Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

în municipiul Suceava

Program de curăţenie în municipiul Suceava

Click aici pentru VIDEO

Primăria Suceava a demarat deja campania de curăţenie în municipiu. În acest sens, în perioada 17 martie – 4 aprilie, municipalitatea va desfăşura un amplu program de salubrizare, în fiecare cartier al Sucevei.

Conform programului întocmit, activităţile de curăţenie se vor desfăşura în 17 martie, în cartierul Obcini, pe Calea Obcinilor, bulevardul 1 Decembrie 1918 şi străzile Victoriei (partea superioară), Corneliu Coposu şi Gavril Tudoraş, în 18 martie, în cartierul Obcini, pe strada Victoriei (partea inferioară) şi străzile Rulmentului, Staţiunii şi Slătioarei.

În perioada 19 – 21 martie, programul de curăţenie se va desfăşura în cartierul George Enescu, începând cu Aleile Lalelelor şi Jupiter, continuând cu străzile Universităţii, 1 Mai şi Zorilor şi finalizând cu străzile Lecca Morariu, Oituz şi Mărăşeşti.

În data de 24 martie, este rândul cartierului Zamca pentru a fi salubrizat, însemnând străzile Narciselor, Zamca, Mărăşeşti II, Stejarului şi Vişinilor.

În perioada 25-28 martie, atenţia noastră se va îndrepta spre zona centrală a municipiului, programul de curăţenie desfăşurându-se după cum urmează: în 25 martie, pe străzile Alexandru cel Bun, Mitropoliei, Samuil Isopescu, Ştefan cel Mare şi Tipografiei, în 26 martie, pe străzile Mărăşeşti şi Mihai Viteazu, în 27 martie, pe străzile cuprinse între Anastasie Crimca şi Vasile Bumbac, iar în 28 martie, pe străzile Nicolae Bălcescu, Vasile Alecsandri, Petru Rareş şi Ana Ipătescu.

În perioada 31 martie-3 aprilie, se va face curăţenie în cartierul Burdujeni, mai exact, în 31 martie, în Cuza Vodă II, în zona Amurgului, Tineretului, Păcii, Aurora, Avântului, Brânduşei, Rândunicii, Bujorilor, Calea Unirii şi Calea Burdujeni, în 1 aprilie, în Cuza Vodă I, Mircea Damaschin, Baladei, Celulozei, Şoimului, Călimani, în 2 aprilie, în Cuza Vodă III, în zona Calea Unirii, Calea Burdujeni, G-ral Iacob Zadik şi Grigore Antipa, iar în 3 aprilie, în zona blocurilor ANL din Burdujeni. Vom încheia programul de curăţenie în cartierul Iţcani, în ziua de 4 aprilie.

Voi participa personal la aceste acţiuni de curăţenie. Ne dorim ca, până la sărbătoarea de Paşti, oraşul să fie salubrizat. Zonele pietonale circulabile vor fi curăţate, măturate şi spălate. Se vor curăţa rigole, se vor grebla spaţiile verzi, străzile şi trotuarele vor fi măturate manual şi mecanizat, deşeurile de pe spaţiile verzi vor fi colectate, iar depozitele necontrolate de deşeuri vor fi desfiinţate.

Pentru a da un plus de civilizaţie în municipiu, vom începe campania de vopsire a bordurilor, a gardurilor metalice de pe marginea străzilor, dar şi refacerea marcajelor rutiere. Vom plomba gropile de pe marile bulevarde, astfel încât Paştele să ne găsească cu un oraş curat şi pregătit de sărbătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program de curăţenie în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 9583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Program de curăţenie în municipiul Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai sa curatim strazile de gauri trimis de
(14 mar 2008, 20:48:13
Nea NELU, cand incepem sa reparam strazile? Nu poate fi curat un oras in care se circula pe strazi cu gropi care "se mocirlesc" la fiecare ploaie. Iar solutia, marca FLORCONSTRUCT, de a plomba carosabilul cu bolovani "incastrati" in lut este o mare gaselnita prin care doar se scurg banii contribuabililor catre asa zisii intreprinzatori locali de succes. Cu fiecare ploaie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte