Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Gigi, nu cumperi Ţ.S.K.A Sofia?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a terminat şi licitaţia pentru drepturile de televizare a meciurilor de Ligă din România. Citind suma finală, 85 de milioane de euro fără TVA, ai putea crede că, de banii ăştia, vezi goluri ca la Real, fundaşi ca ai Inter-ului şi portari ca Van der Saar. În loc de astea toate, ai doar şansa unui Vaslui – Steaua, estimat de însuşi Corleone la „doi bani”. Mult, coane Mitică, mult! Înmulţind numărul de meciuri dintr-o etapă, nouă, cu cei doi bani, rezultă un 18 bani / etapă. Asta-i valoarea reală. Mai înmulţind o dată cu numărul de etape, 34, iese un total de 6 lei şi 12 bani per campionat. Un curs mai mult decât favorabil leu / euro: aproximativ 28 de milioane de euroi pentru 6 lei şi 12 bani! Zău că m-aş încumeta şi eu să mai fac un credit bancar în lei: dacă mă scobesc bine în buzunare, tot găsesc ceva mărunţiş numai bine să cumpăr şi eu vreo 10-12 campionate! Revenind la meciul ăla evaluat de Mitică, aproape că nu m-ar mira să nici nu fi fost vreo vânzare, ci doar să fi jucat ambele echipe ceea ce ştiu ele mai bine: nimic! De unde şi nedumerirea mea legată de istericalele domnului Porumboiu. Probabil, vorba… vorbei, că „şi-a dorit victoria”, dar cu cine s-o obţină? Că doar singurul fotbalist din lotul Vasluiului, Dorinel Munteanu, de la o vreme nu se mai dezbracă pentru a intra în teren. Se mulţumeşte cu statutul de antrenor. Iar acum va trebui să se obişnuiască şi cu acela de antrenor destituit. Nu-i nimic, că şi la Steaua, oricât de prost a jucat Vasluiul, s-a lăsat cu ejectări: nu antrenorul (că oricum nu au), ci un jucător. E vorba de numitul Nicoliţă, îl ştiţi, ăla de respira greu în nopţile de după autogolurile de poveste. O faptă pentru care ţara-ntreagă ar trebui să-i rămână veşnic recunoscătoare lui Becali. Sau măcar până la Campionatul European. Fiindcă dacă Piţurcă rămâne consecvent ideii de a nu-i convoca la Naţională pe ăia care nu joacă titulari la club, atunci e clar că am scăpat de o belea. Rămâne însă o problemă: cine naiba o fi patron la Ţ.S.K.A. Sofia? Că poate se-ndură şi ăla şi ne scapă şi de Pinguin. Apropo: dom’ Becali, nu cumperi şi echipa aia?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi, nu cumperi Ţ.S.K.A Sofia?.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi, nu cumperi Ţ.S.K.A Sofia?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei