Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Volkswagen Tiguan este disponibil pentru suceveni prin Automitric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Firma Automitric a lansat, în mod oficial, pe piaţa suceveană noul SUV Tiguan, model ce completează gama Volkswagen. Considerat „fratele mai mic” al modelului Touareg, Volkswagen Tiguan este recomandat tuturor şoferilor care sunt atraşi de aspectul vizual şi flexibilitatea unui SUV, dar în acelaşi timp îşi doresc un nivel superior de confort, agilitate şi variabilitate.

Potrivit directorului de vânzări al firmei Automitric, Marius Corduneanu, noul model al mărcii Volkswagen are toate şansele de a deveni unul dintre cele mai căutate maşini din segmentul SUV. Mai mult, unul dintre avantajele noului model este că poate satisface cerinţele celor care îşi doresc atât o maşină pentru oraş, dar şi una cu care pot „evada” pe trasee de off-road.

 

Cinci stele la testele de impact

Demn de remarcat este faptul că noul VW Tiguan a primit recent calificativul de siguranţă de 5 stele la testele de impact, efectuate de organizaţia independentă EuroNCAP. De altfel, producătorul a anunţat că VW Tiguan este, în acelaşi timp, o maşină extrem de dinamică, dar şi sigură.

„Noul Tiguan atinge toate simţurile în mod egal, pentru ca în el se unesc o multitudine de detalii neobişnuite, într-o imagine generală de putere şi eleganţă. Se remarcă design-ul extravagant al farurilor Bi-Xenon, şi asta pentru că acestea nu arată doar elegant, ci sunt şi foarte practice, permiţând iluminarea optimă a şoselei. chiar şi în viraje. Pe lângă design-ul foarte expresiv şi confortul neobişnuit, Tiguan oferă şi o funcţionalitate deosebită, având numeroase posibilităţi de depozitare în plafon, portiere şi sub scaune”, a explicat directorul de vânzări al Automitric.

 

Disponibil în trei linii de echipare

Tiguan este disponibil în România în liniile de echipare Trend&Fun, Sport&Style şi Track&Field, în două versiuni de caroserie.

Astfel, versiunile Trend&Fun şi Sport&Style au fost proiectate special pentru utilizare on-road, în condiţiile în care ţinuta lor de drum agilă, sigură şi foarte confortabilă este egală cu cea a unui autoturism. Cu toate acestea, demn de remarcat este faptul că şi aceste versiuni fac faţă cu succes conducerii pe teren accidentat sau sarcinilor de tractare, care pentru modelul Tiguan pot ajunge până la 2,5 tone.

În ceea ce priveşte traseele pe teren accidentat, cu adevărat dificile, acestea sunt lăsate în seama variantei Track&Field, proiectată special pentru utilizare off-road.

 

Primul SUV cu motoare cu turbocompresie

Tiguan este primul SUV din lume disponibil în versiuni de motorizare cu turbocompresie TDI şi TSI, sistem care are ca avantaje mai multă putere, consum redus şi nivel redus al emisiilor de noxe.

În ceea ce priveşte versiunile de motorizare, în momentul de faţă sunt disponibile 3 motorizări TSI şi două TDI, respectiv 1,4 litri TSI de 150 CP; 1 ,4 litri TSI de 170 CP; 2 litri TSI de 200 CP; 2,0 litri TDI de 140 CP şi 2,0 litri TDI de 170 CP.

Trebuie spus că motoarele TDI, complet noi şi foarte silenţioase, respectă deja standardul Euro 5, care va intra în vigoare abia în 2009.

De asemenea, la modelul Tiguan, este utilizată cea mai recentă generaţie de tracţiune integrală 4MOTION. Aceasta este controlată de transmisii cu şase trepte manuale sau, opţional, automate, iar ambele transmisii satisfac cerinţele speciale pentru deplasare pe teren accidentat

Opţional, Tiguan poate fi parcat aproape automat, în jungla urbană, cu ajutorul sistemului Park Assist, prin care maşina se încadrează aproape automat într-un spaţiu de parcare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Tiguan este disponibil pentru suceveni prin Automitric.
 Vizualizări articol: 3178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 6 voturi
Volkswagen Tiguan este disponibil pentru suceveni prin Automitric2.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Articol incomplet trimis de
(14 mar 2008, 11:15:02
Nu era si normal sa se scrie si preturile ?
2.   Frumos trimis de
(14 mar 2008, 11:22:44
Intradevar este o masina frumoasa,si preturile variaza de la model la model..dar durata de livrare intre 6-12 luni ,multumesc nu..sunt si alte alternative.
3.   Mitric trimis de
(14 mar 2008, 11:42:27
...acum ca am citit de mitric mi am adus aminte ce a patit un prieten la ei la un schimb de ulei ,cum nu vezi nimik ce se intimpla in spatele usilor de mecanika un prieten a lasat masina pt schimb de ulei si cum intirzia multa a intrat cu tupeu sa vada ce se intimpla si ..........tipul ce facea schimbul a lasat sa curga numai jumatate din uleiul care il avea motorul si a completat restul cu ulei nou si a pus si peste nivel si de aici scandalul iar restul de ulei il avea in dulapul lui ....( made in romania).....iar eu m a intreb de ce afara cam toate servisurile au geamuri de sticla unde poti vedea ce se intimpla la masina si la mitric unde se lucreaza la masini de miii de euro nu poti vedea nimik?????
4.   Stire de rahat trimis de
(14 mar 2008, 17:21:12
Cat au dat astia sa le faceti publicitate.....STIREA CURULUI.....ZIAR DE RAHAT
4.1  RE: Stire de rahat trimis de
(14 mar 2008, 18:19:51
Automitric e cel mai scump service din judetul Suceava, preturile la partea de mecanica sunt duble fata de un service normal, e clar la mecanica nu merita sa va duceti la ei , au in schimb electricieni buni dar e foarte scump.
5.   RECLAMA MASCATA trimis de
(14 mar 2008, 17:39:00
CAT A PRIMIT MONITORUL PT STIREA ASTA STUPIDA.... DOR II CLAR ca-i RECLAMA
6.   Sa trimis de
(14 mar 2008, 17:40:58
ds

sd

7.   Masini trimis de
(14 mar 2008, 19:26:04
Dupa parerea vostra, gasesti reclame cu preturile la produse? Normal ca nu. Timpul de asteptare, daca e adevarat, e cam mare. Adica astepti un an o masina cand ai nevoie urgent de ea... Asa ca comentariile voastre n-au nici un sens. Nu mai pierdeti timpul aiurea pe net dupa prostii. Cititi si voi o carte ca nu va cade mana, si lasati comentariile zilnice de rahat pe care le faceti la reportajele din ziare. Si asa nu le citeste nimeni. Sa fiti iubiti!!
7.1  RE: Masini trimis de
(14 mar 2008, 19:38:51
vrei sa te dai destept dar nu esti . comentariile sunt pentru unul ca tine ce e asa greu de priceput.

8.   Ehe trimis de
(14 mar 2008, 21:06:09
tot mai functioneaza shpaga in suceava...care shpaga?...a marlanului de la automitric...pt niscaiva reclama...sunteti varza cu curechi....!!!!!!!!!!!
9.   La fiat servisul e de calitate si ieftin trimis de
(15 mar 2008, 00:26:09
incercati si nu o sa va para rau
10.   Uleiul trimis de
(15 mar 2008, 02:10:24
Daca dai macar o mica dovada ca sa complectat ulei nou peste vechi, vei primi un schim gratis si un premiu
11.   Azi - hotie trimis de
(15 mar 2008, 09:53:07
in ziaru` asta azi se scrie numai despre hoti, intai betivii de la pomicola, acuma talharii de la mitric ...
12.   Bfcbgfjgjhjgjhfhfhgfhgfhfafafsefsdfsfsdfcvnnmuitrt trimis de
(15 mar 2008, 10:28:32
sunt tari masinile.cred c-o sa-mi cumpar doua biciclete ,una cu motor.pana o sa termin academia de pol,caci dupa aia...
13.   TEAPA trimis de
(15 mar 2008, 10:42:56
AUTOMITRTIC = TEAPA!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte