Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liceul Silvic din Câmpulung, între primele instituţii de învăţământ din ţară reabilitate cu bani europeni

Sătulă de promisiunile de ani de zile ale instituţiilor publice, conducerea Colegiului Silvic din Câmpulung a reuşit să acceseze fonduri nerambursabile de 800.000 de euro, bani ce sunt utilizaţi chiar în acest moment pentru refacerea clădirilor şi a laboratoarelor şi pentru dotarea cu aparatură de ultimă generaţie.

Chiar dacă nu au beneficiat de fonduri suficiente de la buget, o serie de unităţi de învăţământ din judeţ au reuşit să atragă sume importante din fonduri nerambursabile, pe care le-au folosit pentru îmbunătăţirea condiţiilor de studii.

Unul dintre cele mai bune exemple este cel al Colegiului Silvic „Bucovina” din Câmpulung, care este beneficiarul unui proiect Phare în valoare de aproximativ 800.000 de euro. Dintre aceştia, mai mult de jumătate sunt utilizaţi pentru reabilitarea clădirilor, restul revenind dotării liceului cu aparatură modernă.

„Am făcut aceste demersuri pentru că sincer aveam nevoie de lucrări şi nu aveam de unde găsi un sprijin. Foarte multă lume, în loc să ne ajute, ne-a pus piedici, dar cu multă muncă am demonstrat însă că se pot face lucruri bune. Acum desfăşurăm cele mai ample lucrări din istoria Liceului Silvic şi suntem printre primele instituţii din ţară care derulează un astfel de proiect”, a declarat directorul instituţiei, inginerul Cristian Cuciurean, care a mai arătat că alături de aceste lucrări în ultima perioadă la Colegiul Silvic s-a mai reabilitat un corp al căminului şi s-a înfiinţat o şcoală de şoferi pentru cei peste 1000 de elevi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceul Silvic din Câmpulung, între primele instituţii de învăţământ din ţară reabilitate cu bani europeni.
 Vizualizări articol: 1592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 10 voturi
Liceul Silvic din Câmpulung, între primele instituţii de învăţământ din ţară reabilitate cu bani europeni3.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
( 3 apr 2008, 11:33:07
MI SE PAREA NORMAL SA APARA POZA LICEULUI IN ZIAR NU A LUI CUCIUREANU ...SAU S-A RERABILITAT SI EL CU BANI EUROPENI.E DESTUL DE DOLOFAN.
1.1  RE: Ha ha ha trimis de
( 3 apr 2008, 15:31:09
bai fraere, comentezi aiurea ca sa te afli in treaba...nici macar n-ai citit articolul, iar daca totusi ai facut lucrul asta, e clar ca nu ai inteles nimic din ce scrie acolo
1.2  RE: Ha ha ha trimis de
( 4 apr 2008, 17:35:26
Si-au tras-o in petic cei de la PDL cu asemenea candidati! Cuciureanu, Niga, Sologiuc!!!Hahahahahaha!!! "Fratia Infractorilor" cucereste Bucovina oameni buni!!

Aaa, inca ceva. Au luat teapa si cei de la PSD cu al lor Vargan imbecil-securist-hot-spagar, a carui familie i-a calcat pe urme!Copchilu ala mic ii prost de urla! Ma intreb daca mai trage pe nas!winking cabana pojorata vara lui 2003, prietenii stiu de ce!

2.   FELICITARI trimis de
( 3 apr 2008, 11:53:11
BRAVO LUI, ESTE UN OM CE INDEPLINESTE TOATE CALITATILE PENTRU A RIDICA ACEST MUNICIPIU CARE ESTE INTR-UN STADIU DEPLORABIL, SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA FIE ALES PRIMAR PENTRU-CA MERITA DIN PLIN, ESTE UN FOARTE BUN GOSPODAR SI IN PATRU ANI O SA FACA CE NU AU FACUT TOTI PRIMARII DE 18 ANI, EU AM INCREDERE IN EL SI CRED CA SI MAJORITATEA DIN MUNICIPIU LAFEL SA-I DEA BUNUL DUMNEZEU SANATATE SI SA-L CALAUZEASCA IN BINELE MUNICIPIULUI NOSTRU CAMPULUNG MOLDOVENESC!!!
3.   Chiar printre primele ??? trimis de
( 3 apr 2008, 11:55:42
bre voi bateti campii la mod nerusinat! io inteleg ca vine marea campanie electorala si sunteti platiti sa suflati in c*rul lui Cuciureanu dar sunteti total pe de laturi . pardon , sunteti in laturi ( de alea pentru porc , pricepeti voi). Sa nu creada Curciureanu ca isi face campanie electorala pe spatele liceului ca o sa se aleaga cu un mare c@c@ la alegeri.. si bre tineri ziaristi de nadejde ai patriei , mai documentati-va dracului inainte de o apuca pe aratura.
3.1  RE: Chiar printre primele ??? trimis de
( 3 apr 2008, 15:33:11
bai "gica de la scularie", esti pe dinafara, nici macar pe aproape.
3.2  RE: Chiar printre primele ??? trimis de
( 3 apr 2008, 22:03:58
nenea daniel , ia vina matale deimi suje puola o tzara..
4.   Poza liceului? trimis de
( 3 apr 2008, 11:59:24
PAI CUM DRACU SA APARA POZA LICEULUI, CA NU INCAPE DE CUCIUREANU ASTA..
5.   MDA trimis de
( 3 apr 2008, 12:09:06
VA ESTE CIUDA CA NU AVETI SUCCESUL LUI ??? SAU CE CARE E PROBLEMA, A DEMONSTRAT CA ESTE CAPABIL??? DE CER VA ESTE CIUDA CA E IN PD-L??? CARE E PROBLEMA??? EU ZIC , CA OMUL CONTEAZA NU PARTIDU!!!
6.   Bravo... trimis de
( 3 apr 2008, 12:10:48
Bravo, dar mai e nevoie de munca, mai ales in oras.
7.   CUM SA NU trimis de
( 3 apr 2008, 12:12:28
BAI , se aplica asta : " la vremuri noi , TOT NOI!". si care e bai "succesurile" lui Cuciureanu , ca sa nu mor prost.. ca nu imi aduc aminte sa fi savarsit ceva notabil si legal pana acuma..si stimabile , daca omul conteaza , de ce s aimi ciuda ca e in PDL???

aud?
8.   Merita sa mai riscam o data. trimis de
( 3 apr 2008, 13:10:17
Sunt un campulungean bastinas. In ultimele cinci legislaturi ,am dat gres,nu au fost alternative.Campulungul este un oras frumos ,cu oameni la fel de frumosi si gospodari,stiu sa munceasca, stiu sa/si plateasca darile ,au fost ramasi in ultimii ani fara maini si fara puterea de a se exprima ce se intampla cu ei ,cu orasul lor. Nu am avut o conducere colectiva buna,nu am avut un primar bataios, gospodaros , cu un pic de respect fata de acesti oameni ,care i/au tinut in spate toata aceasta perioada.Exista un Dumnezeu pentru toata suflarea,poate va lumina si orasul nostru si oamenii acestui oras prin votul pe care n/il v/om da.D-l Cuciureanu ar putea fi omul asteptat in timp.
8.1  RE: Merita sa mai riscam o data. trimis de
( 3 apr 2008, 13:39:59
...decat sa vad daca el "ar PUTEA fi omul asteptat in timp", prefer sa merg cu cei care stiu administratie, care sunt capabili si care au avut curajul (de 4 ani incoace) sa inceapa reconstructia orasului de la ZERO si nu s-au limitat doar la lucrari de suprafata menite sa le aduca o imagine cat mai buna in fata electoratului...Personal, cred ca primarul Gabi Serban merita sa-si continue si sa-si finalizeze proiectele pe care nimeni pana acum n-a avut curajul sa le abordeze (apa, canalizare, statie epurare, gradinite, scoli etc)...de ce sa incercam experimente cand il avem deja pe Serban, un om capabil, care a demonstrat ca e persoana potrivita sa aduca Campulungul din nou la statutul de oras turistic de interes national...luati in considerare faptul ca a pornit de la ZERO si a inceput cu ceea ce trebuia sa se inceapa...
8.2  RE: Merita sa mai riscam o data. trimis de
( 4 apr 2008, 19:50:13
ba CAMPULUNGEAN, dupa descrierea ta ma tem ca vrei sa-l bagi pe cuciu in dormitor, ceea ce nu ar fi o chestie rea daca esti femeie sau hermafrodit. Daca insa esti un campulungean-bulangiu ar fi bine sa il iei de manutza si sa o tai prin america de sud, sa fiti la adapost de privirile copiilor nostri atunci cand va dati limbi. Nu de alta, dar e de ajuns! Criticati, nu pupati in****ca nu impartiti nika cu el!!
9.   Despre campulungeni trimis de
( 3 apr 2008, 13:47:24
da, oameni muncitori , cu conditia sa nu-i pui la treaba .. oameni muncitori ,de aia e un jeg fenomenal pe unde te uiti.. isi platesc darile , de aia era plin orasul la un momentdat cu fituici :" campulungeni , platiti darile !!!" ...

gosopdari ai dracu , de aia dorna si humorul sunt la ani lumina de noi..

asa ca hai sa nu ne mai cacam pe noi ca am dat gres in ultimele legislaturi , ca tot noi i-am ales..

si tot noi o sa il alegem pe urmatorul si o sa plangem peste 4 ani ca arata targu campulungului ca un perisaj de pe marte..
9.1  RE: Despre campulungeni trimis de
( 3 apr 2008, 15:37:23
ce vorbesti, bai nene?? o fi dorna la ani lumina de campulung, dar in spatelaughing:)) cand ai fost ultima data la dorna? acum cate sute de ani?
10.   Din seria "fratia bradului" trimis de
( 3 apr 2008, 16:04:47
E clar, am intrat deja in campanie electorala! Avem de-a face cu 2 venetici jmecheri oamneni buni! Unul a depliat colinele bucovinei de bradet si molidani si si-a facut ditamai vila pe izvorul alb, celalat (mai vrednic, si cu alura de orasean) s-a infipt cu o sura drept in buricul orasului! Nu te pui ca vrea si la primarie! nea cristi, ce ai vrea sa ne demonstrezi?! ca sleahta ta de infractori (in frunte cu nea niga) poate sa puna mana pe fraiele oraselului?! Campulungeni, inca o dovada ca TUPEUL BORFASILOR nu are limite!!!
11.   Dorna trimis de
( 3 apr 2008, 16:06:48
asculta nene daniel , unde iti faci tu shoppingu saptamanal?

da ala lunar?

in campulung?sau in alte parti? ca io unu sunt satul de drumuri la suceava..

11.1  RE: Dorna trimis de
( 4 apr 2008, 17:43:45
POATE SUNT OAMENI CARE NU MANANCA, NU BEAU, NU F.. ! NU SUNT COPLESITI DE NEVOILE OMENESTI, DECI SUNT EXTRATERESTRI! ASTA INSEAMNA CA NU FOLOSESC NICI DRUMURILE PATRIEI, CI POT ZBURA SAU INOTA. DECI SUNT CARTO-PASARE. INSEAMNA CA VOM SCAPA DE EI PANA LA URMA! FUI!
12.   Pentru vali cu coasa trimis de
( 3 apr 2008, 16:11:32
pai zilnic imi vine sa trag o flegma pe ea.. auzisi ca numa termopanele de acolo costau acu fo 5 -6 ani 9.000 de euro..

13.   X trimis de
( 3 apr 2008, 16:15:51
pana una alta Cuciureanu a obtinut acele fonduri pt liceu, merita mult mai mult decat o poza! Toata stima pt Domnul Director
14.   "fratia bradului" trimis de
( 3 apr 2008, 16:38:59
lamuriri:

- unul e laurentiu cuciureanu, padurar dibaci in arta defrisarilor; vila pe strada izvorul abl- cu ce bani oare? saracu', nu poate scoate mai mult de 3 sunete articulate dar e un adevarat magician: poate face sa dispara palcul de molidani de pe creasta muntelui

-celalalalt, fundas dreapta a lu' nea flutur in campania actuala, niga fiind dat deoparte fiind ca are o mica problema: un dosar penal de care oamenii nu uita.

Inca o mentiune, fara "protectoratul" lui nea Flutur (alias "vreau sa fac bucovina athosul carpatilor" - p.s. deja este, demagogule!) cat timp a fost la friele directiei silvice suceava si mai apoi senator, ar mai fi fost posibil ca veneticii frati cuciureanu sa ajunga baroni de campulung????? Rusine, rusine, rusine!!!!
15.   Seria "fratia bradului" pentru SURA LU CUCIUREAANU trimis de
( 3 apr 2008, 18:29:54
Da bine zici, nu mai pui ca cei doi ar fi trebuit sa intre in atentia DNA-ului pentru modul in care au reusit intr-un an sa creasca cat altii intr-o viata! Frumos ar fi fost ca domnu' jurnalist pupincurist sa scrie de cum ar fi fost el anchetat de procurori.. Avea saracu' logan, sa nu bata prea tare la ochi, nu de alta..

si inca ceva pentru UN CAMPULUNGEAN: pupincurist batran, se pare ca ai experienta in a da limbi; ori poate te-ai uitat prin arhiva de casete video a lu tauca sau bunicu (sau poate a lu paunescu?!) si ai invatat sa dai lingi pe cei din "comitet"?

Sa risti pe pielea si pe sanatatea copiilor tai, neobrazatule! Sa-i hranesti din banii, sanatatea si nervii tai pe infractorii astia! Pentru hienele acestea nu faci nici cat "negrul de sub unghii" omule! Oare ce ar avea de zis strabunii nostri bucovineni?! Cu siguranta ca se "sucesc in mormant"...

16.   CurCIUREANU trimis de
( 3 apr 2008, 21:46:38
NEA curCIUREANU asta uita sa specifice ca aceasta finantare este obtinuta IMPREUNA cu celebra "caramida vesela" liceul de constructii asa ca minte cu nerusinare jegosul cand spune ca din sudoarea fruntii lui de 'ntelectual , mancal-ar mama , a obtinut acei bani.Tembelul a auitat ca acu fo 2-3 stamani a declarat ca suma e de 100.000 de iepuroi sau e el magician si a inmultit-o peste noapte???

a , ca avut si el de iscalit "ca directorul" ceva prin dosar , asa o fi , da sa nu mai manance **** din gura ca el a obtinut si a dres ca l-or vota numa babele din targ ...

16.1  RE: CurCIUREANU trimis de
( 3 apr 2008, 22:39:01
Tare ati vrea si voi sura ca a lui Cuciureanu, scoala asa cum a facut el, diplome cate are,(chiar, a terminat liceul militar cu 10, si facultatea la fel). A obtinut 800.000 euro finantare prin munca colectivului condus de el;deci e capabil.

Fata de Serban care si-a folosit banii primariei pentru armata lui de tarfe.Si sunt cam multe. Care au profitat de el. Fete destepte!

Marti era mut de beat. De mult timp ne straduim sa-i gasim o calitate. Nu gasim. Poate ne ajuta seful lui de campanie, Petruti, care cu ceva timp in urma consola nevasta stim noi cui ...

Sunt prea multi de partea lui Cuciurean. La el, faptele vorbesc. Voi, stati si scrieti acolo, ce va dicteaza Serban.
16.2  RE: CurCIUREANU trimis de
( 3 apr 2008, 22:59:19
care fapte in penis mea??? ca io nu retin NICI UNA???

zi in penis mea ce a facut el , asa mare si tare..

ca asta cu liceul si cu faculta sunt bullshit.. **** a terminat el cu 10..
17.   SERBAN trimis de
( 3 apr 2008, 22:43:50
SERBAN = SER (pe moldoveneste =CER) BAN

adica CERE BANI.Mita, mita, si replici de genul: eu ce castig de aici?Multi sunt martori, prea multi.

Hai, Serban, iesi putin prin oras, da mana cu oamenii, sa vezi daca ti-o mai intinde cineva.
18.   Grija trimis de
( 3 apr 2008, 22:46:39
Doamna Serban, vezi ca barbata-tu cam plimba blondele altora. Si mai slabiti, doamna, ca sunteti amandoi cam... dolofanei. Va hraniti cu zilele Campulungenilor necajiti.
19.   Staff PNL trimis de
( 3 apr 2008, 22:55:58
Mai este unul, Sologiuc, ala cu mustetile mari si murdare; oare ce functie are in PNL?De falimentar? Si asa, Banccoop-ul l-a falimentat. Si eu era sa pierd tot din cauza tembelului. Si alti oameni de afaceri. Vreti cateva nume? Oricum, cat de repede, adevarul va iesi la iveala.

PNL-isti, valea (nu toti, ca sunt si oameni buni pe acolo si merg la PD-L).
19.1  RE: Staff PNL trimis de
( 4 apr 2008, 17:17:28
BAAAAA, vreti sa il aduceti viceprimar pe pe Ghiocel zis "benzinaH2O"?!!!!!?!!?!? Nerusinat cu dosar penal, sa dai banii de raparatie a motoarelor! Dilueaza pesemne benzina ca are cifra octanica prea mare! HUUUUUUUAAAAAA!
20.   ` trimis de
( 3 apr 2008, 23:01:05
va gasira brusc pe toti comentariile in vafoarea cacanarului de curciureanu.. care pisda**** stai si dai limbi in curu lu asta?
21.   Impartial trimis de
( 3 apr 2008, 23:07:31
Eu nu il stiu prea bine pe primarul asta. Din ce scrieti voi, e betiv, lenes, mincinos, ia mita, nu face nimic concret. Si cred toate astea.Sunt de multi ani plecata din Campulung si vin, de sarbatori, la parinti. Si imi este jale cand ma gandesc la cata mizerie este, ce noroaie am prins; nu este un trotuar bun, nu este o floare, nu vad tineri zambind. Si parintii sunt revoltati de modul in care au fost tinuti o jumatate de zi la usa acestui om, fara sa primeasca un raspuns.

SCHIMBATI-L FRATILOR, CA NE INGROPAM IN NOROI SI MIZERIE.

Culmea, il cunosc pe cumnatul primarului, student, care are, si se mai si lauda, apartament, terenuri, toate pe numele lui, facute cadou de primar.

Ca din bursa de student...

Este ultima sansa pentru voi. Schimbati-l. Cu oricine. Nu promovati mizeria, golania; promovati un om gospodar. Credeti ca banii europeni vin asa, din cer? Trebuie proiecte, trebuie munca. El habar nu are. Macar celalalt a obtinut, indiferent cum ,acesti ban
21.1  RE: Impartial trimis de
( 4 apr 2008, 10:33:14
Sunt curios cine esti de ma cunosti asa bine....?

Nu ma cunosti deloc.

Facultatea am terminat-o in 2004, masterul in 2006 si acum lucrez la o companie internationala....Apartement, terenuri, de undele-ai scos? Vad ca ai luat-o tare pe aratura....probabil faci o mare confuzie...Chiar as dori sa ne intalnim si sa-mi argumentezi MINCIUNILE pe care le afisezi.
22.   Pisdulica masii trimis de
( 3 apr 2008, 23:12:42
ba da cat de tampiti sunteti ??

ma boilor din orasu asta ca mi-e sila de voi , MA VACILOR , MA CAT DE TAMPITI SUNTETI IN PISDA MASII VOASTRE? MA CRETINILOR , E CAMPANIE ELCTORALA , DE UNDE PUL@ MEA SA OBTINA ASTA ACUMA BANI??? BANII ASTIA CUM CREDETI CA SE DAU? PUNETI-VA IN PUL@ MEA MINTEA LA CONTRIBUTIE VACARILOR CA IAR O SA PLANGETI DE O SA SARA CAMASA D EPE VOI? VOI CREDETI CA PUL@NGIUL ASTA DE CURCIUREANU VINE SA FACA TREABA? ASA CREDETI VOI? DACA ASA CREDETI SUNTETI NISTE TEMBELI..

ASTA VINE LA FURAT INS TIL MAI MARE , CA NU -I MAI AJUNGE CE IESA LA LICEUL SILVIC .. TEMBELILOR , TREZITI-VA O DATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.   Fara titlu trimis de
( 3 apr 2008, 23:14:47
Domnilor, ca banuiesc ca o femeie nu poate scrie asa ceva. Va rugam sa aveti grija ce scrieti. In afara de faptul ca va bagati.... si va scoateti....(cred, din obisnuinta, ca altceva oricum nu faceti), puteti spune ceva ne-pornografic? Sunteti de toata jena. Toate comentariile facute impotriva lui Cuciureanu sunt facute de PNL-isti numai cu vorbe foarte foarte urate. Asa vorbiti de obicei, nu?

Este un punct in plus, pentru cei din celelalte tabere, care, macar dovedesc ca stiu sa vorbeasca si sa scrie frumos. Bravo lor.
24.   Scrieti frumos trimis de
( 3 apr 2008, 23:20:45
Domnule care scrii urat; am o varsta si nu cred ca cineva din orasul asta de gospodari, accepta sa fie facut bou, vaca, dupa o viata de munca; sau chisatilor, cum spuneti voi, sau...alte cuvinte. Urat, foarte urat si ne simtim jigniti.Nu aveti pic de demnitate si respect pentru nimeni.

Voi arata mesajele voastre multor pensionari. Si vom merge, ca vitele (cum spuneti voi), la vot, dar vom vota cu gospodarul nostru, Cuciureanu.
24.1  RE: Scrieti frumos trimis de
( 3 apr 2008, 23:29:13
ietete al dracului ce face tehnologia asta moderna.. in loc sa sujeti dejetelu in somn stati si frecati mentolu pe net.

BAI PROSTANILOR : votati si cu troia , cu rostas sau curca , votati si cu lenin , ma doare in pul@, da sa nu chiraiti pe forum peste 4 ani : vai nea furat cuciureanu si chilotii de pe piula.. ca acu 4 ani o sujeati ca vai gabi serban ce bune si acu suje piula.. asa ca faceti ce vreti , mergeti si votati ca boii , da aveti grija pe ce puneti stampila..
25.   Pnl??? trimis de
( 3 apr 2008, 23:24:05
da tu de unde mizda patii ai tras concluzia BAI doamna ca ie comentarii facute de PNListi? poate e campulungeni pe care a ajuns sa-i doara in pulime de partide si se uita cu tristete la ce rahat a ajuns orasu asta....

26.   Membru- fost trimis de
( 3 apr 2008, 23:31:52
Hai sa va spun cum s-a comportat Serban cu cei care l-am sustinut. Tudorici- fara atributiuni. Polesciuc Catalin, Marciana- marginalizati total. Raileanu- socat de cum este tratat. Dutca- l-a trimis la marginea orasului sa vanda ceva produse. In centru si-a inchis magazinele.Eu- nu mai spun

Promovati: GHIO-san - baron local; Petruti- inca sta de frica sa nu-i ia jucariile (casetele)

Florin Frateanu- l-ati fugarit; era un medic excelent.

Am o idee, vreau sa vad foile matricole ale celor doi, Cuciureanu - Serban, sa vedem, care este mai bun? Totusi, ala daca a terminat cu aproape10 Liceul Militar, e tare. Pe vremea aia, ca, oricum ,cred ca are vreo 42-43 ani, deci pe vremea lui Ceasca, nu se cumparau notele. Hai, aratati. Ca sa nu mai fie discutii.

27.   Serban era un sarpe???? trimis de
( 3 apr 2008, 23:36:32
voi l-ati adus pe serban primar in 2004. sau nu stiati ce sarpe aveti la san , sau sunteti tembeli acuma.

sa nu crezi ca ai sa vezi fisa lu cuciureanu desi cred ca am sa o cer io personal , ca ma facura astia curios. da am o vaga impresie ca nu a terminat cu nici un 10 .. ca dc termina cu 10 LM-ul nu ajungea asta inginer , era bastan in armata.

Si cine nu stie cum se obtin finantarile astea sa mai taca dracului din gura ...
28.   Unde esti DOAMNE?! pt CURVA POLITICA trimis de
( 4 apr 2008, 10:48:29
oare dumnezeu a parasit bucovina? de ce ne pedepseste cu infractori, hoti, derbedei fara scrupule? doamne, ajuta-ne sa ne lepadam de aceste satane! ne manaca zilele aceste animale! nu doresc nici unei comunitati sa fie pedepsita cu asemenea "edili"! copii nostri inoata in mocirla da ani de zile, nu-i de mirare ca cei mai multi nici nu vor sa mai auda de meleagurile noastre... ce vreti acum, sa ne alugati pe toti?! sa umplem valea cu aceste gangrene ale societatii?!
29.   Adevaratu om Cuciureanu trimis de
( 4 apr 2008, 11:24:40
Am sa schitez putin cine este D-nul Cuciureanu:

- Un barbat divortat pe motiv ca-si batea nevasta (tare ar fi interesant sa vedem parerea ei despre gandurile maretze pe care le are cuciureanu - candidatura),

- Casatorit cu o "d-na actuala" ce are si ea un trecut glorios in spate, o stiu multi barbatibig grin,

- Director la Colegiul Silvic cu multe realizari, un proiect inceput si NEFINALIZAT oameni buni, un proiect in care el nu are prea mare merit,

-Un barbat PANA ACUM 2 ani IL culegai din santuri - un betiv notoriu

- Spagar- ca sa iei bacu te costa nu mai mult nici mai putin de 1000 de euro,

- Banii de campanie a lui d-nul cuciureanu sunt din banii elevilor de la Silvic- pe un copil d ela liceul silvic sa faca banchetul, impreuna cu protocolul pt bacalaureat il costa 5 mil de lei, oamenilor + pt panoul cu pozele absolventilor 500 mii + LA INCEPUTUL FIECARUI AN SCOLAR SE STRANGE "FONDUL SCOLII" - ANUL ACESTA 350 MII,
30.   Adevaratu om Cuciureanu partea a 2-a trimis de
( 4 apr 2008, 11:35:02
Am ramas la fondul scolii, sa nu credeti ca s-a terminat, Intradevar suntem in luna aprilie iar d-nul Cuciureanu le mai cere inca o data la elevii sai cei peste 1000 inca 350 de mii lei 350.000*1000=350000000 da 350 mil oamnei argumentati ca vor tb la reparatii si renovari, sa nu uitam ca:"conducerea Colegiului Silvic din C�mpulung a reusit sa acceseze fonduri nerambursabile de 800.000 de euro, bani ce sunt utilizati chiar �n acest moment pentru refacerea cladirilor si a laboratoarelor si pentru dotarea cu aparatura de ultima generatie." - oare ce face cu 350.000.000 mil, am inteles ca bugetul d ecampanie al PDL e de 200 de mii de euro,, acolo se duc banii parintilor,

- E de familie buna:big grin, el cu fratiorul ce sa mai zicem le laurentiu un adevarat defrisator de paduri, si cu ac pierdere de echilibru din cauza vaporilor de alcool.

- Un intelectual: Habar nu are sa lege 2 fraze in gura.

ACESTA ESTE CARACTERIZAREA PE SCURT A LUI CRISTIAN CUCIUREANU.

31.   Pentru pitzi trimis de
( 4 apr 2008, 12:01:14
Director la Colegiul Silvic cu multe realizari, un proiect inceput si NEFINALIZAT oameni buni, un proiect in care el nu are prea mare merit,

care sunt marile realizari ale cuciureanu la silvic , ca io nu imi aduc aminte de nici una.. ???

si din ce auzisi , aia 800.000 euroi nu sunt doar pentru liceul silvic..
32.   Oare cand va treziti? trimis de
( 4 apr 2008, 12:46:19
Nu stiu cum puteti sa va bateti si sa va injurati atat... Stati in noroi pana la genunchi, din 90 incoace nu s-a miscat un deget in orasul ala, nu mai sunt tineri deloc, nu mai sunt locuri de munca si indata ajunge mai mic decat dolhasca. E jenant... Si voi va injurati pe aici de neveste, de betivi si de bani...

Ganditi odata clar si votati pentru proiecte nu pentru oameni, pentru programe clare de dezvoltare. Votati pentru cine ar putea sa le duca la bun sfarsit nu pentru care e mai slab, vorbeste mai frumos sau are mai multe amante.

Sa vina cu proiecte si cu solutii, sa arate ce sustinere au.

dupa aia dati-le voturi. Asa va tot certati si targul dispare. Garantat
33.   Pt toti care ii sustineti "proiectele" trimis de
( 4 apr 2008, 16:01:54
Am citit acum ceea ce se spune despre Cuciureanu... lumea se pare ca se "aduna" sa-l vorbeasca si de bine si de rau. Cum ramane cu banii incasati pe "proiectul" BAC-ul din fiecare an?! Am dat 50euro/punct (si asta negociabil, in 2007) la Bac! cati dintre fostii absolventi au curajul sa recunoasca asta?! Daca nu m-ar "lega" gaborii pentru dare de mita, as spune asta pe platou. Am face un cor de vreo 200 de absolventi care au cotizat direct la el! Muncesc de un an si inca nu am recuperat banii pe care i-am dat la Bac.
34.   Nu mai ai aripioare cu modelele acestea trimis de
( 4 apr 2008, 17:10:11
Vreau sa adaug doar pe doi dintre oamenii de baza in echipa de "gospodari" a lui cuciureanu:

- Ghiocel Niga, infractor (cum bine s-a seiszat)

- Sologiuc Teodor (cel care a falimentat bancoopul din campulung)

Hmm? ce ziceti?

35.   X trimis de
( 4 apr 2008, 20:14:14
Frumoase comentarii... macar in urma lui Cuciureanu se vede ceva. Primaru nici copii cu nevasta lui nu e in stare sa faca...de...alcoolul scade potenta si fertilitatea.

Despre fondul scolii, cred ca se poate verifica usor.Nu stim pe cine a pacalit primarul sa scrie asemenea prostii.

Chiar, locurile la olimpiada nationala, date la ziar, tot cu spaga de 50 euro s-au obtinut?
36.   Venim trimis de
( 4 apr 2008, 20:16:49
Bai PNL-istilor, vedeti ca venim peste voi. Fricosilor, v-ati facut bagajele?
37.   Cuciurean trimis de
( 5 apr 2008, 15:30:38
de acord jlvkvhjhblughliugliu lgiug luglui

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei