Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu mascaţii la uşă

Trei indivizi, săltaţi de Poliţie în gruparea spărgătorilor de seifuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei indivizi suspecţi că ar face parte din gruparea spărgătorilor de seifuri, care şi-a făcut de cap în ultimii doi şi a dat lovitură după lovitură, au fost reţinuţi de poliţişti, ieri dimineaţă, în urma mai multor percheziţii domiciliare.

Luptători ai Detaşamentului Poliţiei de Intervenţie Rapidă Suceava şi ofiţeri de la Investigaţii Criminale au bătut, în jurul orelor 6:00, la uşa mai multor personaje certate cu legea din municipiul Fălticeni. Deşi erau vizaţi patru indivizi, oamenii legii au reuşit să pună mâna doar pe trei dintre ei, cel de-al patrulea fiind dat în urmărire.

Din informaţiile pe care le-am obţinut aseară, la ora închiderii ediţiei, cei trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, au fost duşi sub escortă la Paşcani, unde au fost audiaţi ore în şir, anchetatorii urmând să decidă dacă vor emite ordonanţe de reţinere sau îi vor duce direct în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare.

Motivul pentru care ancheta s-a desfăşurat la Paşcani este acela că, la sfârşitul săptămânii trecute, pe raza comunei Moţca, a avut loc o nouă spargere, operă a aceleiaşi grupări. De data aceasta, spărgătorii de seifuri au plecat de la Moţca cu o casă de bani în care se aflau în jur de 4.000 de lei. Dacă la celelalte spargeri, date de-a lungul timpului, în zona Fălticeni, hoţii nu au lăsat urme, lucrând ca la carte, la Moţca, pare-se, au dat-o în bară şi au fost văzuţi de câţiva martori.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că cei trei fălticeneni au negat cu vehemenţă că ei ar fi autorilor furturilor de seifuri şi şi-au chemat avocaţii.

 

Ultimul tun: 30.000 de lei

Pe lângă spargerea de la Moţca, hoţii de seifuri au la activ un şir întreg de lovituri date la firme, afacerişti înstăriţi sau instituţii publice din zona Fălticeni.

Ultima faptă a grupării spărgătorilor de seifuri s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi (10/11 martie a.c.), atunci când, în mai puţin de 20 de minute, a fost furat seiful de 360 de kilograme din sediul primăriei comunei Drăguşeni, în care se aflau în jur de 30.000 de lei.

 

Greu de prins

Seria spargerilor de seifuri a început în toamna anului 2005, atunci când în numai câteva luni, mai multe seifuri au fost furate din locuinţele unor afacerişti din Fălticeni sau din sediul unor firme din aceeaşi localitate.

Încă de la primele furturi, judiciariştii fălticeneni şi-au dat seama că au de-a face cu o adevărată grupare de hoţi, care acţiona după un plan foarte bine stabilit, într-un timp foarte scurt şi fără să lase urme.

Seria spargerilor de care sunt acuzaţi cei trei fălticeneni cuprinde şi lovitura din luna iulie a anului trecut, atunci când, din sediul unei firme care vinde materiale de construcţii, hoţii au furat un seif de aproape 400 de kilograme, în care se aflau peste 20.000 de lei.

Seiful a fost găsit trei zile mai târziu în albia râului Moldova, sub podul din localitatea Praxia.

Seria spargerilor s-a întrerupt de mai multe ori, pentru diverse perioade de timp, atunci când, spun poliţiştii, membrii grupării ar fi fost plecaţi în străinătate, unde nu este exclus, să fi avut aceleaşi preocupări infracţionale.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei indivizi, săltaţi de Poliţie în gruparea spărgătorilor de seifuri.
 Vizualizări articol: 1569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Trei indivizi, săltaţi de Poliţie în gruparea spărgătorilor de seifuri4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce se duce informatia pana la capat? trimis de
(14 mar 2008, 11:17:59
pai daca a-ti dat varsta

de ce nu le dati si numele.......
2.   Politia? trimis de
(14 mar 2008, 11:30:37
au trebuit 3 ani si vreo 10 spargeri ca sa vedem si noi politia ca se agita.....in rest nu vezi nici o patrula de politie pe strazi..
3.   Paznicul de la primaria draguseni e cheia! trimis de
(14 mar 2008, 11:34:01
paznicul de la primaria draguseni le-a vandut pontul hotilor , e varianta cea mai sigura , dar nu este exclus ca altcineva din primarie sa fi vandut pontul ca seiful e plin de bani si ca nu exista sistem de alarma .
4.   Politia trimis de
(14 mar 2008, 11:36:08
da cate nu au la activ cei 3 cand au furat 02 camioane atunci unde era politia

5.   Popa duminica sa le spuna trimis de
(14 mar 2008, 11:58:48
daca banditii bor le-ar spune duminica la biserica rumani nu mai furati atunci ar scadea numarul de crime

dar banditul bor stie ca in acest caz va da faliment ca nu vor mai venii cre(s0tinii la dat parai la cutia milei
6.   Pt Mezinu trimis de
(14 mar 2008, 19:13:20
decat sa vezi de altii si sa acuzi pe altii, mai bine te-ai uita in propria-ti curte. Pana sa critici pe alti"banditi" vezi de tine mai intai. Inclin sa cred ca esti usa ede biserica...
7.   :)) trimis de
(14 mar 2008, 19:20:22
Va prostitzi singurei fratzilor..Sunt prea jmekeri pt. flt si in maxim 30 zile sunt afar'..Bravo lor..jmekerie si tot tacamu'!suntetzi prea mici sa intzelegetzi!
8.   Pt maria ... trimis de
(14 mar 2008, 19:32:42
de unde sti tu k au furat 2 camioane ....mai bine iti vezi de treaba ta .....n mai acuza pe nimeni airea
9.   Hoti trimis de
(14 mar 2008, 20:02:53
oare cati politisti din falticeni plang dupa ei,k au ramas fara papa.au trebuit sa vina altii sa-i prinda?sa treceti la pagubiti si pe cei kre lea tras teapa in italia.e clar cu scoala si tupeul pe kre l au nu o sa recunoask niciodata k ei sunt autori,plus de asta sigur au in spate multi prieteni.

10.   Bravo lor trimis de
(14 mar 2008, 20:09:53
fiekre isi da cu parerea dar nici nu stii cum ii cheama sau cn sunt.asa k mai taceti si vedetiva de voi k sunteti vai si amar de voi.bravo lor k stii sa se descurce.au pe cine prosti
10.1  RE: Bravo lor trimis de
(15 mar 2008, 00:21:59
da de unde stii tu cate acuzatii li se aduc ....??? va bagati in seama asa aiurea .....eu stiu k lumea e invidioasa tare .........
11.   Fenomenal trimis de
(14 mar 2008, 20:26:51
luati apararea unor hoti ....sunteti fenomenali ...unii dintre voi spuneti k nu stim nume si nu cunoastem .... in flt se vb numai de ei ....toata lumea stie cine sunt si ce au facut .... politia din flt nu a facut nimik ptr ai opri ...dar ganditiva un pic dc ?? ptr k profitau si ei de pe urma lor ... e logic ...

aa ... ji ADI nu mai vb aiurea ....poate MARIA are dreptate ...poate are surse sigure ...asa k nu te mai lega aiurea ...

la cate acuzatii li se aduce ...sunt in stare de orice ...
11.1  RE: Fenomenal trimis de
(15 mar 2008, 00:14:58
pt . NIMENI .....da de unde stii tu k sunt ei ..............esti de la politie ....?? poti demonstra tu asta ....???
12.   Pt adi trimis de
(14 mar 2008, 20:37:32
nimeni nu ii acuza .ei sunt niste hoti nenorociti care au facut mult mai multe si daca vrei sa stii cum ii cheama iti zic acu :

Danut

Constantin

Marcel

primii doi sunt frati . nenorocitii
13.   Gask trimis de
(14 mar 2008, 20:57:32
au prea multi prieteni ca sai lege.Pe blana si gask lui ia inkis cineva? Cineva acolo sus ii iubeste pt k stiu und trebuie uns
14.   Politia nu-si face datoria trimis de
(14 mar 2008, 21:59:35
NU VREAU SA ACUZ PE NIMENI,POATE NU E BINE ORGANIZATA POLITIA.SA STITI CA NU SUNT RECEPTIVI.NU II INTERESEAZA SA REZOLVE CAZUL.ATITA TIMP CIT NU SUNT RECOMPENSATI NU AU NICI UN INTERES SA IL REZOLVE.AR TREBUI SA AIBA MAI MULTA CONSIDERATIE FATA DE CETATENII CARE VIN LA EI SA DEPUNA PLINGERI,MAI ALES ATUNCI CIND SE TRATEAZA DE CAZURI DE FURTURI.IN SPECIAL DACA SUNT MAI IN VIRSTA ACESTIA NICI NU SUNT LUATI IN SEAMA.AR TREBUI SA LI SE ACORDE POLITISTILOR CITE O PREMA LA FIECARE CAZ REZOLVAT SI SA VEDETI CA ATUNCI S-AR BATE PENTRU REZOLVAREA CAZURILOR.ASA AR FI MAI RECEPTIVI SI AM AVEA TOTI DE CISTIGAT.CU STIMA
15.   Pt NIMENI, care vorbeste aiurea.... trimis de
(15 mar 2008, 00:02:40
Bai NIMENI!...Esti un nimic.....dai nume asa aiurea pe site ca sa te afli in treaba, si ii mai faci si nenorociti......Si nu inteleg de ce te iei de Danut, care chiar nu a facut nimic rau....ti-e ciuda ca el a fost in italia si a muncit si si-a facut bani de o masina, lux pe care tu nu o sa ti-l permiti niciodata, sau ce? Sau poate ti-a luat vreo femeie? .....Daca tot zici ca stii despre cine-i vorba si le stii si numele, atunci de ce nu zici toate 4 numele, ca zice in articol ca erau 4 in vizor, dar unul a fugit si e dat in urmarire....
16.   Jiuvi...mereu acelasi om simplu si cu caracter trimis de
(15 mar 2008, 00:12:35
e un om deosebit cine il cunoaste isi poate da seama ca e nevinovat...insa dusmaniile si invidia trec lilitele ...kiat si la politia falticeni...aviz celor cu nr de inmatrikulare rozzz......
17.   No1 trimis de
(15 mar 2008, 00:19:29
juvi e un baiat ca nimeni altul iar ce preteni are el....toata lumea stie!!!in afara de 2 maxim 3 care il au in inima mereu....altiiii nu conteaza!!!!1nu invinuiti oamenii pe care nu ii cunoasteti...nu ma judecati daca nu ma cunoasteti!!!!
18.   ...lasa-ti raul..priviti din partea binelui trimis de
(15 mar 2008, 00:28:41
il cunosc pe danut de cand era mic.....si pe costel aproape la fel(ca e mai mare)...nu cred si nu vad cum li s-au pus atatea in spate din partea unora acre nu le mai ajunge pamanturile casele neterminate si gradele!!!daca intr-adevar acuzatiile sunt asa ...sa le probeze intamplator lukrez in domeniu si....nu sunt probe asta nu inseamna ca.......dovezile sa vorbeasca!!!va multumesc1!!1
19.   Cine sunt trimis de
(15 mar 2008, 09:16:24
cei trei indivizi sunt marcel hogea,gogusi giurgiuveanu numai fraieri din orasul asta nui stiu
20.   Nu cred trimis de
(15 mar 2008, 09:19:26
nu cred ca gogu (nechifor gheorghe)a fost cu ei si la celelalte bufuri care sau petrecut in ani trecuti ca acesta abia a venit din puscarie din germania unde a stat 3ani si 6 luni

21.   Gasca lui blana trimis de
(15 mar 2008, 09:23:21
dar gasca asta a lui blana cand dracu o mai iau astia?

ca tot se vb ca lea dat condamnare dar nui mai ia nimeni pe eisau ii mai lasa garda sa mai suga(fure) cate ceva de prin oras ca sa aiba de pachet la botosani ca am inteles ca leau dat destul
22.   Falticeni trimis de
(15 mar 2008, 09:43:58


Comisarul sef Ioan Josanu

Alte articole din Eveniment

� Primarul B�rnovei, audiat �n dosarul Sex cu minore

� Europarlamentarul Mihaela Popa pleaca la Chisinau

� O posibila �nfratire cu Ierusalimul

� Expozitie inedita la Galeriile Tonitza

� 18 ani de emisie pentru Radio Vox-T

� Perchezitie cu focuri de arma

� Trasee turistice propuse de primarie

? Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale Iasi au anihilat o grupare de jefuitori care a reusit sa fure cateva seifuri cu bani fara a lasa nici o urma ? Gruparea era foarte bine organizata si, dupa ce a comis peste zece astfel de furturi perfecte in Suceava, a venit in Iasi pentru a da noi spargeri ? Seifuri de sute de kilograme dispareau din sedii de firme sau din primarii fara a lasa nici o urma ? "Si-au incercat norocul si pe raza judetului Iasi, dar nu le-a reusit. La patru zile de la comiterea furtului au fost
23.   Blana trimis de
(15 mar 2008, 09:45:10
nui luati va rog eu pe hoti orasului falticeni ca eu nu mai am cui sa dau drept de smecher.
24.   Falticeni trimis de
(15 mar 2008, 09:54:40
Cazuri si necazuri :

O banda de spargatori de seifuri a fost prinsa de politistii pascaneni (VIDEO)

Autor: Sanda Galceava postat la: 2008/3/14 12:04:53 (78 Vizualizari) Stiri ale aceluiasi autor

Politistii din Pascani, Iasi si Suceava au arestat, azi dimineata, la ora 6.00, membrii unei bande de hoti de seifuri, toti din Falticeni. Ei au fost �n vizorul politiei de mai mult timp, ultimele lor spargeri fiind cea de duminica, 9 martie a.c., la un magazin din Motca, care comercializa covoare, proprietatea unui cetatean turc, si de marti, 11 martie a.c., de la primaria Draguseni, acestea duc�nd la completarea dosarului aflat �n deja �n cercetare si confirmarea banuielilor politistilor.

De la magazinul de covoare, Mega Tex SRL, au furat un seif �n care se afla suma de 4200 lei, iar �n seiful primariei din Draguseni se afla suma de 30 mii lei. Din cercetarile politiei rezulta ca cei patru au furat �n total 11 seifuri. Ei au fost urmariti o perioada, acu
25.   Politia asta trimis de
(15 mar 2008, 09:59:53
poate daca ar disparea o mare parte din militieni astia de la falticeni care sunt in activitatea lor din ani lui ceasca poate sar mai face ceva pe aici ca stiti cum e, mai au cativa ani de stat si ei pe la conducerea politiei si trebuie sa mai suga cate ceva de pe ici de pe colo si cum pe la noi sau mai desteptat si patronasi asti ai nostri si nu prea le mai da drept de smecher si se lipesc si ei pe langa hoti astia si inchid ochi si isi eu si ei o cota acolo ca doar vine pensia si e micuta si nu mai merge sa faca combinatii dupa ce ies din putere
26.   Falticeni trimis de
(15 mar 2008, 10:03:21
Iasi si Suceava au fost prinsi

Tinerii acuzati ca au spart case de bani ale unor societati din Iasi si Suceava au fost prinsi

15 martie 2008

1 0 0 0 Tinerii acuzati ca au spart case de bani ale unor societati din Iasi si Suceava au fost prinsiActiunea comuna a politistilor ieseni si suceveni a dus la identificarea a trei tineri suspectati ca au spart 11 case de bani din diverse societati comerciale din cele doua judete.

Cei trei tineri au fost prinsi dupa o ampla actiune a politistilor din Iasi, Pascani si Suceava, conform datelor oferite de catre Inspectoratul Judetean de Politie Iasi.

Un cetatean turc din comuna ieseana Motca a reclamat ieri ca i-a fost furat seiful, �n care se aflau 4.200 de lei. Actiunea comuna a politistilor ieseni si suceveni a dus la identificarea spragatorilor, fiind efectuate cinci perchezitii domicialiare �n municipiul Falticeni. �n timp ce unul dintre suspecti a fost prins, doi au reusit sa fuga cu u
27.   Dane video cu spargerea lor trimis de
(15 mar 2008, 10:06:42
dane video si noua

28.   Pis trimis de
(15 mar 2008, 10:13:53
noroc cu politistii din iasi si neamt ca la falticeni si suceava = 0
29.   Pt andrei trimis de
(15 mar 2008, 10:19:16
in italia am fost colegi ..nici nu stia ce este cu el . avea noroc de sor-sa care il tinea in brate. cand a plecat nu avea nici un ban .facuse si un accident .strambul ..aici impreuna cu celalalt bandit costel frate-su au nenorocit multi oameni . nu stiu ce fel de om esti tu de promovezi infractorii. cred ca esti unul dintre ei.
29.1  RE: Pt andrei trimis de
(15 mar 2008, 13:29:14
eu nu stiu ce ai tu cu parintii lu danut si costel ....ce treaba ai tu u ei .....de ce te iei aiurea de oamenii astia .....sunt niste oameni deosebiti eu ai cunosc foarte bine .....dar pe tine invidia te roade prea tare .....pt k danut si costel au casa cu piscina ...in timp ce tu amaratule doar visezi la asta
30.   Pt ady trimis de
(15 mar 2008, 10:29:10
eram cand au fost arestati si le-au sigilat procuratura casa si au perchezitionat si casa mamei lor floarea si stefan acestia stiind tot ce fac banditii si ascunzandu-i . vrei sa stii am participat la aducerea de probe in favoarea politiei .sunt un asa zis prietene al lor pus de organele care au participat la urmarirea acestor nenorociti.
30.1  RE: Pt ady trimis de
(15 mar 2008, 13:40:29
pt nimeni ....si vrei a te cred k tu erai cand au fost arestati si le-a sigilat casa.....da cine te crzi tu ...?dupa cate vad eu te cam intreci cu afirmatiile astea ....mai bine iti vezi de treaba ta si nu te mai bagi in seama......si nu mai fa pe nimeni nenorocit .....amaratule

31.   Pt kiri trimis de
(15 mar 2008, 10:31:48
esti cumva fratele prostituatei liliana popa de stii totul in domeniul. nu cumva infractorul transferat la falticeni ca politist indisciplinar este tatal tau ??
31.1  RE: Pt kiri trimis de
(15 mar 2008, 13:24:14
da stiu k are porecla vulpea ....dar nu pt k fura de mic .....ci pentru k efoarte istet ......ceea ce vad k pe tine te deanjeaza foarte tare ....ar fii ai bine sa iti vezi de treaba ta ...nu te mai baga in seama ......ai adus tu probe , stii tu tot ....in italia ai fost coleg de munk cu danut ....? inseamna ca nu te-a prostit destul dak inca mai ai curaju sa te bagi asa tare in seama....
32.   Pt kiri trimis de
(15 mar 2008, 10:40:16
daca tot ii cunosti asa de bine pe cei doi stii si ce porecla are hotul ? Vulpea .fura de mic in buciumeni .il stie tot buciumeniul de hot.acum esti sigur k nu esti si u o victima a Vulpei?
33.   Pt nimeni trimis de
(15 mar 2008, 13:44:04
prostituata e sorata ...nu Lili popa .....nu cred ca ai dreptul sa o faci prostituata ....din asta se vede ca invidia te chinuie rau de tot .....vai de mama ta
34.   Pix trimis de
(15 mar 2008, 14:08:32
Patru tineri care au sustras zece case de bani in judetele Iasi si Suceava au fost identificati de politisti, iar trei dintre ei au ajuns in arest. Printre cei pagubiti se numara si un om de afaceri turc, care are o societate comerciala in comuna Motca.

Politistii ieseni, impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Suceava si Detasamentul pentru Interventie Rapida al Politiei (DPIR) au prins patru barbati din orasul Falticeni (judetul Suceava) care au furat zece case de bani de la diverse societati comerciale din judetul Suceava. Metoda de actiune era bine pusa la punct: urmareau cind proprietarul sau paznicul pleca din societate, dupa care doua persoane intrau si furau casa de bani pe care o duceau direct in masina, unde erau asteptati alti doi barbati, care stateau la pinda pentru a-i anunta in caz ca se intoarce proprietarul. Dupa ce reuseau sa o deschida cu ajutorul unui polizor electric, luau banii si apoi o abandonau in diverse locu
35.   Mai bine tac cei care nu ii cunosc trimis de
(15 mar 2008, 15:53:19
II cunosc pe amandoi fratii si nu cred ca Dan ar fi capabil de asa ceva...iar Constantin, intr-adevar ii placea sa o faca pe nebunul, dar asta nu inseamna ca si este... Tipul care isi zice "NIMENI" ti-ai ales f bine pseudonimul. Tot stii tu, tot afirmi...daca esti asa mare smecher...care ai fost acolo...care ai ajutat...eu zic sa zici cine esti. Daca te tot strofoci atat. Stii tu unde fura de mic, ai stat tu dupa el sa vezi? De ce nu a fost inchis de pe atunci? Ca e mai destept decat 1000 ca tine la un loc (care au ajutat la prinderea lui). Asta in caz ca esti asa sigur ca nu va iesi in curand...
36.   Pt NIMENi trimis de
(16 mar 2008, 12:21:41
mah Ti****...ai ajutat tu la prindere lor...mah mare hahalera esti tu...macar stii care is masinile MILITIEI si stii ce culoare au uniformele Militienilor....mah baiatule bagati mintile in kap eu cre ca te-au angajat astia de la REBU prin orash si ai stat noapte prea mult treaz maturand prin fata casei lui Costel.....msh vezi ca e seria aia de filme tari COmisarul moldovan.....ia aminte la mesajul DRAC MARE...ca e valabil mah baitanule....
37.   ..e kiar asa trimis de
(16 mar 2008, 12:25:38
mah astia is nijte oameni care ...trebuie lasati in pace asa se decsurce ..nu e treaba nimanui ia mai lasatio mai usor cu comentariiile...da!!!!ca ma suparati.....zile guta..HEI LELE HEI NU MA SUPARATI>>>HEI LELELE NU JTITI DE CINEVA LUATI>>.....pe unde eu ma duk voi nici nu ...pana mea am uitat versul
38.   Politisti trimis de
(16 mar 2008, 16:36:28
si la siret sa spart o scoala sinu ia prins pe hoti ....sunt frati politistii cu cei de la falticeni
39.   Rasp trimis de
(16 mar 2008, 16:38:07
nau interes sai prinda cine plareste paguba? prostii ha ha
40.   ..numa' proshti.. trimis de
(16 mar 2008, 22:16:57
danutz=nota 10,..restu nu ma intereseaza...nimeni nu vrea sa fie in pielea lui..mai ales k nu e vinovat!fratzilor..nu mai judecatzi la gloata.Fiecare persoana reprezinta o personalitate, nu mai fitzi asha idiotzi sa acuzatzi aiurea.!Nu vb. despre apararea infractorilor..ci de judecarea corecta si individuala a persoanelor!Dumnezeu e mare si vede...un om de'al Lui nu poate sa piarda locul meritat!avetzi grija cu aprecierile superficiale...inca o data..Dumnezeu e sus si vede!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte