Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stoica: Trebuie să fim foarte oneşti, PDL are foarte multe legături de principiu cu Traian Băsescu

Vineri, 14 Martie 2008 (18:04:03)

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, vineri, la emisiunea "Sfertul Academic" de la RRA, că democrat-liberalii nu îşi propun să demonstreze cetăţenilor că "nu sunt partidul lui Traian Bsăescu", pentru că această formaţiune are foarte multe legături de principiu cu şeful statului.
  Moderatorul emisiunii l-a întrebat pe Valeriu Stoica dacă PDL poate demonstra cetăţenilor că nu este partidul lui Traian Băsescu, în condiţiile în care se vorbeşte mult despre "o relaţie ocultă" între democrat-liberali şi şeful statului.

"Dar nu îmi propun să facem acest lucru şi nu este o relaţie ocultă între PDL şi Traian Băsescu. Trebuie să fim foarte oneşti. PDL are foarte multe legături de principiu cu preşedintele României", a răspuns Valeriu Stoica, precizând că legăturile sunt, pe de o parte, originile comune şi faptul că Traian Băsescu a câştigat în alegeri cu ajutorul celor care au făcut Alianţa D.A., iar aceştia sunt toţi în PDL.

Un alt aspect al lăgăturii dintre PDL şi Traian Băsescu îl reprezintă, potrivit lui Stoica, faptul că, în momente dificile, liderii PDL şi preşedintele au avut poziţii comune.

"Există obiective comune pe care le avem şi le recunoaştem şi ceea ce este mai important este că şi noi şi preşedintele dorim să transformăm în perioada următoare modul de a guverna ţara", a adăugat vicepreşedintele PDL, enumerând obiectivele de viitor ale partidului: reducerea la minimum a corupţiei, un mod de guvernare predictibil pentru cetăţeni, renunţarea la măsurile aventuriste care pun în pericol siguranţa cetăţenilor şi reintroducerea competenţei profesionale.

"Aceste chestiuni ne leagă de preşedintele României, iar dacă prin asta se înţelege că PDL nu are propria autonomie este o eroare, iar dacă prin asta se înţelege că PDL este marioneta preşedintelui este o grosolană eroare", a arătat Valeriu Stoica.

Stoica a mai afirmat că, în realitate, PDL este un partid cu propiul program, cu lideri cu acţiuni politice proprii, care întră în conjuncţie cu punctele de vedere ale şefului statului.

"Nu ar fi deloc util să negăm această legătură de principiu care există între PDL şi preşedinte, legătură care există în limitele jocului constituţional şi nu înseamnă că preşedintele este partizan în jocul politic şi nu face altceva decât să sprijine PDL", a mai menţionat vicepreşedintele PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stoica: Trebuie să fim foarte oneşti, PDL are foarte multe legături de principiu cu Traian Băsescu .
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stoica: Trebuie să fim foarte oneşti, PDL are foarte multe legături de principiu cu Traian Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte