Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Desemnare

PNG va avea candidat pentru preşedinţia CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partidul Noua Generaţie va avea candidat propriu pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNG, Dan Chiţu, care a precizat că anunţarea candidatului va avea loc, cel mai probabil, până la sfârşitul acestei luni, când această formaţiune politică îşi va prezenta şi candidaţii pentru funcţiile de primar din localităţile judeţului.

„Avem şanse să câştigăm această funcţie şi vom prezenta alegătorilor un candidat care poate ajuta la dezvoltarea judeţului Suceava”, a declarat Dan Chiţu.

Pe de altă parte, el a precizat că PNG va prezenta candidaţi pentru toate cele 114 de localităţi ale judeţului Suceava.

„Vor fi oameni tineri, buni profesionişti, pentru că vrem să schimbăm ceva în acest judeţ. În cel mai scurt timp vom finaliza listele de candidaţi pentru consilii locale, şi candidaţii pentru funcţiile de primar, şi îi vom prezenta alegătorilor”, a mai spus preşedintele PNG Suceava.

El a adăugat că organizaţia pe care o conduce îşi propune să obţină cel puţin 15 mandate de primar şi minim patru consilieri judeţeni. Mai mult, Dan Chiţu a precizat că în municipiul Suceava, „ţinta” PNG este obţinerea fotoliului de primar şi minim patru consilieri locali.

Dan Chiţu a explicat că pentru toate municipiile, oraşele şi comunele judeţului, candidaţii pentru funcţia de primar vor identifica problemele reale cu care se confruntă locuitorii acestora şi vor veni cu soluţii concrete pentru rezolvarea lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNG va avea candidat pentru preşedinţia CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
PNG va avea candidat pentru preşedinţia CJ Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte