Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ordine

Ion Lungu, primul pe lista PD-L pentru Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PD-L a aprobat capii listelor de candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Suceava. Conform unor surse de la vârful partidului, lista pentru CJ a fost finalizată, în vreme ce cea pentru Consiliul Local Suceava are stabilite doar numele celor care vor candida şi ocupanţii primelor 3 locuri. Astfel, senatorul Gheorghe Flutur va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, iar lista este deschisă de Vasile Ilie, urmat de Dan Cadariu. Printre primii 12 se află Eugen Uricec, Petru Carcalete, Ioan Bălan, Gabriel Gospodaru, Marius Vătafu, Adrian Drăgan şi Sorina Barbu, aceasta din urmă pe poziţia 12. Pe locul 16 este Cristinel Macovei, pe locul 18 Florin Olaru, iar undeva după poziţia 30 este candidatul PDL la Primăria Vatra Dornei, Mircea Rusu. Ultimii pe listă sunt parlamentarii Romică Andreica, Constantin Gheorghe şi Dumitru Pardău.

La Consiliul Local, conform aceloraşi surse, primul pe listă ar fi Ion Lungu, care este şi candidatul partidului pentru Primăria Suceava. El este urmat de doctorii Cristian Irimie şi Cristina Iordăchel. Până la poziţia 10 vor mai fi Neculai Barbă, Daniel Drăgoi, Viorel Seredenciuc şi Mona Săndulescu.

Cel despre care se vorbea la un moment dat că ar fi putut fi candidatul PD la funcţia de primar, avocatul Radu Ursu, nu se află pe nici una din cele două liste.

PD-L consideră eligibile primele 12 locuri la Consiliul Judeţean şi primele 10 la Consiliul Local Suceava.

Listele de candidaţi pot fi deja depuse la Biroul Electoral Judeţean şi la cel Municipal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu, primul pe lista PD-L pentru Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 1753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ion Lungu, primul pe lista PD-L pentru Consiliul Local Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nemultumit trimis de
( 3 apr 2008, 11:31:48
Sant total nemultumit de faptul ca pe lista consilierilor judeteni nu se afla mai multi din zona Radauti,ce cauta puricec ,vatvu.dragou,pe lista ,
2.   E bine trimis de
( 3 apr 2008, 11:45:55
Degeaba esti nemultzumit fagule ...Vatafu, Dragan, Uricec sunt oameni care au muncit mult pentru partid au investit mult timp si suflet in activitatzile desfasurate si faptul ca acum se afla pe listele de cj este pentru ca merita ...sunt oameni de valoare!
3.   Toti sint buni,pacat ca nu vor avea noroc trimis de
( 3 apr 2008, 11:59:39
uricec e cel mai bun!are o vasta experienta in falimente.l-a intrebat cineva citi fosti salariati la ACM nu si-au mai primit salariile pe ani dezile?
4.   Pd-l +cj trimis de
( 3 apr 2008, 12:33:11
daca uricec a muncit si a pus suflet pentru partid merita sa fie pus pe locul 37,acesta iI ESTE ADEVARATUL LOC PE CARE IL MERITA EL
5.   E de rau trimis de
( 3 apr 2008, 12:54:12
Chiar nu poate avea Suceava niste candidati competenti? Dar "noi cu cine votam?"
6.   Vrem oras nu comuna trimis de
( 3 apr 2008, 13:56:41
d-le Flutur o sa pierdeti Primaria. Lungu a incercat sa faca ceva, dar a facut numai prostii. Vrem un primar de oras si nu unul de comuna, vrem un bun manager si nu un gunoier, ca pentru gunoaie platim taxe. Facem Maal-uri si superm., dupa care ne trezim ca nu avem cum ajuge la ele. Stiu ca Sucevenilor le place sa vada un om muncitor, pt. ca 80% sunt de la tara, dar nu-i poti pacali pe toti.
7.   E de bine trimis de
( 3 apr 2008, 14:08:27
Cine vorbeste in necunsotinta de cauza ar fii bine sa se abtina! Marius Vatafu si Adrian Dragan sunt buni politicieni cu mentalitate sanatoasa. Sunt mai mult decat competenti suceveanule .
7.1  RE: E de bine trimis de
( 3 apr 2008, 15:27:50
,,mai mult decat competenti'' ??? hahaha , frate , da' ce's...ingeri ? hai sa fim seriosi ! PD-l'ul e construit pe o temelie din nisip si n'are cum sa treaca proba timpului,crede'ma prietene,se va surpa partidu' pentru ca's oameni de paie ce stau (toti,la nivel national) in spatele Baselului si asteapta ca acesta sa se mai hilizeasca la tv. pentru a mai comvinge niste gospodine ca lupta cu sistemul ticalosit...hahaha mai mult decat competenti...auzi ?! off !
7.2  RE: E de bine trimis de
( 3 apr 2008, 18:28:32
Ovidiu pari a fii baiat inteligent ...dar sper ca stii ca aparentele inseala! Rezultatele nu vor intazia sa apara si pd-l'ul va continua si se va intari constant, va trece proba timpului fii sigur de asta ....esti tu asa de sigur ca la nivel local nu sunt oameni competenti?...sau te roade invidia?.....candestete singur care e adevarul!
7.3  RE: E de bine trimis de
( 4 apr 2008, 11:26:36
cum adica ,,par ''? maica'mea mi'a spus ca ...sunt, hahaha oricum ceata basesciana se va ridica din toamna, odata cu formarea guvernului PSD (majoritar),ideea e ca sucevenii sa stie ca e nevoie , la primarie, de un Dontu, pentru a avea sustinere in toate proiectele pe care el vrea sa le aplice...pentru cinhe ? pentru SUCEVENI,frate, pentru cine crezi ?!
8.   Primar trimis de
( 3 apr 2008, 14:47:18
taranoiul de primar ce a facut pentru burdujeni sat.....ha...
9.   Problema sucevei trimis de
( 3 apr 2008, 16:19:57
A zis bine ALEGATORUL mai sus, 70-80 la suta din suceveni sunt de la tara (ca mentalitate sau origine). Totusi, trebuie sa deosebim TARANII CA ORIGINE SI TARANII PRIN COMPORTAMENT. In prima categorie intra foarte multi dintre noi, care avem si acum bunici sau rude la tara. In a doua categorie intra carlanii, gainarii si grosolanii care habar nu au ce inseamna civilizatie, respect, cultura etc.

Din pacate, primarul lungu a dovedit ca face parte din a doua categorie, si multi tarani o sa-l voteze pe considerentul ca "a mai facut ceva pt suceava comparat cu ionescu care nu a facut nimic". Oamenii astia sunt incuiati si isi vand votul ieftin. Ei sunt genul de oameni care nu isi rup masinile prin gropi (pentru ca merg cu autobuzul sau nu isi scot loganul din parcare) si care se multumesc cu putin.

Totusi, in ultima vreme sucevenii s-au desteptat, si vor un primar putin mai corect si nu asa taran. Poate chiar si o doamna primar, ORICINE INAFARA DE TRADATORUL pe care il avem acu
9.1  RE: Problema sucevei trimis de
( 3 apr 2008, 18:30:01
AUZI, ZI MAI BINE CA O SUSTII PANA-N... PANZELE ALBE PE ZAROJANCA TA SI LASA-NE!
9.2  RE: Problema sucevei trimis de
( 3 apr 2008, 18:44:10
"Poate chiar o doamna primar"?????? esti prea subtillaughing) lungu a facut mai mult decat ultimi primari pe care ia avut suceava....deschide ochii ...si nu te mai lasa manipulat de regina afacerilor imobiliare! Si daca consieri ca teai mai desteptat in ultima vreme (desi ma indoiesc grozav) tot primarului trebuie sa ii multumesti....sunt curios care dintre candidatii la primaria sucevei sunt dupa parerea ta persoane care stiu ce inseamna civilizatia, respectul si cultura!
10.   Asa este... lungu e un taran si atat trimis de
( 3 apr 2008, 17:54:46
ma bucur sa vad ca cetatenii urbei s-au mai desteptat. nu se multumesc doar cu apa calda doar ziua si cu floricelele plantate de Lungu. curatenia lipseste cu desavarsire in oras.pe unde mergi doar noroaie si praf de 2 degete. nu a facut nimic grohacul. se lauda ca este un bun gospodar, dar noi vrem mult mai mult. in afara de marian ionescu, oricine era in locul lui facea mai multe!!! Lungule, grohacule, noi vrem cultura, vrem strazi bune, curatenie, sala polivalenta, casa de cultura amenajata frumos, parcuri, stadion frumos... nu ai facut nimic pentru oras!!! pleaca la Prelipca si stai cu tac-tu, liberalul din mosi tramaosi si lasa-ne!!! am fost pacalit ca te-am votat, dar asta este... oamenii din greseli invata si sigur nu te mai votez. sa te votez ca sa te imbogatesti tu cu fratii tai!!! NU MAI FAC PROSTIA ASTA!!!!!
10.1  RE: Asa este... lungu e un taran si atat trimis de
( 3 apr 2008, 18:50:19
Imi cer eu scuze in numele lui ca nu tea imbogatzit te tine! Daca te deranjeaza apa calda toata ziua debranseazate....si daca esti alergic la polen dute si tu pe la prelipca ca acolo nu sunt flori....proiectul de sala polivalenta, bazin pt inot si stadion modern tot de lungu a fost promomovat ...dar se pare ca informatiile de care dispui lasa de dorit!
10.2  RE: Asa este... lungu e un taran si atat trimis de
( 3 apr 2008, 21:31:47
ai vrut sa spui CLONTU?
11.   Ati vazut ce a facut Stefan la Neamt!? trimis de
( 3 apr 2008, 18:29:38
Prerea mea este ca Sv. este mizerabila, fara saptii verzi, nori de praf, mizerie peste tot pe sosele si pe trotuare. Soselele distruse ca dupa razboiu, cine le mai repara?!..... ca masinile intra cu totul in gropi, etc!

La vot este necesar sa mergem cu totii ca sa putem alege cu advarat pe cineva care sa ne faca multumiti

Va intreb frumos, ati fost in Bacau, in Piatra Neamt? Ati vazut ce a facut Stefan acolo de cind e primar, ce parere aveti? Suceava arata mai bine acum citiva ani,da!?.... de cind e Stefan ne-a luat-o cu mult inainte cred pentru totdeauna!...

11.1  RE: Ati vazut ce a facut Stefan la Neamt!? trimis de
( 3 apr 2008, 18:37:13
VAI DRAGA, DA' ZI-NE SI PE CINE SA VOTAM. CINE TE-AR FACE PE TINE MULTUMITA? DONTU? ZAROJANCA?
11.2  RE: Ati vazut ce a facut Stefan la Neamt!? trimis de
( 3 apr 2008, 18:57:49
Laura....scumpa mami ...sunt placut surprins ca stii toate stradutzele de prin bacau ...explica multe!....dar nu stiu unde ai vazut tu curatzenie in bacau?...oricum cand te plimbai tu era noapte ...si sigur nu te uitai in jos sa vezi curatzenia si drumurile! Si piatra sa dezvoltat cu ajutorul consiliul judetzean care a lucrat cu adevarat ....influentza primarului fiind prea mica ...dar prea mult mediatziata! Cu marza la sefia cj suceava progreseaza greu
12.   Flutur-Lungu trimis de
( 3 apr 2008, 21:15:19
Lungu/Flutur, oameni de nadejde, pe ei am sa-i votez.

Iar pe Zaro, Stan, Dontu si Prodan.....am sa-i pun pe tobogan!
12.1  RE: Flutur-Lungu trimis de
( 3 apr 2008, 22:28:06
De fiecare dat gresesti mai bricege. vrem sa stim cu cit te plateste lungu@flutur. vezi ca noi stim tot asa ca .......
13.   Sus, sus..PDL! trimis de
( 3 apr 2008, 22:44:24
Info:

De ce vorbesti tu cu mine la plural, precum Regina Angliei, sau te crezi vreun reprezentat al melcilor?

Care voi, cine sutneti voi ba? Phisham-as in bhotul vostru!

Voi stiti papa si khakha, altceva.....nimic. Zho*aielor

un cadou elegant %====, pentru voi!
14.   Pentru dl. Briceag trimis de
( 4 apr 2008, 11:29:26
bah basescianule, tu stii ca'ti tragi partidul tau de ghiolbani in jos cand te exprimi asa ? esti dur pe net ? nu te vede nimeni,si...gata,faci...dregi, pisi...ma rog !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei