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ioan Ovidiu Sabău a calificat partida de vineri ca fiind "un meci urât între două echipe care nu au făcut decât să se chinuie". "Meciul a început foarte prost în prima repriză. Un meci urât între două echipe care nu au făcut decât să se chinuie. Probabil starea psihică pe care o au jucătorii a făcut ca prima repriză să fie urâtă. A doua repriză pot spune că am avut nişte situaţii clare de marca. Puteam chiar să câştigăm jocul, dar a venit acel 11 metri, probabil singura ocazie de gol pe care au avut-o ei", a menţionat tehnicianul.

Sabău s-a declarat nemulţumit de numărul mare de cartonaşe galbene primite de jucătorii săi. "Au fost multe cartonaşe galbene. E nervozitate, ambiţie necontrolată, nu vreau să se întâmple aşa ceva, dar nu-i pot controla pe jucători. Iau cartonaşe de multe ori gratis fiindcă ei contestă decizii care, oricum, nu se mai întorc în favoarea lor. Nu ştiu câţi suspendaţi vor fi etapa viitoare, probabil vor fi mai mulţi", a precizat antrenorul Gloriei Bistriţa.

Tehnicianul a spus că speră ca Gloria să mai obţină câteva puncte. "Sper să mai facem nişte puncte ca să ne putem salva. Eu am realizat demult treaba asta. Riscurile să retrogradăm sunt foarte mari. Trebuie să ne refacem. Nu mai putem spera la Intertoto. Noi trebuie să ne salvăm. E o situaţie grea Eu ştiu despre ce e vorba. Nu ne aflăm într-o situaţie în care să ne gândim că suntem salvaţi şi mai departe la Intertoto. Asta e! E un lot uzat", a declarat Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a explicat că Ciprian Tătăruşanu nu a jucat, vineri, deoarece are "o entorsă urâtă". "Nu am putut risca. Cred că într-o săptămână îşi revine, dar nu va juca cu Farul", a menţionat el.

Întrebat dacă Gloria Bistriţa a avut ghinion, Sabău a răspuns: "Eu nu cred în aşa ceva. La Buzău, din atâtea ocazii nu am înscris şi am primit gol, aici au fost atâtea ocazii, dar portarul lor a fost inspirat. A mai fost un apărător care a respins de pe linia porţii. Eu zic că a contat concentrarea lor a fost mai mare. Nu pot să spun că au fost mai buni. În cea de-a doua repriză au fost mai agresivi, au avut şi avantajul de un gol, dar nu pot spune că au fost mai buni azi. Pot spune doar că că au câştigat cu un 11 metri".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sabău: A fost un arbitraj foarte bun pentru Ceahlăul.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sabău: A fost un arbitraj foarte bun pentru Ceahlăul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aranjament trimis de
(18 apr 2008, 21:46:04
hai sa fim seriosi,toata lumea stia ca ceahlaul va castiga la bistrita.ceahlaul nu a castigat un meci acasa de 5 luni si cand ii arde buza invinge la vaslui si acum la bistrita.de ce nu au castigat in tur un meci in deplasare ? aranjamente ordinare care fac de ras fotbalul romanesc .si asta e doar inceputul.asa e la noi ,in ultimele 4 -5 etape avem parte de "surprize".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei