Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din aprilie

O societate privată face tomografii pacienţilor de la Spitalul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din această lună, bolnavii internaţi la Spitalul Suceava sau care ajung aici în regim de urgenţă şi au indicaţii pentru o tomografie computerizată sunt investigaţi de o firmă de explorări paraclinice de înaltă performanţă din Iaşi, care şi-a deschis punct de lucru la ieşirea din Suceava spre Şcheia. În acest fel, spitalul a rezolvat problema transportului acestor pacienţi până la clinicile din Iaşi, în dotarea cărora se afla un astfel de aparat.

Managerul interimar al Spitalului Suceava, dr. Doina Ganea Motan, a declarat că tomografiile se fac în baza unui contract între unitatea medicală suceveană şi societatea ieşeană EXPLORA, care urmează a fi semnat în cursul zilei de astăzi. Pentru investigarea pacienţilor internaţi şi a celor care reprezintă urgenţe, spitalul va plăti în luna aprilie 90.000 lei, urmând ca pentru explorările din perioada următoare să fie organizată o licitaţie.

Bolnavii suceveni vor avea parte de tomografii efectuate la punctul de lucru deschis în zonă de firma EXPLORA, unde vor ajunge cu o ambulanţă, până când spitalul va avea propriul aparat, cel mai probabil la toamnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O societate privată face tomografii pacienţilor de la Spitalul Suceava.
 Vizualizări articol: 2625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
O societate privată face tomografii pacienţilor de la Spitalul Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Clar... trimis de
( 3 apr 2008, 13:04:10
Inca o afacere necurata...Se pare ca cineva acolo sus are tot interesul ca spitalul judetean Suceava sa nu vada acest tomograf !!
2.   Dar trimis de
( 3 apr 2008, 13:58:38
dar daca nu reprezint un caz urgent si nici nu sunt internat in spital, cum pot sa intru la rand la un tomograf performant? are cineva un nr de tel sau o adresa?
2.1  RE: Dar trimis de
( 3 apr 2008, 14:38:42
pai ce rost mai are sa mergi?! auzi, mai vrei sa mai stai si la rand!!!!
2.2  RE: Dar trimis de
( 4 apr 2008, 18:23:48
nr de telefon este :526 380,cladirea se afla in acelasi corp cu reprezentanta FORD in drumul spre scheia, la f mica distanta de spitalul judetean;se fac programari zilnic, trebuie sa aveti o indicatie de la un medic specialist, inclusiv cel de familie, cu o prezumtie de diagnostic , care sa poata fi confirmat sau infirmat de o astfel de explorare.Aparatul este ultraperformant, mai performant decat la policlinica bethesda,lucreaza medici cu experienta verificata;peste tot in lume o asemenea investigatie costa, asa ca nu stiu de ce sunt unii asa de nemultumiti pentru ca trebuie sa dea bani pentru a beneficia de ea-vi se pare mai corect ca dau bani o viata intreaga pe tigari si pe bautura si apoi, cand se imbolnavesc, li se pare anormal sa plateasca pentru sanatatea lor , pe care cu buna stiinta si-au ruinat-o?asemenea aparate costa, sunt investitii care trebuiesc amortizate in toata lumea, nici o societate privata nu face numai acte de binefacere
2.3  RE: Dar trimis de
( 4 apr 2008, 18:28:34
sigur ca se asteapta la rand, se fac programari, nu se pot investiga toti pacientii odata;si la cabinetele de echografie ale unor medici renumiti din oras se asteapta la un rand, si nu i se mai pare nimanui iesit din comun;acest raspuns este pentru cei ce au putina minte in cap, privesc si catre partea buna a acestor initiative si nu pentru cei care dau din gura fara sa gandeasca sau sunt rautaciosi ;
3.   Afaceri trimis de
( 3 apr 2008, 14:04:24
da asa e inca o afacere necurata din care au de castigat tot mai marii politici locali in frunte cu managerul spitalului care intradevar "chiar ii pasa de pacienti".si de spital unde te manaca sobolanii si e o saracie lucie "dart ce conteaza buzunarele sa le aiba pline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pacientii pot muri linistiti.
3.1  RE: Afaceri trimis de
( 3 apr 2008, 14:48:02
chiar asa, "pacientii pot muri linistiti", de la o intepatura de paianjen, de capusa!! poti sa-ti inghiti fllegma..etc!!! asta dupa ce faci tomograful cu mii de lei, dai spaga la doctor etc!!...e drept n-am mai fost demult in spital, poate acum nu mai e asa...!!
4.   FOARTE BINE!!! trimis de
( 3 apr 2008, 15:42:22
Asta vara am fost trimisa de urgenta la Iasi pentru C.T.si stiu cat este de rau.

Foarte bine ca este acum si in Suceava,nu conteaza a cui este afacerea ,doar aparatul sa fie performant.
5.   Miau trimis de
( 3 apr 2008, 15:43:35
dar totusi doamna manager motan de ce nu face un program la ministerul sanatati sai acorde un tomograf ca totusi eu un spital judeatean nu comunal 90.000 lei si cu alti de la o banca sal cumpere ca doar de asta e manager la spital sa atraga fonduri sa faca bugeturi ca sa poata medici sa profeseze la standarte mai mari
6.   La bethesda e tomograf trimis de
( 3 apr 2008, 15:52:30
la bethesda este un tomograf performant si nu este nici chiar eagerat de scump tinand cont k e clinica privata. nr de acolo e 551566 pt cei care sunt interesati;)

6.1  RE: La bethesda e tomograf trimis de
( 4 apr 2008, 06:00:05
multumim pentru reclama!!!

cred ca se stie deja.
7.   Tomograf trimis de
( 4 apr 2008, 08:57:50
corect. reclama. daca tot veniti cu informatii, de ce nu spuneti in ce conditii poate beneficia si ,,prostul,, de rind de o tomografie ? numai cei spitalizati au dreptul ? care este procedura ? halal informatii ? medicul de familie de ce nu ar avea dreptul sa indice o astfel de proba ? binenteles in cazurile urgente zi boli grave.informati-va mai bine pina sa aruncati ,,bomba,,.
7.1  RE: Tomograf trimis de
( 4 apr 2008, 18:41:26
Draga Vero, ar trebui sa dai dovada de mai multa inteligenta si sa intelegi ca intr-un articol de ziar nu se face reclama directa!Exista spatii speciale pentru asta, reclama se plateste si probabil ca aceasta firma, daca este serioasa, isi va face si reclama, ptr ca e in interesul ei.In rest, citeste si comentariile 4 si 5, cred ca sunt interesante si poate ca te vor mai lamuri.
8.   Pentru vero trimis de
( 4 apr 2008, 19:44:26
vero, esti proasta rau-comentariul nr 11 este ptr cel cu nr 10 si nu ptr articol, adica se multumeste pentru reclama facuta la pol pocaitilor...!!!!!!isi multumesc ei intre ei, nu ai inteles nimic!!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei