Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marius Stan: Mircea Sandu a devenit un justiţiar, unul care iese la luptă

Vineri, 14 Martie 2008 (16:17:40)

Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, vineri, cu ironie, că Mircea Sandu "a devenit un justiţiar, unul care iese la luptă", fiind nemulţumit de faptul că preşedintele FRF a solicitat Comisiei de Apel rejudecarea cazurilor jucătorilor Gabriel Paraschiv şi Janos Szekely.
  "E un mod de a pune paie pe foc. Şi se mai miră după aia unii de ce ies incidente pe stadioane. Păi pentru că pun foc, în loc să-şi vadă fiecare de treaba lui. De ce or fi comisiile alea acolo, de ce or trebui ele să judece? Înseamnă că una dintre comisii a judecat greşit. Să o judece pe una dintre comisii atunci. Pe parcursul timpului au fost decizii atât de contradictorii între o comisie şi cealaltă, încât te întrebi care sunt defecţi. Şi nu s-a întâmplat nimic, n-am auzit să fie schimbată vreo comisie, să fie dat cineva afară de acolo. În schimb, acum domnul preşedinte a devenit un justiţiar, unul care iese la luptă", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele grupării gălăţene.

Marius Stan susţine că oficialii clubului FC Vaslui au influenţat decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care i-a sancţionat în primă instanţă pe cei doi jucători cu două etape de suspendare. Faptul că preşedintele comsiei, Marin Daniel Cernat, este originar din Bârlad, judeţul Vaslui, ridică, în opinia lui Stan, multe semne de întrebare. "Nu ştiu ce se întâmplă, dar văd că se influenţează. Influenţa vine de la cei cu care jucăm mâine (n.r. - FC Vaslui). Dacă ne uităm la locul de unde este originar domnul care judecă la Comisia de Disciplină se pot face mai multe conexiuni", a spus Stan.

Oficialul clubului moldovean a precizat că nu a primit că până în momentul de faţă nicio notificare şi a adăugat că, din punctul său de vedere, Paraschiv şi Szekely pot evolua, sâmbătă, de la ora 15.00, în partida de pe teren propriu cu FC Vaslui, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I. "În momentul de faţă noi n-am primit nicio notificare. Din punctul nostru de vedere atât Szekely, cât şi Paraschiv şi-au ispăşit pedeapsa de o etapă. Carnetele lor sunt în regulă cu suspendările. Cel puţin Szekely nici măcar nu a avut carnetul reţinut. Dacă nu primim nimic, ei pot să joace mâine cu Vasluiul", a explicat Stan.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a solicitat Comisiei de Apel a FRF rejudecarea cazurilor jucătorilor echipei Oţelul Galaţi, Gabriel Paraschiv şi Janos Szekely, cărora, în cadrul şedinţei de joi, le-a redus suspendările de la două la o singură etapă, au precizat surse oficiale.

Surse citate au declarat agenţiei MEDIAFAX că Mircea Sandu a trimis, vineri, o adresă preşedintelui Comisiei de Apel a FRF, Mugur Filipescu, cerându-i rejudecarea şi respingerea memoriilor celor doi fotbalişti în regim de urgenţă.

Preşedintele FRF susţine că membrii comisiei au încălcat articolul 93, punctul 2, litera C din Regulamentul Disciplinar, care prevede că se poate introduce un apel "cu excepţia cazului în care sancţiunea pronunţată este o suspendare de până la 2 meciuri sau o lună inclusiv".

Comisia de Disciplină a FRF îl sanţionase pe 5 martie pe Janos Szekely cu două etape şi 3.000 de lei penalitate financiară pentru pentru injurii şi comportament nesportiv la adresa arbitrilor la finalul partidei Oţelul Galaţi - Rapid (scor 0-1), din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. De asemenea, în urma acelui meci, Gabriel Paraschiv a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei pentru eliminarea de pe teren pentru două cartonaşe galbene. Joi, Comisia de Apel a admis în parte memoriul clubului Oţelul Galaţi, reducând suspendările celor doi fotbalişti de la două la o etapă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Stan: Mircea Sandu a devenit un justiţiar, unul care iese la luptă .
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marius Stan: Mircea Sandu a devenit un justiţiar, unul care iese la luptă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte