Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tupeu dus la extrem

Legislaţia rutieră, încălcată grosolan chiar de poliţişti de la Circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu un tupeu dus la extrem, agenţi de la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava sancţionează în trafic şoferi pentru abateri de la legislaţia rutieră pe care chiar ei le încalcă flagrant.

Mai mulţi şoferi din Suceava s-au plâns că agenţi de circulaţie i-au tras pe dreapta şi le-au cerut să-şi cureţe imediat geamurile maşinii de foliile de culoare închisă aplicate pe acestea. Cei care au refuzat au fost lăsaţi fără certificate de înmatriculare şi vor fi nevoiţi să treacă printr-o revizie la Registrul Auto Român pentru a putea circula din nou.

Până aici totul este în regulă şi conform legii. Marea problemă însă este că unii agenţi de circulaţie au aplicate folii cu o vizibilitate cu mult sub limitele legale pe geamurile propriilor maşini, încălcând, la rândul lor, legea.

 

Maşinile personale ale poliţiştilor, camuflate aproape în totalitate

Agentul Ionuţ Colibaba este cunoscut de şoferii din municipiu ca unul dintre poliţiştii drastici în ceea ce priveşte foliile aplicate pe geamuri. În cel mai bun caz, când i-a prins în trafic pe şoferi, acesta le-a cerut să-şi dea jos imediat foliile de pe geamuri.

Problema este că poliţistul îi întrece în ilegalitate pe mai toţi şoferii care ies în trafic cu folii aplicate pe geamurile maşinii, în cazul său putându-se vorbi de o camuflare aproape totală. Autoturismul Audi, cu numărul de înmatriculare SV-99-CID, înmatriculat pe numele său, este camuflat cu folii negre, cu vizibilitate minimă, pe toate geamurile laterale, pe lunetă şi chiar pe o parte a geamului din faţă.

Conform legislaţiei în vigoare, geamurile aflate în câmpul de vizibilitate principal al şoferului, adică cele laterale şi cel din faţă, trebuie să asigure o transparenţă de 75%, asta însemnând că şoferul poate fi văzut cu uşurinţă din afara autoturismului. În cazul maşinii lui Colibaba, însă, nu se poate vorbi nici măcar de o vizibilitate minimă din exterior. De altfel, pe eticheta lipită de parbriz de firma care i-a montat foliile este inscripţionată şi transparenţa acestora, de doar 5%, de 15 ori sub limita legală.

 

Legea, doar pentru alţii

Şi agentul Iulian Tărcăuanu, proaspăt venit la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, are un tupeu la fel de mare ca şi colegul său.

Opelul cu numărul de înmatriculare SV-21-ULY pe care îl conduce are aplicate folii de culoare închisă şi pe geamurile laterale din faţă.

Agentul principal Constantin Păşcănuţ, şi el agent al Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, este în aceeaşi situaţie. Autoturismul Skoda Octavia, cu numărul de înmatriculare SV-22-PAS, aflat în proprietatea sa, are aplicate folii cu transparenţă minimă, inclusiv pe geamurile laterale din faţă.

Nu numai poliţiştii de la circulaţie circulă însă cu folii aplicate ilegal pe maşini.

Petrică Prepeliţă, care lucrează la Poliţia Municipiului Suceava, are şi el un autoturism SEAT (număr de înmatriculare SV-77-PMF), cu folii negre aplicate inclusiv pe geamurile laterale din faţă.

În fine, Costin Tudor, care lucrează la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Suceava, are un VW cu numărul de înmatriculare SV-06-PZV, care este la fel de camuflat. Acestea sunt doar maşinile poliţiştilor pe care reporterii „Monitorul” au reuşit să le fotografieze în ultimele două zile. Alte autoturisme ale oamenilor legii sunt camuflate în acelaşi mod, însă încă nu am reuşit să avem dovada acestui lucru.

 

O astfel de maşină nu ar putea trece de o banală acţiune de control

Un aspect interesant care trebuie obligatoriu subliniat pleacă de la modul în care sunt aplicate foliile protectoare pe geamuri. Dacă marea majoritate a şoferilor „civili” îşi permit să-şi ataşeze folii doar pe lunetă şi pe geamurile laterale spate, toţi poliţiştii despre care am scris au aplicate folii închise la culoare şi pe geamurile laterale din faţă, obturând astfel câmpul de vizibilitate principal.

Astfel, şoferul nu poate fi observat dacă are ataşată centura de siguranţă ori dacă vorbeşte la telefonul mobil.

La zecile de acţiuni de control organizate în trafic de agenţii poliţiei pentru prinderea şoferilor fără centuri, de exemplu, o astfel de maşină ar fi fost trasă imediat pe dreapta, iar şoferul ar fi primit o sancţiune drastică. Dacă ar fi şi cu ei la fel de intransigenţi cum sunt de obicei în trafic, cei trei agenţi de circulaţie cu maşini camuflate ilegal ar fi trebuit să-şi suspende de mult certificatele de înmatriculare ale propriilor maşini.

 

Şefii poliţiei spun că vor lua măsuri

Pozele cu maşinile subalternilor au ajuns şi la comisarul şef Laurenţiu Hermeniuc, şeful Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava. Acesta a recunoscut că la mijloc ar putea fi ceva în neregulă şi le-a cerut celor doi colegi pe care îi are în subordine să meargă imediat la Registrul Auto Român pentru a intra în legalitate.

„Eu răspund pentru ceea ce fac eu. Colegii mei însă vor merge astăzi la RAR şi dacă au greşit vor fi sancţionaţi” a spus comisarul şef.

Inspectorul principal Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ne-a prezentat poziţia oficială a instituţiei.

„Toate maşinile la care faceţi referire vor fi verificate în cel mai scurt timp, iar cine a greşit va răspunde. Conducerea Inspectoratului manifestă toleranţă zero pentru astfel de atitudini”, a declarat inspectorul principal.

 

Ameninţări cu judecata

În cursul zilei de ieri, după ce prin Poliţie s-a aflat de maşinile fotografiate, am fost contactaţi telefonic de agentul Ionuţ Colibaba, posesorul autoturismului Audi camuflat cu folii aplicate ilegal.

Acesta ne-a transmis că ne va acţiona în judecată dacă vom publica fotografia sau numele său. Tânărul om al legii, intrat în poliţie abia de câţiva ani, a uitat probabil că maşina a fost fotografiată în timp ce era parcată pe un spaţiu public, iar el lucrează pe un post plătit din bani publici.

 

Şi maşina cu radarul poliţiei a circulat camuflată ilegal

În luna octombrie a anului trecut, un material publicat în paginile ziarului nostru a scos la iveală faptul că una din maşinile poliţiei dotată cu radar circula cu folii ilegale. Loganul albastru cu numărul B-04-EGB, care vânează cu radarul şoferi în trafic fără a fi inscripţionat cu însemnele poliţiei (ceea ce nu contravine legii), circula cu folii pe geamul din spate şi pe cele patru geamuri laterale cu o transparenţă de doar 5%, care nu permiteau celui de afară să observe radarul sau poliţistul din maşină.

A doua zi după apariţia articolului foliile puse ilegal pe geamurile laterale din faţă au fost îndepărtate după o „vizită” la Registrul Auto Român.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Legislaţia rutieră, încălcată grosolan chiar de poliţişti de la Circulaţie.
 Vizualizări articol: 1965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.52/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 27 voturi
Legislaţia rutieră, încălcată grosolan chiar de poliţişti de la Circulaţie4.5527

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar trimis de
( 3 apr 2008, 11:07:02
"comisarul sef Laurentiu Hermenciu" e doar o greseala de ortografie sau dl Florin PAIU nu stie cum il cheama pe seful circulatiei rutiere?happy
1.1  RE: Iar trimis de
( 3 apr 2008, 11:32:09
Greseala de ortografie sesizata de dumneavoastra a fost corectata.
1.2  RE: Iar trimis de
( 3 apr 2008, 12:42:35
Pana la urma traim in Romania..nu va mai minunati ca se dau spagi ca se iau spagi si mai ales faza cu folia. Am sa-l urmaresc pe Dl Ionut Colibaba si CID-ul lui sa vad eu de folie daca o da jos sa ii spun vreo doua daca o sa ma opreasca ***tul
1.3  RE: Iar trimis de
( 4 apr 2008, 12:25:51
Chiar Dl. Hermeniuc este o gresealawinking

2.   Misto trimis de
( 3 apr 2008, 11:08:20
bun articol
2.1  RE: Misto trimis de
( 3 apr 2008, 12:30:39
CINE TE-A PUS ENGLEZULE SA-I DAI ? NU CRED CA TI I-A CERUT
2.2  RE: Misto trimis de
( 3 apr 2008, 21:16:53
bravo MONITORUL ,bravo PAIU
3.   Tupeu trimis de
( 3 apr 2008, 11:15:09
asa le trebue.niste tarani care isi cumpara masini pe spagi si se ascund de oameni . da pe analfabetul de Boca la-ti uitat.chiar eu i-am dat 50� acu 2 zile pt folie. niste gunoaie care traiesc din banii statului.hooooo
3.1  RE: Tupeu trimis de
( 3 apr 2008, 12:05:36
propun ca fiecare cititor care a dat lozu la carnatii astia de politisti sa scrie intr-un comentariu suma; de ex:

Politist: Boca

Suma: 50Lire

Pentru: folie

La urma facem un calcul si ne minunam:)
3.2  RE: Tupeu trimis de
( 3 apr 2008, 12:09:08
VRETI SA VA SPERIATI? SAU SA VA FACETI INIMA REA?

DE RETINUT FAPTUL CA E FOARTE POSIBIL CA NU TOTI BANII "INCASATI" SA LE RAMANA AGENTILOR. CA SI IN ALTE LOCURI UNDE SE LUCREAZA CU OAMENI, ESTE POSIBIL CA BANII SA SE IMPARTA SI CU UNII AFLATI MAI SUS IN LANTUL TROFIC.
3.3  RE: Tupeu trimis de
( 3 apr 2008, 12:33:24
Asa e englezule cand vii de la produs iti permiti sa arunci cu lire..Cate clase ai? Asa de curiozitate. Ai terminat liceul sau nu ai avut timp. Erai in UKhappy
3.4  RE: Tupeu trimis de
( 3 apr 2008, 21:42:37
Ce, te simti cu musca pe caciula dupa ce iei si tu spaga? Care e problema ta cu baiatul asta care lucreaza in UK?

parca voi militienii aveti toti liceul...

Pardon, l-ati facut la particular la Suceava, sau pe la vreo Fara Frecventa!
3.5  RE: Tupeu trimis de
( 4 apr 2008, 12:36:59
Nu e greu deloc. Cand vedeti o masina foliata complet si mai ales cu negru, e sigur un gaborel mic de-asta proaspat care are tupeu sau ceva shpagari sau turnatori. Propun sa fotografiati/filmati cand vedeti astfel de masini si le discutam pe toatehappy Apropos... sa nu uitam si parcarile pe treceri de pietoni cand strada e goala, sau parcarile "pe dos" care sunt tot mai dese... am sa revin cu un link catre site cu poze si fimari cu tinerii absolventi de la Campina, cei care au ajuns sa poarte shapcutza alba.
4.   Bravo trimis de
( 3 apr 2008, 11:16:29
bine Monitorule, continua
5.   Pt D-nul CID! trimis de
( 3 apr 2008, 11:17:40
Am si eu o intrebare pt. d-nul CID si un sfat totodata: Daca stie sa conjuge verbele la persoana a doua plural, si sa incerce sa se exprime in acest mod. Nu ne-am lipit ciorapii de tavan impreuna la Campina!!
5.1  RE: Pt D-nul CID! trimis de
( 3 apr 2008, 13:56:43
Nu cred ca a fost si CID la extraordinara operatiune de lipire a ciorapilor de tavan... A pierdut unul din antrenamentele de baza ale scolii de militieni...Problema nu este insa daca CID stie sau nu sa conjuge sau sa decline ci modul cum stiu sa respecte legile unii politisti. Nu crezi "Mine" ca asta este partea importanta a discutiilor?
5.2  RE: Pt D-nul CID! trimis de
( 3 apr 2008, 15:19:33
Sunt perfect de acord cu tine PROCID, resptectarea legilor de catre politisti e cea mai importanta problema, dar la ce ma refeream eu, tot la respectare legii se refera pina la urma, tine de indatoririle politistului.O zi buna!
6.   Continuati trimis de
( 3 apr 2008, 11:38:08
FOARTE BINE CA ATI AVUT CURAJ PENTRU UN ASTFEL DE ARTICOL. CRED CA SUNTETI CONSTIENTI CA DE-ACUM INCOLO MASINILE MONITORULUI VOR FI VANATE IN TRAFIC...

IN SUA SLOGANUL POLITIEI ESTE "TO SERVE AND PROTECT", SI IN CEA MAI MARE PARTE DIN CAZURI CHIAR ASTA FAC, PROTEJEAZA SI AJUTA CETATENII ( DIN AI CAROR BANI SUNT PLATITI, LA FEL CA SI AI NOSTRI ).

LA NOI CARE E SLOGANUL CARE S-AR PUTEA APLICA UNOR ANGAJATI AI POLITIEI RUTIERE? ASTEPT PROPUNERI.
6.1  RE: Continuati trimis de
( 3 apr 2008, 12:04:25
na care oare ?? F & R (fuck & rape)
6.2  RE: Continuati trimis de
( 3 apr 2008, 12:10:04
To enslave and punish!
6.3  RE: Continuati trimis de
( 3 apr 2008, 12:15:45
BUN! DEJA SE INCROPESTE CEVA. DACA LE COMBINAM IESE "FUCK & PUNISH".

ALTE PROPUNERI? CHIAR SI IN ROMANA, CA LI SE INCURCA DEGETELE DACA TRE' SA-SI LIPEASCA VREUN SLOGAN IN ENGLEZA PE MASINI...
6.4  RE: Continuati trimis de
( 3 apr 2008, 21:47:20
VANEAZA si TAXEAZA!
6.5  RE: Continuati trimis de
( 4 apr 2008, 09:40:05
pt excal e la fel numai ca au mai adaugat cite un "me" dupa fiecare "actiune" "To serve(me) and protect(me)
7.   FFFF BINE trimis de
( 3 apr 2008, 11:40:12
.......asa da articole ,cu probleme reale nu cu povesti de doi lei .......
8.   Pe ei pe mama lor trimis de
( 3 apr 2008, 11:44:04
Militianul ala tampit sa dea in judecata pe cine vrea el. E un nesimtit si jumatate.Niste purandei mucosi care de abia au intrat in politie si vor sa demonstreye ca ei sunt bayati iar noi nu. Muritorilor de foame, pe langa faptul ca nu ne respectati(ca datorita noua supravetuitui) mai faceti si gargara. Doamne de ce nu mai traieste Ceausescu sa elimine tiganii ca poate dupa aia se apuca si de militieni.
9.   Militieni trimis de
( 3 apr 2008, 11:50:22
Cu aceasta ocazie ii anunt pe distinsii de la circulatie sa nu mai stea la vanatoare de contraventii si intocmit procese verbale caci nu de asta sunt platiti. Si daca mai stau seara la semaforul de la Sala sporturilor (Denis) palmati in parcare cu luminile stinse sa prinda pe vreunul care trece pe galben macar sa i-a piciorul de pe frana caci alea tot se aprind.Sunt cativa din astea tineri care nici cu prajina nu le ajungi la nas, asa de importanti se cred, dar in realitate nici sa dirijeze intr-o intersectie nu stiu.
10.   ... trimis de
( 3 apr 2008, 12:37:11
Bravo Paiule, articolul asta imi place
10.1  RE: ... trimis de
( 3 apr 2008, 14:23:16
Corect, articolul e f bun.

Ideea e insa ca musiu Paiu nu o samaim poata circula nesicanat pe strazile din SV. Ba o sa fie legitimat la fiecare 10m, ba o sa fie pusi niste baieti sa aiba "grija" de el, iar daca are tupeul sa circule cu masina, nu apuca sa iasa din SV fara a i se lua permisul.

:))))

Ar trebuii sa fie mai multi ca tine juniorule.

Bafta!
10.2  RE: ... trimis de
( 3 apr 2008, 18:38:50
felicitari pentru semnatarul articolului. a dat dovada de curaj si nu s-a lasat pana nu i-a rezolvat.
10.3  RE: ... trimis de
( 4 apr 2008, 12:44:22
COpii astia nu stiu decat sa ameninti ? Pentru autorul articolului, am sa fac o pagina web dedicata erorilor comise de politistii suceveni. Vor fi fotografii si filme cu ce mai fac gaboreii in timpul serviciului sau in timpul liber. Voi publica chiar aici adresa unde se va gasi pagina. Sunt sigur ca vom reusi cel putin de doua ori pe zi sa aducem materiale noihappy Va astept acolo cu comentarii pe cei care va simtiti aici mai sus atacati... Ahuuuuu, Ahuuuuuu, Ahuuuuuuuuu !!
11.   Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 13:01:01
si asta e foarte ...BINE !!!!

cu timpul presa libera si televiziunea v-a juca un rol si mai important in executarea si respectarea legilor de catre institutiile de stat.

cu adevarat presa si televiziunea LIBERA v-a juca rolul de....IZBAVITORI AI POPORULUI !!!

DEJA IN MOMENTUL DE FATA SE JOACA ACEST ROL CARE ESTE IN FAZA DE...."LEAGAN" , DAR INSTITUTIILE DE STAT FAC TOT POSIBILUL SA ...DISCREDITEZE ACEST LUCRU pentru ca se tem de pierdere de ....INFLUENTA SI SUPERIORITATE (MEGALOMANIE).

de exemplu pot sa va asigur ca politia cu timpul v-a fi o ....amarata institutie din care multi salariati vor ....renunta la acest serviciu.
11.1  RE: Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 13:20:35
de trei ori "v-a"...rusine temida...invata lb. romana, ti-am mai transmis si ieri la comentariile despre amendarea elevilor gasiti prin baruri in timpul orelor de curs. corect, in situatia de fata este "va"...dar depinde si de cate clase ai frecventat....
11.2  RE: Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 13:38:34
rusine e sa furi si sa fii hot, rusine e sa fii nesimtit si nerusinat , rusine e sa inseli si sa fii minti !!!

cate vrei sa-ti mai dau exemplu de rusine ??

NU-I O RUSINE SA NU STII GRAMATICA , PRECUM NU-I RUSINE PENTRU TINE SA NU FII....ASTRONAUT !!!

FIECARE STIE ...CEEA CE-A ...INVATAT SA FACA !!!
11.3  RE: Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 13:40:54
ps. a fi om nu inseamna....a sti...gramatica !!!!!
11.4  RE: Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 13:57:47
E o RUSINE MARE de tot sa nu stii gramatica limbii romane, dar sa te iei de toti de pe forum!!! Nu a zis nimeni sa fii profesoara de limba romana (apropos de astronaut) dar niste banale exprimari.... Mai citeste o data "cate vrei sa-ti mai dau exemplu de rusine ??" Fa-te ca nu ai scris tu si incearca sa intelegi! Nu stiu ce ai invatat sa faci, (nici nu ma intereseaza), dar cu siguranta, la scoala, ai invatat gramatica!

Am zis!
11.5  RE: Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 14:23:36
pot sa va dau exemple de oameni care sunt....INDREPTATITI SA NU STIE ...GRAMATICA !!!

dar n-am sa va dau si stii de ce ?

pentru ca cei c-o ...."PRIVIRE INGUSTA" sau cei care nu vad mai departe de...."LUNGIMEA NASULUI" si asa n-or sa inteleaga ceea ce este....RATIONAL !!!

e ca si cum ai sustine ca.....porcul daca nu-i gras , nu-i ...porc !!

ps. ceea ce se invata si nu se practica, se ...uita !!

tu , turmentatule tii minte tot ce-ai invatat la scoala ???

11.6  RE: Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 15:37:58
Temida, lasa-ne cu explicatiile astea aburitoare. Folosirea corecta a gramaticii limbii romane este ceva elementar si ar trebui sa fie pe primul loc, ca importanta, atunci cand iesi in public cu opinii personale. Degeaba te dai destept ca stii si intelegi tot felul de lucruri cat timp nu stii sa scrii corect. Si nu pune greselile pe seama uitarii pentru ca scrisul corect din punct de vedere gramatical e ca mersul pe bicicleta. Si asta cu o conditie: sa fi invatat in prealabil cum.

Cat despre articol, felicitari Monitorului pentru initiativa. La mai multe!
11.7  RE: Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 17:49:46
in opinia mea,Temida este o tanti frustrata si barfitoare,care pandeste vecinii pe geam sa vada cu ce cumparaturi vin acasarolling on the floor))

si pun pariu ca asculta si manele ne****tarolling on the floor)
11.8  RE: Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 20:48:14
am avut dreptate !!!! nu are rost sa va explic (pentru unii), ca si asa nu aveti cu ce....intelege !!

unul crede ca ma dau.....destept(a) , altul .....ca as barfi si pe aceste motive....spun ca nu am dreptate in ceea ce ...sustin !!!

mai fratilor , ce are.....DREPTATEA CU.....GRAMATICA ??!!

ce are....INTELEPCIUNEA CU ....DESTEPTACIUNEA (GRAMATICA) ??!!

observ ca multi...."destepti" confunda intelepciune cu desteptaciunea si prin asta dau dovada ca fac parte din categoria oamenilor.....FALSI (luat exemplu de la personajele din primul plan al acestui articol).

am observat ca multi scrieti comentaje aici fara sa folositi gramatica, adica scrieti comentajele ....lungind fraza ca sa nu despartiti ...cuvintele.

mie imi place asa sa scriu si asa voi scrie mai departe cu toate ca as putea sa scriu si eu ca voi lungind....fraza (ceea ce am facut si acum , adica fara "c-as" "n-am"etc, etc)
11.9  RE: Realitatea din romania e in schimbare trimis de
( 3 apr 2008, 21:51:56
Ce treaba are calul cu prefectura, TEMIDA?

Mai bine du-te si te uita la Iarta-ma!

Dupa cate argumente scrii, aduci cu Mircea Radu!
12.   Pt monitorul sv trimis de
( 3 apr 2008, 13:10:50
bravo fratilor, dar mai sunt citeva aspecte: politistii ne vineaza pe noi pt vb la telefonul mobil, pt nepurtare centura, lumini de intilnire stinse pe timp de zi pe drumuri europene,nationale, trecerea printre cocoase la trecerea de pietoni, dar eu personal am vazut n cazuri care nu respecta aceste legi chiar cu masina politiei, fara a fi in misiune.
13.   Forta exemplului trimis de
( 3 apr 2008, 13:13:41
Vad ca tranzitia de la Militia Romana la Politia Romana e mai greoaie decat ne asteptam. Credeam ca politistii tineri se vor debarasa de mentalitatile vechilor militieni. Din pacate, bag de seama ca militienii au acumulat ceva informatie pedagogica din facultatile facute in graba de au atata succes in a "preda" obiceiurile proaste pentru noi si avantajoase pentru ei, colegilor lor mai tineri.

Politia Romana trebuie sa inteleaga ca fiecare politist trebuie sa fie mai intai UN EXEMPLU pentru cetateni.

Pentru ca noi ii platim, ei ar trebui sa ne perceapa pe noi ca pe niste militieni (asa cum sunt ei), sa lase telefonul de la ureche sau sa/si puna in graba centura in momentul in care vad primul om pe strada.

Desi nu sunt bisericos, cred ca singura solutie pentru o schimbare in bine a Politiei trebuie sa vina de sus... si nu din varful organigramei, ci din ceruri. DOAMNE AJUTA!
14.   Alt subiect pentru MONITORU trimis de
( 3 apr 2008, 13:14:00
Colibaba e unul din cei mai slabi politisti pe care ii are orasul Suceava,sa trecem la ce vreau sa va spun scrie-ti un articol si despre numerele de inmatriculare modificate cum ar fi unul 81 RZU ,cum scrie pe masina ??????????????? va spun eu BIRZU ,mai sunt si altele, aha baiatul asta e tot de la rutiera

Si mai sunt multi domni politisti care sunt toti in acceasi situatie cu numere "false" conform legii sunt numere false
15.   Sfat trimis de
( 3 apr 2008, 13:23:45
Infractori si prosti sunt politistii care iau spaga dar eu zic ca mai prosti sunt cei care dau spaga si dupa aia mai fac si figuri.Prostilor care dati spaga si voi sunteti infractori sau nu ati auzit de DARE DE MITA!!!!!!!!!!!!!!1
15.1  RE: Sfat trimis de
( 3 apr 2008, 19:13:10
cand te opreste politia si zice ca ai trecut pe rosu, cand tu ai trecut pe galben, la denis, si zice ca iti ia permisul ce faci?il dai in judecata,sa fii vanat la fiecare colt de strada, sau ii dai ceea ce vrea??il dai in judecata si ce castigi???

intr-o lume corecta da, si chiar crezi ca daca nu mai dai dreptul de smecher l vanatorii si vulturii astia ai sa faci din lumea asta una corecta??

15.2  RE: Sfat trimis de
( 4 apr 2008, 00:18:09
da de ce trecu-i bre pi galbin ???
15.3  RE: Sfat trimis de
( 4 apr 2008, 10:05:20
da stii ca daca ii ceri unui politist sa iti probeze ca ai trecut pe galben e camm nasol?nu prea poate.incearca si o sa vezi ce distractiv e

16.   Militia trimis de
( 3 apr 2008, 13:27:42
multe nereguli fac acestia,chiar daca nu sunt in misiune ei circula cu sirenele in functiune-dar cand ai nevoie de ei .......,nu au cunostinte minime de acordare a primului ajutor medical,dar ei cer la altii..etc
17.   NU TOTI SUNT NESIMTITI trimis de
( 3 apr 2008, 13:43:45
E foarte bun articolul, dar nu toti sunt pe acelasi picior. Colibaba e cu adevarat nesimtit si cretin ! Tarcaoanu e un baiat de bun de care nu am auzit ninic rau! E o victima colaterala a comnului Colibaba si a domnului BOKa ! Cat de cretin trebuie sa fii sa te legi de foliile taximetristilor cand tu ai folie ? Uite ca sunt doi Boca si Colibaba ! Astept opinii !
18.   Paiu trimis de
( 3 apr 2008, 13:47:25
Toti gresim, sau ai uitat cand erai rupt de beat si te smiorcaiai ca nu mai gresesti urinai pe strada tipai ca un descreierat si faceai ca toate animalele, tu ce exemplu dai Era mai bine daca acest articol il scria un coleg de-al tau. Sigur o sa ne mai intalnim
19.   Caz real trimis de
( 3 apr 2008, 13:50:31
Aceeasi relitate si la Radauti.Stau la panda sa le,,pice ,,orice! Domnii de la circulatie,mi-au pus o amenda de700 000 lei ptr faptul ca am tranversat strada in dreptul bazarului ,dar nu inainte de a ma asigura ca nu trecea nici-o masina intimpul acela,mai ales ca era si spre seara. Oare ei sunt corecti ? Nicidecum !
19.1  RE: Caz real trimis de
( 4 apr 2008, 10:09:58
voiai sa te pupe?da un sofer daca te loveste cand treci prin locuri nepermise crezi ca are viata usoara?

invata ca trecerile de pietoni sunt facute ptr traversare
20.   Teapa trimis de
( 3 apr 2008, 13:58:07
Bun articol. Unde esti tu tepes doamne. Bine-nteles ca legile sunt doar pentru prostime. Mai rau e ca cei prosti ( militienii ) ne cred prosti si de atita bine nu mai stiu ce sa faca. Daca are cineva timp si citeste articolul il rog frumos sa-l trimita pe site-ul ministerului, ca eu nu prea am timps si sunt si eu cumva " ascultat". Traiasca statul Roman, ca pe zi c e trece suntem din ce in ce mai tepuiti.
21.   Numere preferentiale trimis de
( 3 apr 2008, 14:32:12
multi militieni cu haine de politisti isi pun numere preferentiale la masini, continand initialele numelor sau o parte din nume. asta ca sa nu uite cum ii cheama
21.1  RE: Numere preferentiale trimis de
( 3 apr 2008, 22:50:39
ce te impiedica si pe tine sa-ti pui numere preferentiale.e liber pt.toti.ne trezim din somn si hai sa trimitem comentarii sa ne aflam in treaba.BOLOVANILOR
22.   Felicitari pentru articol trimis de
( 3 apr 2008, 14:45:28
E un super articol! Felicitari sincere! Sunt niste mafioti si nu asteapta decat spaga. Din asta traiesc si din asta si-au cumparat masinile. Credeti ca din salar si-au luat acele masini??? Hai sa fim seriosi si realisti. Toti militienii se acopera intre ei.
22.1  RE: Felicitari pentru articol trimis de
( 3 apr 2008, 15:15:49
de ce sa nu le ia din salarii? la salariile lor, nu se pune problema de a plati o masina din asta in rate, pe 7 ani de exemplu

22.2  RE: Felicitari pentru articol trimis de
( 3 apr 2008, 16:40:36
Sa fii tu sanatos. Sa-mi arati si mie unul dintre astia care are masina luata in rate... Fac o gramada de bani din spaga.
23.   Fdfg trimis de
( 3 apr 2008, 14:51:34
deci doresc si eu sa propun ceva:domnilor corupti din politie conjugati va rog verbul a oua!
23.1  RE: Fdfg trimis de
( 3 apr 2008, 15:54:37
daca te intereseaza suna-ma daca ai curaj si te ouesc eu

24.   Foc trimis de
( 3 apr 2008, 15:06:12
bravo ca iati demascat nu mai fiti robi la aia cu bani ca aia isi pun folii si numere asa curaj mai rar in presa suceveana
25.   Ba chiat toti sunt nesimtiti trimis de
( 3 apr 2008, 15:28:44
Paiule, ai gresit intr-adevar cu urinatul! Ai gresit ca n-ai urinat pe fetele lor de spagari nesimtiti! Hai sa vedem ce case si ce masini au toti ratatii astia de agenti! Din salariul pe care tot din banii nostri il au? Sau din milionele spaga din fiecare zi? Orice r-a-h-a-t cu liceul la seral e mare politist la circulatie... Sunt cea mai de jos treapta a speciei umane, nici la maturat strazile n-ar fi buni, de aceea ajung la circulatie!
26.   Bagati mare :-)) trimis de
( 3 apr 2008, 15:46:43
PAIULE si dragi comEntatori, nu STIu daca arTicolul asta E o demonstRatie de curaj sau de prostie extreMa, insa stIu ca ciNeva va stie ip-urile de la cAre ati tastaT si urmeaza sa aveti parte de toate cele bune, in frunte cu toti taximetristii de la care a plecat acest scandal...
26.1  RE: Bagati mare :-)) trimis de
( 3 apr 2008, 15:53:03
Poate nu ati sesizat ca mesajul de mai sus contine un cod "SECRET". Acesta este ascuns cu mare "dibacie" pe toata lungimea textului.

Spune ashea: PAIULE ESTI TERMINAT.

Dupa sistemul de codare as spune ca e conceput de un politist. Voi ce credeti?
26.2  RE: Bagati mare :-)) trimis de
( 3 apr 2008, 20:17:31
Bai Slipar,asta,sa va fereasca bunul Dumnezeu de furia dreptatii!Sa nu va sara cumva mucii si sapcile din cap!
26.3  RE: Bagati mare :-)) trimis de
( 3 apr 2008, 23:22:48
asa e grigore,insa ma indoiesc ca e scris de un politist,ca sunt prea prosti ca sa stie a scrie si a citi,mai mult cred ca la scris nevasta unuia dintre eilaughing))
27.   Aduceti-i pe pamant trimis de
( 3 apr 2008, 15:52:32
ce naiba e vorba de POLITIE sau bande de racheti? Ca-n orasu asta cam asta se intampla.

Sunt de fapt o organizatie de japcari! Au ajuns niste analfabeti sa poarte hainele statului si sa ne rada in nas! Au ajuns sa creada ca fac parte dintr-o casta superioara, in directa concurenta cu infractorii pentru sfidarea publica.

De cata nesimtire poti sa dispui incat sa f*** pe altii pentru chestii pe care tu nu dai doi lei?!

Sistemul e putred, de la ultimu agent pana la cei din varf pentru ca spaga se redistribuie.

28.   Frustrare trimis de
( 3 apr 2008, 15:59:47
Numa' frustrati:))p'ci
29.   Mucosi trimis de
( 3 apr 2008, 16:06:40
felicitari monitorul. 'baietii ' de la rutiera stiau de aseara de articol . aseara boca era tare nervos, nu scapa nici o masina cu folie.si mai spunea ca citez '' din cauza unuia ca tine sa ajuns aici '' adica unul ca mine a scris articolul in ziar . si ca de azi nici o masina din sv nu va mai avea folie pe geamuri..
30.   Nu-i folia trimis de
( 3 apr 2008, 16:19:31
de-ar fi numai folia da i-a trecetii cu fiola sa vedeti ce se inverzeste si folia de pe geam

31.   NU SUNTETI MAI VERTICALI CA EI trimis de
( 3 apr 2008, 16:20:24
Bravo COCO,esti printre putinii realisti.
32.   Pentru TAXI trimis de
( 3 apr 2008, 16:26:08
In ce va priveste au dreptate,conduce-ti ca niste dobitoci,noi ceilalti trebuie sa va cerem voie sa circulam.Conduce-ti ca dementii,daca vreti sa va sinucideti faceti-o singuri,nu bne trageti dupa voi.
33.   Ip snifer trimis de
( 3 apr 2008, 16:26:31
PAIULE si dragi comEntatori, nu STIu daca arTicolul asta E o demonstRatie de curaj sau de prostie extreMa, insa stIu ca ciNeva va stie ip-urile de la cAre ati tastaT si urmeaza sa aveti parte de toate cele bune, in frunte cu toti taximetristii de la care a plecat acest scandal...............

numai ca mai sunt si servere care sunt prin vienna sau alte parti...vii p`aci ? au si austriecii foliilaughing))
34.   Lex trimis de
( 3 apr 2008, 16:44:30
Stimati soferi contravenienti,respectati legea si nu o sa aveti treaba cu nimeni. Nici macar nu o sa fiti curiosi sa aflati ce scrie in acest articol,scris din lipsa de ocupatie.
35.   Comunisti imputiti trimis de
( 3 apr 2008, 17:03:28
un nenorocit de gabor ma opreste in trafic sub pretextul ca nu am centura,dar el circula fara centura ,fara chipiu,si adresanduse pe un ton (ba de ce nu porti centura),il intreb si eu cu aceiasi intrbare stiti care afost raspunsul ,legea e pentru voi ba.
35.1  RE: Comunisti imputiti trimis de
( 3 apr 2008, 19:10:12
de ce nu te duci istetule sa vezi daca el a intrat pe banii lu taicasu sau pe stiinta lui, esti mai destept ca el? esti si u o victima de a lui, nu ai respectat legea si te-a amendat corect? plangi copilule?
36.   Folie trimis de
( 3 apr 2008, 17:07:10
cum a ajuns unul ca colibaba in politie?pe banii lui tata?
37.   Folie trimis de
( 3 apr 2008, 17:40:22
SI EU AM FOLIE MAI INCHISA PE FATA SI MAI SUNT CRED CA 100 CEL PUTIN CARE MAI AU SI SA VA SPUN E CAM SCUMPA SI SA O DAU ACUM JOS NU PREA IMI COMVINE SI ASTA E NUMAI DIN CAUZA MASINILOR DE LA TAXI CARE NU AU VOIE DELOC CU FOLIE PE GEAMURI .ERA BINE PANA ASTAZI SA VEDEM CE O SA FIE DE ASTAZI INAINTE MULTA BAFTA

38.   De bine trimis de
( 3 apr 2008, 17:47:22
cand dati pe prima pagina si mercedesurile si jeep urile ?dar vilele ? dar pamanturile pe care mai nou cres blocuri? atunci da deocamdata e praf in ochi. Despre agenti doar.Pe cand despre cei mari?

39.   Curaj trimis de
( 3 apr 2008, 17:55:54
felicitari ziarului monitorul pt curaj militienii incalca llegea crezind ca nimic nu-i poate opri eu am dat jos foliile pt ca m-am saturat si m-am scirbit sa le to dau bani
40.   Taximetristi jegosi trimis de
( 3 apr 2008, 18:11:06
stiati ca taxiurile nu au voie nici cu folie omologata? stiati ca ei nu respecta deloc legea? ati vazut ce fac in oras? bravo pentru politia rutiera ca a luat masuri impotriva acestor infecti
41.   Folie trimis de
( 3 apr 2008, 18:14:59
Matule Paiu, speram sa vedem si poze cu masini ale prefecturii, ale jandarmariei cu folie, ale unor personalitati si mai importante decat politia, sa vada lumea ca nu numai politia rutiera sau in general politia circula cu folie, asteptam.
42.   Taximetristi=regi soselelor trimis de
( 3 apr 2008, 18:24:56
E normal ca cei care au folie aplicata si nu e omologata sa fie sanctionati indiferent de functie ,grad ,etc...Insa se pare din reactiile de mai sus ca totul a plecat de la domni taximetristi care se pare ca ei fac regula in orasul asta ,nu mai ai loc de ei si de nesimtirea lor,opresc pe toate colturile de strazi indiferent cat de aglomerat e,intra pe interzis inclusiv pe str.Stefan cel Mare dinspre Bucovina sprea Prefectura,circula pe contrasens ...sunt dezastru! ..si se pare ca Politia s-a pus putin cu "furca " pe ei iar acestia riposteaza prin prieteni lor din presa...si nu mi se parenoramal ca acestia sa fie subiectivi...! Apropo de subiectul cu FOLIA aplicata pe geamuri e grav chiar ca agenti de la rutiera sa incalce legea ,daca e chiar asa,insa si mai grav mi se pare ca unele masini ale diverselor institutii au folie aplicata pe geamuri si va dau cateva exemple din cate le stiu eu...: masina domnului PREFECT am vazut ca are folie pe toate geamurile,Loganuriel JANDARMERIEI,
43.   Taximetristi=regi soselelor trimis de
( 3 apr 2008, 18:28:20
(continuare)...unele masini ale Judecatoriei Suceava, chiar unele masini inscriptionate si neinscriptionate ale POLITIEI....Insa mie acest articol imi da senzatia ca este scris de cineva deranjat de atitudinea anumitor politisti si se loveste in special in cei de la circulati dar din cate vad d-nul Prepelita era pe undeva pe la Politia Municipiului Suceava iar Costan Tudor e la Brigada de Crima Organizata,deci nu au nici o treaba cu titlul.
43.1  RE: Taximetristi=regi soselelor trimis de
( 3 apr 2008, 18:50:04
imi cer scuze.... alea inscriptionate au voie cu folie. nu stiam
44.   Taximetristi trimis de
( 3 apr 2008, 18:32:36
un mesaj catre politia rutiera: daca tot s-au luat de voi aceste gunoaie ale societatii, adica taximetristii, ar trebui sa va luati in continuare de iei si pe baza atestatelor profesionale, ca pot sa bag mana in foc ca nici jumatate din ei nu au, si am auzit ca amenda e chiar mare. bafta.
44.1  RE: Taximetristi trimis de
( 4 apr 2008, 10:02:50
mai bine iti vari mana in tub.si amenda nu e chiar mare.e cam cat costa un numar la mata

45.   Ramanem fara spatii verzi?! trimis de
( 3 apr 2008, 18:34:20
Oameni buni scrieti despre astia care dau autorizatii de constructie unora pt a construi pe orice spatiu verde ,(blocul care se vrea sa se faca vis-a-vis de blocul IRE-ului,blocurile de pe cartodrom) si nici unu din ele nu au in plan nici macar un loc de parcare....Ne sufocam de paf si de masini in orasul asta! Faceti ceva....! Nu lasati ca moguli astia sa ne sufoce pe toti cu investitiile lor c care se imbogatesc peste noapte iar domni inalti functionari publici dau semnaturi pe sute de mii de euro!
46.   Nimic trimis de
( 3 apr 2008, 18:34:38
la jandarmerie exista un logan albastru cu folie inchisa pe toate geamurile. Nu este corect ca politistul sa incalce legea dar sunt multi alti oameni cu relatii in suceava care incalca frecvent legea si nu li se intampla nimic. influientele si relatiile inca pastoresc destul de bine viata in suceava
47.   Sunteti niste papagali trimis de
( 3 apr 2008, 18:34:44
Degeaba faceti p... mare scriind mesaje.sunteti niste papagali...Cand iesiti din Romania trageti de centuri si va ascundeti detectoarele radar de frica iar la reintrare in tara noastra draga circulati ca niste ytarani si vreti ca politistii sa-si ceara scuze ca va opresc si sa va pupe picioarele.Aveti noroc ca avem o legislatie proasta si nu se pot aplica sanctiuni pe masura taranismului vostru
47.1  RE: Sunteti niste papagali trimis de
( 3 apr 2008, 18:42:11
Ai perfecta dreptate. Numai cativa kilometri in UNGARIA se mai vad romani mai cu tupeu, fara centuri sau care merg cu 100km/h in localitati... Dar de cum se "afunda" in UE cam toti se linistesc.

DAR... Revenind la material si la ce s'a spus pe sus. Sunt perfect de acord sa ma sanctioneze un politist de la Rutiera, dar atata timp cat intr'adevar poate dovedi ca am gresit si... cel mai important... conduita lui sa fie una morala si perfect legala. Adica nu mi se pare normal sa se ia de mine de ce nu port centura, atata timp cat ei nu o fac... sau de ce am folie, dar ei m'au oprit dintr'o masina "foliata".

Am avut si eu folie pe toate geamurile si, fara sa cunosc pe nimeni in Politie, nu am avut probleme cu ei. Dar, de vreo 2 ani, mi'am dat'o jos... E mai bine asa, sa nu le dau motiv politistilor de un ciubuc.winking
47.2  RE: Sunteti niste papagali trimis de
( 4 apr 2008, 10:40:54
sefu;legislatia e buna.ca e aplicata discriminatoriu pe principii de cumetrie asta e.ca nu am auzit de nici un politist amendat in trafic e de asemeni adevarat.una peste alta si bancurile astyea cu militieni trebuiau sa aiba un sambure de adevar.e adevarat ca unii sunt comici in trafic atunci cand ies din tara,dar e la fel de adevarat ca multi din astia sunt politisti plecati in concedii in strainatate.pulimea de obicei merge la munca cu autocarul.ceilalti,cei cu bani nu au probleme.banul face legea peste tot.nu noi am inventat spagile.si crede-ma ca stiu ce zic
48.   Xxxx trimis de
( 3 apr 2008, 18:36:22
ar trebui si rar-ul. arr-ul, primaria sa se sesizeze de treaba asta si sa vada daca si taximetristii sunt in regula, si vom vedea dupa cine incalca legea mai tare.......
49.   Bravo trimis de
( 3 apr 2008, 18:44:11
bine ai spus UNUL DINTRE MILITIENI ca toti sunt niste tarani, si le tataie curuletu cand trec granita si la noi fac p... mare cand ii opreste un politist, se dau mari artisti, mari vedete, stau o luna in italia, vin acasa si nu mai stiu sa vorbeasca limba romana pe care nici nu o stiau sa o vorbeasca bine, se duc la rupt spatele acolo si gata se ajung, si asa fac toti nu numai ei. bravo
50.   Infractori trimis de
( 3 apr 2008, 18:50:02
cum bine a zis un domn inaintea mea, bai cretinilor, de ce va tot plangeti ca ati dat spaga militoilor ? cand ati dat-o si ati scapat de amenzi a fost bine nu? daca iti lua militica ala de bok certificatul mai mutule in loc de aia 50 de lire? era mai bine? te simteai mai implinit? problema in tara asta de doi lei e ca romanul isi doreste ca autoritatile sa fie corupte dar numai cand ii convine lui fara sa realizeze ca acest flagel ne afecteaza pe toti mai devreme sau mai tarziu. io cred mai bogatan englez ratat ca ar fi trebuit sa nu-i dai bani lu bok si daca ti i-a cerut sa faci o plangere impotriva sa nu sa miorlai pe forum ca un ratat care n-are tupeu sa zica macar odata in viata lui ceva in fata cuiva
50.1  RE: Infractori trimis de
( 4 apr 2008, 10:15:46
bravo omule.corect si la obiect.e la fel de vinovat si cel care da si cel care ia.nu gresi si nu da spaga.simplu,nu
51.   Englezule trimis de
( 3 apr 2008, 18:55:01
si daca tot canti prin autogara prin londra si ti-ai luat cine stie ce avion de masina de ce n-ai bani de folie autorizata mai carnatule? si mai mult de ce ti-ai pus-o ? cetatean model care da spaga militienilor ca sa-i treaca cu vederea " scaparile" de impresar?

si tie paiule, ce sa-ti mai spun....cred ca stii si tu ca te numesti " ****tul "
52.   Paduchiosi trimis de
( 3 apr 2008, 19:00:06
sunteti niste soareci toti cei care scrieti mesaje de politisti, ca au masini, case si restu din spagi, din alte cele, si voi stati la coltul strazii bucurandu-va ca a mai trecut o zi Va rugati la Dumnezeu, ceea ce e cam abstract pt voi dar sa nu punem la indoiala credinta nimanui , sa va ajute sa va de-a puterea sa va cautati de servici dar sa nu gasiti nimic, aveti 10 ron in buzunar, mai prostiti copii din fata blocului, cu placi uzate si expirate, fumati mucurile de tigara aruncate de alti smecheri de pe jos si va credeti mari critici si scriitori, cand va fost bine nu a-ti spus nimic acum va legati de ei. m... agaricilor ce sunteti
52.1  RE: Paduchiosi trimis de
( 3 apr 2008, 20:27:21
Cu alea 8 clase si alea la FF,vad ca nu prea stii limba Romana!Sorry,nu aveti pe unul care stie carte sa va scrie?
53.   Mare dreptate trimis de
( 3 apr 2008, 19:05:30
mare dreptate ai ACELASI si UNUL DINTRE MILITIENI si restul. daca va cer atentii faceti plangere, daca nu stati in banca voastra si suferiti consecintele. nu da spaga si nu ai de ce sa te plangi. atunci o sa fii si tu un om corect si politistul ca nu a luat dar care va iesi mai rau din toate astea, eu zic ca tu. oriunde ai merge in ziua de azi daca vrei sa fii mai respectat sau bagat in fata trebuie sa dai atentie, ai posibilitatea de a nu da, dar oare ce castigi prin asta, ore in sir la coada, luni de zile de stat degeaba ca nu iti aproba nu stiu ce proiect si bani dati pe benzina si nu mai stiu ce ca sa mergi din nou sa stai la coada. daca esti chiar asa de corect nu da spaga sau mita cum vrei sa-i zici si fii corect si suporta conseciintele. si ei au gresit si vor suporta consecintele. si exact, daca ai bani sa dai spaga mergi nene si pune folie autorizata la bijuteria ta si nu trebuie sa mai dai spaga.
54.   Pt paiu trimis de
( 3 apr 2008, 19:11:00
asteptam cu nerabdare un articol in care sa ne spui de ce are toaregul prefectului folie iai un interviu daca tot esti asa pornit sau nu stii ce intrebarii sa-i pui red ca articolul asta nu l-ai scris tu, cred ca Sergiu l-a scris E cel mai lung articol al tau fa-ti treaba pana la capat. Bafta
55.   Colibaba e turnator de politisti trimis de
( 3 apr 2008, 19:12:05
lui colibaba ii merge foarte bine in politia suceava pentru ca e un maaare turnator de politisti. daca veti privi cu atentie in trecutul domnului colibaba veti observa ca a fost o mare nulitate care a intrat cu spaga la subofiteri. de cand il stiu, niciodata nu l-a ajutat intelectul, dar au bagat ai lui banu gros ca sa ajunga acum nemernicu subofiter cu ifose de general de politie. abia astept sa dea monitorul in judecata...si abia astept ionutule sa iti faci publicitate ca sa te afle toata suceava cum iti torni tu colegii si sefii in miez de seara in zona centrala...nu ti-e rusine turnator miciman sa mai si semnalizezi? nu te-ai gandit la situatia ta mintala? pana si la testele psihologice ai copiat si acum te dai mare legiuitor? rusine! ai folie ilegala la audi a6 CID ca sa te ajute la panda din parcarea s.c. bermas? sau ca sa te ajute sa mai torni vreo doi directori si trei muncitori din zona scheia? grija mare domnu agent corect colibaba ca informatiile iti pot schimba uniforma.
56.   Daaaaaaa trimis de
( 3 apr 2008, 19:18:42
il cunosc f bine pe colibaba si nu cred ca ar face ceva de genu asta, sunt chiar coleg cu el si ma mira ca spui asa ceva despre el. daca ai probe te rog sa le argumentezi, ca sunt f curios
56.1  RE: Daaaaaaa trimis de
( 4 apr 2008, 10:55:10
normal ca in orice comunitate sunt oameni ;de bine; ce nu pot dormi de grija altuia.nu il cunosc pe nea militianul asta de care e vorba dar tipul care ii zice turnator imi pare cunoscut.e aidoma celor 23000000 de mil de romani sau cati or mai fi acuma.cum il vad pe unul in rahat imediat ii apuca si pe ei diareea.ar mai lipsi unul sa spuna ca ii cunoaste parintii si ca neamurile lui au fost legionari ca are aceeasi prietena care a fost tovarasa unui interlop si ca in general e posibil sa aiba 666 nr dracului pe cartea de identitate
57.   CAPSUNARILOR!!!INCEPE CULESUL!!! trimis de
( 3 apr 2008, 19:24:53
BAI ****I BLONAVI CARE SUNTETI!!!SUNT ATTATEA SI ATATEA CHESTII DE REZOLVAT SI VOI DEZBATETI MAREA PROBLEMA:JOSSS FOLIA!!!!!!!!DE ASTA MERG ATAT DE BINE LUCRURILE IN TZARA PENTRU CA NU MUNCITI SI FRECATZI ICRA PE INTERNET!!PUNE-TI MANA SI FI-TI TOTI CORECTI CA MAI APOI SA COMENTATZI!!!CAT DESPRE TAXIMETRISTI ATAT STIU SA COMENTEZE IN REST NIMIKA!!IOILOR
58.   Ma alatur si io comentatorilor trimis de
( 3 apr 2008, 19:32:52
cred ca lista cu politisti corupti nu se termina aici...vin si io cu o "cunostinta" de la politia rutiera din salcea si anume dl ivan c-tin care de asemenea are geamuri fumurii...banuiesc ca sa nu-l vada sotia cu amantele....ma mir ca dl paiu nu l-a zarit...lista e lunga...nu am timp sa scriu...as avea ce scrie
58.1  RE: Ma alatur si io comentatorilor trimis de
( 4 apr 2008, 00:55:04
asa e....lista e foarte lunga
58.2  RE: Ma alatur si io comentatorilor trimis de
( 4 apr 2008, 21:35:44
d-nul Ivan C-tin , nu are decat folie omologata pe gemurile din spate, asa k tie mancator de KK: su.. pu.. !!!! Boule, care esti tu boulaughing))) , si mata vaca(normal).
58.3  RE: Ma alatur si io comentatorilor trimis de
( 4 apr 2008, 21:40:01
Eu o cunosc pe mama domnului "IO", se freaca pe bani.

59.   Brava monitorul trimis de
( 3 apr 2008, 19:37:11
in sfarsit...

incepeti sa scrieti si despre prostia care te invaluie oriunde in tara asta.. si nesimtirea.. si cu cine e mai bine sa incepi decat cu cei din politie, care ar trebui sa te ajute si sa te faca sa ai incredere in ei. mi-e sila de infumuratii si nesimtitii astia.

tineti-o tot asa! sau dupa noile tampenii gramaticale "tinetio tot asa"

numai bine!

60.   Bravo paiule trimis de
( 3 apr 2008, 19:44:33
intotdeauna nu mi-au placut persoanele care nu au mai putut de grija celor de langa ei, nu mi-au placut persoanele invidioase, cei care te ling pana se murdaresc la gura.fratilor, fiti corecti si vedeti-va fiecare de lungul nasului si nimeni nu se leaga de voi.bravo celor care stiu sa traiasca si stiu sa o duca bine. dar asa e romanu, e invidios.de ce unu are mai mult ca mine, de ce o duce mai bine.daca pe mine nu ma duce mintea sa fac ceva sa imi ridic nivelul de trai nici cel de langa mine nu trebuie sa fie mai presus. puneti-va mintea la contributie si aratati ca sunteti in stare de mai mult, aratati ca un politist nu poate sta in calea fericirii voastre, faceti in asa fel incat sa fiti respectati, fara figuri de colt de bloc si nimeni nu o sa va poarte de grija.e drept ca nu toti suntem corecti, dar macar sa incercam sa fim.
61.   Ha ha ha !!!ce tare cod! ha ha ha! trimis de
( 3 apr 2008, 19:45:06
bai baieti...dar chiar insistati sa fiti tampiti. ce coduri bre? unii au invatat de asa coduri la gradinita. si tot unii au luat contact cu glumele astea de coduri pe cand citeau din aBeceDaR. se vede ca numai un militian coliBABE a putut scrie un asemenea mesaj. si pana la urma n-am inteles care-i faza cu aflatul ip-urilor. si daca le afla ce? ha ha ha militieni ratati.
62.   ***atilor trimis de
( 3 apr 2008, 19:54:30
am impresia ca jumate din comentatori sunt militieni care incearca sa se scoata unul pe celalalt ,acum umblati cu amenintari ,s-a luat cineva de voi si acum gata voi vreti sa pozati in acele persoane nevinovate dar sa stiti ca lumea din oras va cunoaste pe marea majoritate ,
63.   Pt. BIBI trimis de
( 3 apr 2008, 20:00:33
hai sa-ti explic cum e treaba>> iti aflu ip, vad cine esti si unde stai si dau fuga la mama ta si-ti fac un fratior, care la varsta de 2 ani va avea IQ-ul mai mare decat il ai tu acuma.laughing))

pt. restul de cocalari retardati : Exista vre unul care nu a dat macar o data din coada ca o cunostinta de la circulatie l-a ajutat cu ceva? toti aveti prieteni si cunostinte in politie si toti ati apelat la ei de mai multe sau putine ori, iar acum va ascundeti dupa nume fictive si postati comentarii rosi de invidie. 'tu-va-n gura!

63.1  RE: Pt. BIBI trimis de
( 3 apr 2008, 23:28:28
hahahahaha,f tare tatilaughing))
64.   Ptr. MUAH si restu... trimis de
( 3 apr 2008, 20:07:54
Ma taranulei iar ai esit din Plavalari??? pe la ce sala de internet esti??? sau nu mai esti k ai avut doar 1 leu. Grabestete k nu mai ai microbuz la taranoaia, la 20 e ultimul... nu de alta dar nu are cine mulge vaca. Legat de taxi nu iti mai da tu cu parerea k nici nu stii cum arata un logan in interior!!!
65.   Militie ... trimis de
( 3 apr 2008, 20:14:17
DACA CIRCULI IN ARDEAL 2 ZILE NUTE OPRESTE NIMENI DACA CIRCULI CORECT,CUM TRECI IN JUDETUL NOSTRU TE OPRESC DE 3-4 ORI CAUTAND DIFERITE MOTIVE CA SA LE DAI DREPTUL -SANT DE O PROSTIE SI NESIMTIRE CARE O DEPASESC PE AL UCRAINIENILOR -NISTE CERSITORI
65.1  RE: Militie ... trimis de
( 3 apr 2008, 20:28:19
foarte adevarat spui coco.

acolo poti sa le spui politistim aici...

mai fa o lista si cu altii cu geamuri de nu -i vezi la fata!

de exemplu MAFTEI , subcomisarul de la OP, cu SV xx MAF
65.2  RE: Militie ... trimis de
( 3 apr 2008, 22:33:53
FRATE COCO! ZICI DE SUCEAVA? PAI CRED CA NU AI CIRCULAT PRIN BOTOSANI! ACOLO S-A RASTURNAT CARUTA CU .... POLITISTI!!!! SA VEZI ACOLO CUM STAU LA COLT SAU DUPA CURBA SI CUM VAD NUMAR DE SV, B, BC, NT, IMEDIAT SE FACE COADA LA PROCESE VERBALE! Eu circul de cca. 8 ani prin BT, am numar de SV si am abonament la 3 idioti, pardon politisti! Noroc ca mai cunosc si alte persoane, ca altfel lasam masina la BT de cel putin 100 ori pt. ca am calcat linia continua in afara localitatilor!
66.   Pentru SNIFFER care o sa-i suge pixu lu"Paiu trimis de
( 3 apr 2008, 20:18:34
Pacat ca sunt putin cei care iau atitudine si dau in vileag jegurile care aduc deservicii institutiei si uniformei.

Colegi de breasla a lui Paiu, cu mai mult curaj pe EI.

Colibaba da e cunoscut ca un jeg, o pecingine , tinut de alta pecingine

pe care o unge.

Tot la pix le face ceva colibaba si slehta lor, dupa aflatu ip-urilor.

Baieti cite un articol din asta pe zi.

67.   Paiu gay trimis de
( 3 apr 2008, 20:26:15
dupa cum arata paiu sigur e gay, sau nici macar de asta nu are parte
68.   AL BURJ trimis de
( 3 apr 2008, 20:34:08
vreau sa.l vad �n fata pe cel mai curat dintre voi. Macar fiti cu obraz. OK
69.   Pt KENYA trimis de
( 3 apr 2008, 20:37:40
acum sa fim seriosi tu cat de "curat/a esti"? daca tu imi spui mie ca nu ai dat in viata ta o "atentie" sa stii ca eu te votez ca primar. sincer
70.   Pentru orice exista un inceput trimis de
( 3 apr 2008, 20:55:54
pentru toti cei care se arata atat de rvoltati de spagile cerute sau primite de politisti, va recomand cu caldura un nr. de tel.: 0230203341. Cu ajutorul vostru se va schimba ceva...
71.   Anten 1 trimis de
( 3 apr 2008, 21:20:26
pierdere de timp si doar un subiect de presa.cred ca paiu v-a reusi doar sa-si faca *prieteni* in politie
72.   Politistii de la Circulatie si-au dat jos foliile trimis de
( 3 apr 2008, 21:32:25
Politistii de la Circulatie si-au dat jos foliile aplicate ilegal pe geamuri
73.   MARTOR OCULAR trimis de
( 3 apr 2008, 21:43:35
d-le comisar Hermeniuc nu vi se pare ca avem de-a face totusi cu prea multa inversunare din partea unor caractere slabe si in culpa precum colibaba?v-ar conveni daca la realitatea tv sau la alta televiziune la emisiuni gen Martor Ocular fotografia dvs. ar fi alaturi de cea a ag.colibaba si de fotografia auto.CID cu folie ilegala pe geamuri? si daca pe fundal ati auzi tonul amenintator al ag.colibaba care da in judecata cati ziaristi vrea el?

oare ce ar zice invitatul IGP despre acest agent etalon al politiei romane?aceasta e tanara generatie? asa scrie in fisa postului ca trebuie sa fie un agent? ce-i cu aerele astea mafiote ale agentilor dvs.,d-le Hermeniuc?

si pana la urma cine in slujba cui este d-le Hermeniuc?
74.   Bun trimis de
( 3 apr 2008, 21:56:04
bun articolul da sa vedeti k acuma se iau de noi ajtea micii in legatura cu folia...
75.   IP trimis de
( 3 apr 2008, 22:03:37
Bai asta cu IP-urile....sper ca nu esti politist...ca' daca esti... DOAMNE CAT DE PROSTI POT FI UNII POLITISTI... nu-mi vine sa cred....nu'i adevarat!!! HHHAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!
76.   Oras de tarani in proportie de 76% trimis de
( 3 apr 2008, 22:28:04
DRAGI FORUMISTI! CITINDU-VA RANDURILE NU POT SA FAC DECAT O REMARCA: SUCEAVA,RENUMIT ORAS DE CRETINI !!!!!!!!!!!!!!!
77.   Rade ciob de oala sparta trimis de
( 3 apr 2008, 22:32:28
nu e corect sa acuzati tinerii intrati in politia rutiera...tot voi sunteti aia care dati spaga....si...de ce dati ...ca ati calcat gresit...dar asa e cand esti fraier si nu le iei permisul in momentul cand gresesc....sa vezi ce frumos pisa ochii si incep cu milogeli cum ca ''le iei painea de la gura''......si mai ales invidia pe cei de la politia rutiera e din motivul ca foarte putini sunt in stare sa munceasca pana sa ajunga acolo....mai bine zis nu sunt in stare .....asa ca ciocul mic
77.1  RE: Rade ciob de oala sparta trimis de
( 3 apr 2008, 22:37:16
anonimule,ai mare dreptate.nu uita ca noua , romanilor ,ne-a lipsit dintotdeauna demnitatea si onorea!
77.2  RE: Rade ciob de oala sparta trimis de
( 3 apr 2008, 23:54:58
ma BLAGA, onoarea si...patriotismul e...prostia omeneasca, cea mai....MARE !!!!!!

aceste doua lucruri au dus , duc si vor duce la razboaie , crime , tradari ,tragedii , jocuri politice , manipulari , etc, etc...

prin aceste doua lucruri popoarele au fost , sant si vor fi ....MANIPULATE de oameni fara suflet , de hiene mai bine ...zis, sau cum spun altii......DE POLITICI .
78.   Militienii trimis de
( 3 apr 2008, 22:42:24
de ce mare parte dintre voi sunteti niste f.....?nu stiu cati din suceava asta nu au fost multumiti de politisti.ne luam acum de foliile de pe masinile lor.care dintre voi are curajul sa recunoasca ca a rezolvat pb cu politistii?

ore nu ati trecut niciodata pe rosu si ati rezolvat?

sau nu ati depasit pe interzis?

erati mai multumiti cred ca daca va lasa pietoni.era bine pt vreunul care muncea ca sofer si-i suspenda permisul in felul acesta ramanand fara loc de munca.as vrea sa vad vreunul viteaz in fapt care nu se milogeste sa-l ierte militienii.si eu am facut-o recunosc.capul plecat sabia nu-l taie.viteji ca voi am vazut f multi.cred ca se trezesc vorbind cei care au permis de 3-4 ani.nu vorbeste un sofer cu experienta care e toata ziua pe traseu.papagali ce sunteti
79.   .... trimis de
( 3 apr 2008, 22:44:18
pai stii cum e, cand greseste si da ceva e fericit ca a scapat si dupa aia merge la bloc si spune la toti ca "uite javra aia de gabor ce a facut ca a luat bani pt ca eu nu am facut nimic, s-a luat de mine asa la intamplare" etc. dar cand politistul nu ia tot rau e, ca "facea si el un ban si scapam si eu, ce animal ca nu a vrut sa ia nimic, ieseam amandoi bine si isi vedea fiecare de drum fara probleme". si acum mai ales ce-i care se stiu ca au dat spaga ca sa scape de un "bonus" fac scandal, dar in momentul cand a luat banii tare bine mai era ca ai scapat inreg. daca nu vrei ca politistii si altii sa ia spaga, simplu, nu da si accepta greseala, dar nu oferi si dupa aia fa scandal a de ce a luat. din cate stiu eu si "dare de mita" intra la infractiuni, nu umai "luare de mita", poate gresesc.
80.   Stii cum arde "Paiu'"? trimis de
( 3 apr 2008, 22:45:48
paiule pot sa spun ca te-ai ars in tub cu articolul asta. daca esti sofer si-ti stie careva masina ai sa scrii articole sa-ti platesti amenzile hahahhalaughing
80.1  RE: Stii cum arde "Paiu'"? trimis de
( 4 apr 2008, 00:04:42
pana una.... alta, valea si da-ti....folia de pe geamuri . ce crezi ca daca ai....uniforma ,esti in afara legii ?
81.   Chiar asa... trimis de
( 3 apr 2008, 22:50:04
chiar asa mai PAIULE, ia spune-ne si noua cum mata-n**** n-ai vazut tu ditamai tuaregul lui nea prefectu...stii... ala negru si mare cat o casa cu geamuri de nu cvezi nimic prin ele....stii...ala care daca nu-l vezi cumva, asa mare cum e el , mai are si blitzuri in faruri si sirena si fute meciul sucevenilor in trafic zi de zi?

sau ala e un peste un pic prea mare ca sa-l poata inghiti un porcusor cas tine? te dau carlanii de la monitor afara daca te iei de ne-a prefectu sau pur si simplu ai orbul gainilor si nu l-ai vazut niciodata?

vezi-ti lungul nasului carlane si daca tot faci pe-a lupu moralist si demasti coruptia si abuzurile ar cam fi cazul sa cauti exemple si mai sus in lantul trofic nu crezi? paduche retardat ce esti

81.1  RE: Chiar asa... trimis de
( 3 apr 2008, 23:09:40
ARE CURAJUL SA SCRIE DE PREFECT?

NU PREA CRED.SE IA DOAR DE L..ASTIA MICI CARE L-AU F... PRIN TRAFIC SI E NEMULTUMIT.DACA S-AR LUA DE BASTANI CRED CA l-ar muta din suceava.DE CE NU DAI IN ZIAR DESPRE MASINA VREUNUI MAHAR DIN SUCEAVA CU MASINA DE SUTE DE MII DE EURO?ITI SPUN DE CE...ALA TE MUTA DE PE FATA PAMANTULUI.CHIAR DACA ARE FOLII NEAUTORIZATE.TE-AI PRINS SI TU DE UN SUBIECT SI INCERCI SA FACI VALVA.DACA TE-AR PRINDE VREUN TIRIST SAU VREUN CETATEAN VARE MUNCESTE CA SOFER TE EXECUTA,LA CE SCANDAL AI STARNIT.REPERCUSIUNILE TOT PE CAPUL SOFERILOR SE VALSA FRAIERE!DAR TU AI HABAR?
82.   N-are permis trimis de
( 3 apr 2008, 22:59:53
mesaj pentru " eu" : STAI LINISTIT CA NU S-A ARS IN TUB DOMNUL PAIU CA E PREA PROST CA SA AIBA PERMIS SI PREA SARAC SA AIBA MASINA SI DESPRE FATA AIA DE OLIGOFREN CE SA MAI VORBIM. DE UNDE DRACU SA AIBA BANI UN JURNALIST PE CARE IL DUCE CAPU ATAT DE PUTIN CA ISI SCRIE MAJORITATEA ARTICOLELOR DIN RAPOARTELE DE EVENIMENT PE CARE LE FAC POLITISTII IN FIECARE ZI. AR TREBUI SA LE ******** WA CA-TI DAU SA MANANCI MILITIENII CU RAPOARTELE DE EVENIMENT PE CARE LE PREIEI CA NESIMTITU DE LA BIROUL DE PRESA SI LE INFLORESTI SA POTI SA VINZI DOUA ZIARE SA CASTIGI SI TU 3 LEI.

RATATULE
82.1  RE: N-are permis trimis de
( 4 apr 2008, 00:00:15
nu mai striga asa in gura mare, ca-ti ...cad epoletii de pe ...umeri !!!
83.   Politia e Mafia din Romania trimis de
( 3 apr 2008, 23:11:00
Aici Hermeniuc e vinovat. Trebuie dati afara astia de se cred stapanii strazilor.Sunt oameni capabili care stiu si care vor sa faca treaba,dar cum zice un proverb romanesc: Cine se aseamana se aduna, asa ca toti sunt o apa si-un pamant cu hermeniuc in frunte.
84.   1950 trimis de
( 3 apr 2008, 23:16:15
Oameni buni...cata risipa de energie...ce mare k k t ne atrage atata atentzia? folia? si de aici o gramada de prostii? VA ROOG... Canalizatzi-va energia pe niste kestii constructive, cu care sa avanseze societatea asta...nu ne trageti pe totzi inapoi in era delatorilor si a denuntzurilor..cei mai multi militzieni se poarta ca la 1950, ca si cand ar avea drept de viatza si de moarte asupra celorlaltzi. hai sa schimbam treaba asta...Nu-i mai pupatzi atat in f.u.n..d!EXISTA INSTANTZE NEPARTINITOARE IN ZILELE NOASTRE. NU ACCEPTATZI P.U.LEALA PUR SI SIMPLU!!!!!!

85.   Ptr ceilalti trimis de
( 4 apr 2008, 00:16:06
la cati bani are CID-ul ma indoiesc ca sta in spaga.inainte sa comentati interesati-va ca el ceea ce are nu are din spaga voastra amarata.acum va plangeti ca politistii iau spaga nu? dar atunci cand scapati cu ''o dare de mita ''sunteti bucurosi nu?
85.1  RE: Ptr ceilalti trimis de
( 4 apr 2008, 03:14:58
esti prost ma cidule,chiar iti iei apararea singur pe forum ? ratatule si analfabetule!
85.2  RE: Ptr ceilalti trimis de
( 4 apr 2008, 10:42:10
catre patetic. Luati-as neamu in p... cu toata semintia ta in frunte cu tine.
85.3  RE: Ptr ceilalti trimis de
( 4 apr 2008, 12:43:31
Nu CID-ul isi ia apararea singur ci un cunoscator al lui care stie cate ceva despre el.inainte sa bateti din gura ca niste gaste interesati-va apoi vb.
86.   Vedeti-va de treaba............... trimis de
( 4 apr 2008, 00:35:31
sunteti niste tampiti cei care se iau de politistii nostri de la circulatie............ eu am dat de foarte multe ori atentii..................... e mai bine asa................... imi sta bine cu permisul in buzunar................ gresesti fara sa vrei.................... TRAIASCA SPAGA si SPAGARII....................... daca tot v-ati luat de colibaba, va spun eu ca are bani de va cumpara cu totul labagiilor.................... si daca ia spaga sa isi mai faca ceva omul pe langa casa care este problema................... va ofticati......... dragi politisti de la circulatie................. luati cat puteti, dar aveti grija de la cine luati............. cat despre mine, voi da spaga mereu.................
87.   Luati-va cu lumea! trimis de
( 4 apr 2008, 01:14:12
E usor sa vorbesti de altcineva si mai ales sa condamni lumea! Hai sa fim seriosi! Oare chiar politia e degeaba? Sau acum, ca majoritatea au folii? Si ce daca e politist! Daca lucra la ROSAL sau era consilier european, oare era aceeasi problema? Sigur nu....Nu judecati niste baieti care lucreaza in 3 schimburi si numai ei stiu cat e de greu! Invidia pleaca din rautate, iar rautatea pleaca din golurile acumulate de-a lungul vietii!Asa ca..............Luati-va cu lumea!
88.   Hai sa fim seriosi trimis de
( 4 apr 2008, 02:32:04
folia e un moft, nu a omorat pe nimeni. nu stiam ca in suceava esti vedeta daca esti la circulatie si ai o masina cu folie.

articolul e bun.

sa am folie si sa ma opreasca unul dintre acesti agenti si sa ma amendeze pt ea atunci cred ca i-as zice cateva sa ma descarc.

inca avem baieti intelegatori la circulatie in suceava, ne permitem destule.

totusi daca aranjezi la RAR si ti-o omologheaza ce-ti mai face politia?

bineinteles ca dupa articolul din ziar sefii vor lua atitudine si le vor bate obrazul:"hai baieti dati-le jos asa macar un timp pana se raceste treaba"

vor fi baietii raniti in orgoliu dar poate o sa le placa cu mai multa lumina in masina.

sunt in suceva tot felul de mini-vedete de astea, retinem numarul la masina, ne uitam lung pe strada, ala e ala care asa, inca suntem copii si nu stim pentru ce merita cu adevarat sa traim.

sa fim fericiti haideti sa ne punem toti folie. va recomand sa mergeti in ucraina e ieftin si e
89.   TOTI SUNT O APA SI UN PAMANT... trimis de
( 4 apr 2008, 04:02:03
Paiul...DA-i tata pe toti dac ii dai.

Si pe ala cu BMW-ul SV 44 ALX,tot de la circulatie si pe nesuferitul ala de la crimnalistica SV 81 PPP,si p "agentu" SV 30 BOK....SI AM SA ITI MAI TRIMIT...
89.1  RE: TOTI SUNT O APA SI UN PAMANT... trimis de
( 4 apr 2008, 10:50:44
1unu sa sti ca ai dreptate ca toti sunt o apa si un pamant mai trimite cateva masini, oricum esti din Suceava sau din judet de undeva de la taranoaia, si in prezent in acest oras calci numai pe cretini si jegosi ca tine.
90.   Police trimis de
( 4 apr 2008, 07:01:09
Abia astept sa vin in Ro cu masina cu folii ......dar folii din fabricatie. Sa vad garcile cum o sa ma sanctioneze. Sa ma fac pe legea lor si la le dau cu tifla.
91.   Serviciul de Informatii si Protectie Interna trimis de
( 4 apr 2008, 08:08:43
Cred ca ar trebui sa fim atenti la doi agenti , Colibaba si Boca, sa vedem ce fac ei in trafic, cum se ia spaga, cred ca voi ar trebui sa schimbati putin uniforma, prea multe magarii faceti voi, citind cele de mai sus.
91.1  RE: Serviciul de Informatii si Protectie Interna trimis de
( 4 apr 2008, 11:12:42
poate vrei sa spui D.G.A.
92.   Recomandare trimis de
( 4 apr 2008, 09:43:52
D-lor politisti observati cat de "iubiti" sunteti de catre semenii vostri ? Oare nu ar trebui sa schimbati cate ceva din comportamentul vostru sau va place aceasta stare ? Daca nu va place sa respectati legile ar trebui sa locuiti in afara comunitatii , asa cum traiau calaii de odinioara . Acolo in comunitatea voastra sa parcati unde vreti , sa va calcati pe trecerea de pietoni , sa treceti pe rosu si sa va omorati voi intre voi .
93.   Politia din Campulung-Moldovenesc trimis de
( 4 apr 2008, 10:59:07
Cine trece prin mun.Campulung cu masina primul lucru este modul cum Politia Rutiera din municipiu efectiv cerseste cond.auto si cauta nod in papura ptr.citiva bani.In Vest politistul e ajutorul cetateanului,nu un bau-bau ca la Campulung.Vilele si masinile luxoase nu sint facute din salar,ci din spagi.Te opresc la fiecare co;t de strada si cauta motive doar sa te rogi apoi de ei cu bani sa te lase in pace.In tara cind mergi cu masina nu-ti are nimeni grija asa ca la noi.Au uitat poate casunt platiti din banii nostri si soseaua nu este feuda lor.Oricum,cu Politia Rutiera C-lung ne e rusine.
94.   Ala cu SV...CID... trimis de
( 4 apr 2008, 11:05:07
Lu animalu asta i-am dat si eu spaga de vreo 2 ori chiar....deja cand ma vede o da in prieteneala...morti lui de afumat..
95.   Taxe neplatite trimis de
( 4 apr 2008, 11:09:36
Se aude tot mai frecvent ca masinile politistilor nu ar avea platite asigurarea si taxa de drum,doar daca se intimpla ceva o fac pe loc.E normal,ei intre ei nu se controleaza.Eram intr-o zi la o alimentara si un betivde la Pol.Rutiera C-lung Mold.din spaga de la soferi si-a luat o plasa numai de muschi si multe cefe afumate.Tot acelasi care intr-o zi mort de beat oprea masini,dar fiind atit de aburit nici nu putea invirti limba in gura.Si era cu masina personala(SV-01-FAM)si m-am intrebat cum va pleca de acolo.Asta e,sintem la cheremul unor indivizi ce-i apara pe infractori si mulg cetatenii de rind.
96.   Sa-si faca trimis de
( 4 apr 2008, 11:10:10
Daca te uiti dimineata pe la 7.30-8.00 in parcare la Kaufland,vezi la intrare vreo 7-8 masini si ceva pensionari cu sacose de fas,in rest vreo treime de parcare ocupata de militieni,acum vad ca parcheaza ''mai rasfirati,baieti,mai rasfirati'',dupa indicatii.De ce nu puneti spaga cap la cap sa va faceti parcare etajata,pe scheletul hidos ramas in spatele sediului???
97.   Noua cine ne face dreptate? trimis de
( 4 apr 2008, 11:16:20
In Occident organizatiile teroriste au aparut cind oamenii au vazut ca nu se face dreptate si au ales sa si-o faca singuri.La noi cu politistii ar trebui procedat la fel.Va trebui sa ne facem singuri dreptate,poate cind vor vedea ca copilul lor vine de la scoala fara o mina atunci se vorschimba.Justitia e doar ptr.mafioti si sa bage in puscarii amariti.
98.   Voi sunteti prosti trimis de
( 4 apr 2008, 12:07:18
Voi sunteti prosti ca dati spaga, o folie autorizata pe o masina break costa 5 milioane, da asta e romanu, el nu poarta centura ca e smecher, toti vorbesc la telefon in mers, toti vor folie pusa in garaj, si pe geamurile din fata ca sa nu li se vada fetele de prosti. Si mai comentati ca dati spaga. Voi sunteti la fel de vinovati ca si politistii astia. Si eu am avut folie pusa in garaj si am dat de 2 ori spaga si am renuntat, ca nu merita. Si mai comentati ca ati luat amenda pentru traversare prin loc interzis sau ca nu purtati centura. Ce oameni ! Si voi sunteti la fel de ilegalisti ca si ei.
99.   Foarte bun articolul trimis de
( 4 apr 2008, 17:09:44
la care controale se refera cel care a scris articolul??in orasul asta n-ai nici-o treaba...circuli cum vrei.majoritatea soferilor nu poarta centura de siguranta
100.   Te vom distruge !!! trimis de
( 4 apr 2008, 22:00:01
noi baietii, care facem legea, ,, o sa-ti facem o cheie " . Se intelege pt cine este. O sa-ti ****p..a singur. Ai sa vezi, fraere.. si tie si lu' mata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei