Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mărgăritescu: Lumea ne acuză pe stradă că nu ne-am apărat corect şansele în meciul cu CFR Cluj

Joi, 3 Aprilie 2008 (17:46:23)

  Mijlocaşul echipei Dinamo, Andrei Mărgăritescu, a declarat, înaintea antrenamentului de joi după-amiază, că lumea îi acuză pe el şi pe colegii lui că nu şi-au apărat corect şansele în meciul pierdut cu CFR Cluj (scor 1-2), dar fotbalistul respinge aceste acuzaţii.
  "Singura discuţie pe care am avut-o în vestiar a fost că, la cât de slabi am fost, putea să spună lumea că nu ne-am apărat corect şansele. Chiar am fost acuzaţi de lume pe stradă că nu ne-am apărat corect şansele. Lucru care ne doare pentru că nu este adevărat", a spus mijlocaşul.

Mărgăritescu a negat faptul că împreună cu fundaşul Silviu Izvoranu l-ar fi acuzat pe portarul Bogdan Lobonţ că a greşit la golurile echipei CFR Cluj. "Nu e normal ce se întâmplă. Sunt lucruri neadevărate. S-a spus că eu şi Izvoranu i-am zis ceva lui Lobonţ, dar nu aveam cum, pentru că lui nu poate să-i zică nimeni nimic pentru ceea ce face pentru fotbalul românesc şi pentru Dinamo. Îl respectăm foarte mult. Cine scoate vorbe din-astea, poate din vestiar, e un frustrat care vrea să facă rău. Noi şi aşa suntem într-o situaţie în care nu avem timp să ne certăm, pentru că trebuie să strângem rândurile şi trebuie să ne îndeplinim obiectivul", a spus Andrei Mărgăritescu.

Mijlocaşul susţine că nu există o coaliţie formată din Dinamo, Rapid, Poli Timişoara şi CFR Cluj, care să o împiedice pe Steaua să câştige titlul în acest sezon. "Astea sunt speculaţii. Noi ştim ce am pierdut în acel meci şi asta ne doare cel mai rău. Bani de la CFR Cluj cred că nu va primi niciodată Dinamo, pentru că Dinamo joacă numai să câştige", a adăugat jucătorul dinamovist.

În ceea ce priveşte informaţiile potrivit cărora viitorul antrenor al echipei Dinamo, Mircea Rednic, a întocmit o listă cu jucători care vor fi daţi afară din lot în momentul în care acesta va fi instalat oficial în funcţie, Andrei Mărgăritescu a menţionat că niciun fotbalist nu se simte ameninţat. "Am văzut că se tot fac liste, dar eu sunt sigur că nu e adevărat. Am vorbit şi ieri cu băieţii şi nu se simte nimeni ameninţat. Dacă e să plece cineva, o va face din alte motive", a spus mijlocaşul.

Andrei Mărgăritescu susţine că Dinamo poate câştiga partida din deplasare cu Oţelul Galaţi, programată, sâmbătă, de la ora 16.30, în cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I. "Cu Oţelul va fi un meci foarte greu, mereu a fost greu la Galaţi. E o echipă care joacă foarte bine acasă, cu un fotbal deschis, dar cred că vom câştiga dacă vom fi foarte atenţi", a mai afirmat Mărgăritescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărgăritescu: Lumea ne acuză pe stradă că nu ne-am apărat corect şansele în meciul cu CFR Cluj.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mărgăritescu: Lumea ne acuză pe stradă că nu ne-am apărat corect şansele în meciul cu CFR Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei